• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı kayınvalidem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim kv dunurunu kiskaniyor hem de kimden tabiki benden...komik di mi ben yanyana olmalarini istemiyorum.cunku ne konustugunu nereye gidecegini bilmeyen biri...hala beni sinir ediyor bosvermeyi ogrenmeye calisiyorum

Kv den benim kv deme cok benziyor
Bizim bebegimiz olmuyor 3 senedir
Bunu bana soyletene kadar kılı kırk yardı
Biz düşünmüyoruz diyorduk kendisine
Ben snr saf gbi gecen yaz anlattım
Oğlundan dolayı bebeğimizin olmadıhını olursa aşı ya da tüp yoluyla olacagını soyledim.
Yanyana iken öldü bitti mahvoldu
Biz ev borcu oduyoruz şuanda
Bize dedi ki temmuz ayında
Yawrularım siz niyetine girin ben size parasınu vericem tedavinizi olun dedi
Biz istesek zaten oluruz allaha sükür gücümğz var ama erteliyoruz hep neyse
Hersey benden dedi
Tedavi doğum ve snrası neyse
Bak biz ordan geldik 6 ay oldu:)
Bir kere bile konusunu acmadı:)
Ben actım snr yüzsüzlüğe vurup ne dedi biliyor musun
Ben doğal yoldan olacagına inanıyorum yavrum dedi
Ya biz senden zaten birsey istemedik ama yapmayacagın seylerin de lafını etme di mi
Aynı sizinkinin hesap
Evlenirken dedi ki
Ben sizi kirada asla oturtmam dedi
Biz 2 bucuk sene kirada oturduk
E otururum da ne olucak ama neden çok birsey yapıyormus gbi dillendiriyorsun
Ben sizi anlıyorum cok haklısınız
Sanırım hepsi aynı benim doktorumun özel muayenesi var ve sadece belli basılı birkaç hastane ile çalışıyor bize yakın olan özel hastanenin fiyatı çok geldiği için yarım saat uzaklıktaki başka bir hastane ile anlaştık kayınvalidem eşime herseye paranız yetiyor utanmayacak mısın 2.5 milyar için karını uzak hastanede doğurtmaya sesi telefonda eşimde çok sinirlendi neye para harcıyoruz ekstra bukadar düşünüyorsan farkı ver yakın hastaneye gidelim dedi. Eşim hep annesini alttan alır hiç beklemiyordu böyle birşey isteyeceğini Yok oğlum yanlış anladın deyip hemen kapattı teli. Bu arada elhamdülillah bizim doğumu karşılayacak gücümüz var kesemiz bir olmamada eşimin ailesinin durumu çok iyidir buna rağmen devlet hastanesinde Doğum yapmam için 2 ay mücadele ettti

Bizim kv dunurunu kiskaniyor hem de kimden tabiki benden...komik di mi ben yanyana olmalarini istemiyorum.cunku ne konustugunu nereye gidecegini bilmeyen biri...hala beni sinir ediyor bosvermeyi ogrenmeye calisiyorum
Galiba en iyisi boşvermek yoksa insan böyle küçük küçük hesapları taka taka dertli oluyor

Annenin durumu yoksa neden aldırdın ki
Yani annen almasın diye hemen gidip eşya secseydiniz
Sonra annene bak bebeğin herşeyi var sen masraf etme derdim.

Birde kv aranıza mesafe koyun
En iyisi böyle oluyor.

Bebeğimizin bütün eşyalarını eşimle aldık. Hiçkimseye bir şey al demedik. Annem bir takım hastane çıkışı, bir alt temizleme takımı aldı. kayınvalidem de bu tarz şeyler yollayacak yün yelekler, battaniyeler falan, kargo ile. İçlerinden geldiği kadarı, maddi yük olmadan. Annenize neden o kadar yüklendiniz maddi olarak? Oda takımları, beşik falan... Bir de kayınvaldieniz de bir şey almak zorunda değil. Onu alışverişe çağırmak da 'gel harcamaya ortak ol' mesajı verir. Ne gerek var böyle şeylere? Hele şu baby shower saçmalığı, zorla insanlara hediye aldırma kafasını sevmiyorum ben. sizi suçlu buldum. Biraz itidalli olmak lazım.

Ailenize üzüldüm. Aileniz zaten zorda iken neden almalarına müsade ettinizki.
Herşeyi kendiniz yapsa idiniz.
Mevlüdüde kendi evinizde yapın. Kaynanızıda aksam eşinizin yanında arayıp cagırın.
Gelmezsede eşinize söyler. Eşinizde bir daha annesi için sizi üzüp huzursuz etmesine müsade etmeyin.

okurken icim sıkıldi kvdenden dolayı bu kadar da olmaz ya eşinle konuş

Sanırım hepsi aynı benim doktorumun özel muayenesi var ve sadece belli basılı birkaç hastane ile çalışıyor bize yakın olan özel hastanenin fiyatı çok geldiği için yarım saat uzaklıktaki başka bir hastane ile anlaştık kayınvalidem eşime herseye paranız yetiyor utanmayacak mısın 2.5 milyar için karını uzak hastanede doğurtmaya sesi telefonda eşimde çok sinirlendi neye para harcıyoruz ekstra bukadar düşünüyorsan farkı ver yakın hastaneye gidelim dedi. Eşim hep annesini alttan alır hiç beklemiyordu böyle birşey isteyeceğini Yok oğlum yanlış anladın deyip hemen kapattı teli. Bu arada elhamdülillah bizim doğumu karşılayacak gücümüz var kesemiz bir olmamada eşimin ailesinin durumu çok iyidir buna rağmen devlet hastanesinde Doğum yapmam için 2 ay mücadele ettti
herseye sessiz kalınca eşler işte bol keseden atıyorlar :)

Lafım size değil ama anlamıyorum ben.
Neden çocuğum eşyalarını kıyafetlerini odasını ailelerden biri alır ki?
Kimseye minnet etmeyin herşeyinizi kendiniz yapın.
Eşiniz annemi de dahil et dediğinde artık gereken cevabı verirsiniz diye düşünüyorum.

Evet hemde utanmadan 4 yaşına kadar herşeyi annemin alacağını söyledi kafasına göre adetler çıkartıp zorla yaptırmaya çalışıyor sonrada olay cıkartıyor
o bu kadar konuşurken siz neden susuyorsunuz
bir kere verin ağzının payını bir daha yapıyor mu?
bir daha maddi bişeylere karıştığı zaman ben hiçbişey beklemiyorum kimseden
isteyen istediğini alır kimsenin gözünün önünde de şov yapmaya gerek yok diyin

bu arada mevlid kendi evinizde ve 1 tane yapın
ne o öyle bir orda bir burda iki mevlid

Ayyy Allah yardimciniz olsun baktiginiz zaman burda ne dertler okuyoruz ama boyle seyler de gercekten cok sinir bozucu hak veriyorum size. Benim de ilk bebegimde kiyafetlerini besigini annem aldi bizde de boyledir ama kv deler bu adeti cok guzel kullaniyolar bence ki sacma bi adet zaten sonucta torun onlarin da torunu ve benim oglum her iki tarafin ilk torunuydu hicbisey gormedim diyebilirim icimden ayipladim tabiki ama nafile. Anneanneler sanirim daha fedakar daha ilgili oluyolar
Yani benim gelinim dogum yapcak ben anneanne alir diye bisey yapmicam oyle bakicam cok garip geliyo. Sen ara kv deni mevlutu kendi evinde yapacagini soyle cagiracagi akrabalarini da aramasini rica et herseye yetisemezsin sonucta buyursun gelsin gelmek isterse. Sikinti biraz da esinde annesine toz kondurmayan bir tip sanirim bunu kirmak icin cok net sert tavirlar koyman gerekiyo artik. Ancak boyle yola geliyo erkekler.

Ben istemedim kayınvalidem anneme söylediği için annem benden habersiz almış herşeyi görünce şok oldum.
Size göre saçma olabilir ben yapmak istiyorum
Evet gecen gün kayınvalideme eşimin yanında Mevlüt'ü kendi evimde yapacağım dedim
Benim ailem bu durumda olsa ve kv kalkıp annemi arayıp eşya aldırsa eşime o parayı aileme ödetirim, kv de ağzının payını veririm size mi kaldı bunu söylemek diye. Aileler gönlünden geçen hediyeyi yapar o ayrı ama çocuk odasını sizin kendinizin yapması gerekir. Eşiniz iyi yere kapak atmış ondan annesini çok seviyor ondan annesine laf söylemiyor. Çocuk yapıyor masraf yapmıyor ohhh miss.

Back