- 29 Ocak 2016
- 46
- 46
- 8
- 36
Ben kocamı dusunmuyormusumda söyleymişimde. Eşimlede kavga ettik. Karsılıklı kız alınıp verildiği için cok cıkmazda kaldık. Herşey kızına var bana aldıgı 5 parca hastane cıkısını 130a aldım dedi etiketi 60 tl. Görümcem ben görmeden yırtmaya calıstı anladım. Günahını almayayım dedim int.ten fıyatına baktım 60 cıvarıydı. kafama kaktı gidip pazardan aldıgı 2-3 parca kıyafeti. Cok zoruma gitti hiç birsey göstermiyorum herseyimi gizli alıyorum. Ne iyilikleri lazım ne varlıkları....Kızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından
Benim ki biliyor annesinin yaptıklarını boşver huyu öyle diyor Allah sizinde yardımcınız olsun güzelce geçinmek varken böyle şeylere ne gertek varKim çekmiyor ki KV sıkıntısı dün aradım nasılsın iyi misin diye yine her zamanki gibi hastayim dedi arkasından on tane laf soktu bende dayanamadim hal hatır sormaya arıyorum 10 tane laf sokuyorsun dedim kapattım teli eşimi aradım annen bunları söyledi ararsa haberin Olsun dedim çünkü eşimi arayip ağlayıp sızlıyor kendini haklı beni haksız çıkartiyor bir Program var teline indiriyorsun tüm konuşmaları kaydediyor ailenle özel bir konuşma yapmıyorsan indir onu kv telefon da söylediklerini eşine Dinlet benim eşimde inanmıyordu annesinin dediklerine dinledi öğrendi
allah yardımcınız olsun sizin işiniz daha zormuş. Bende pahalı şeyleri gizli gizli aldırdım eşime duysalar olay çıkaracaklarını bildiğimdenSanki kendi derdimi okudum... bende 8 aylıgım şimdiye kadar cok sorun yasadım gebelikte... kv sürekli herşeye müdahale etti.. ailemin durumu bozuldu ama annem yinede ceyizimi yaptı oda aldı. Bizim tek sorun kv kızı annemin gelini ona herşey yapıldı en güzel seyler alındı int. Dünya kadar sey spariş etti. Annemi sıkıstırmamak için istemedim ondan kv söyledim gösterdim biriktirip patladılar bana bi araba yüzünden koptu hersey. Benim istediğim 1900 cıvarı.Oysaki ellerinde var ben hamileliğimin son aylarına girdim yok elimizde kriz var vs seyler dediler. Ertesi gün torununa 1500e aküllü aldılar.
Ben kocamı dusunmuyormusumda söyleymişimde. Eşimlede kavga ettik. Karsılıklı kız alınıp verildiği için cok cıkmazda kaldık. Herşey kızına var bana aldıgı 5 parca hastane cıkısını 130a aldım dedi etiketi 60 tl. Görümcem ben görmeden yırtmaya calıstı anladım. Günahını almayayım dedim int.ten fıyatına baktım 60 cıvarıydı. kafama kaktı gidip pazardan aldıgı 2-3 parca kıyafeti. Cok zoruma gitti hiç birsey göstermiyorum herseyimi gizli alıyorum. Ne iyilikleri lazım ne varlıkları....
Ben hiçbir zaman saygımı bozmak istemedim o Yüzden tepeme çıktılar mesafeyse benim kadar mesafelisi yoktur zaten o yüzden bana direk söyleyemiyor eşimle laf gönderiyorKv o olaylar sirasinda soyleseydiniz keske laflarinizi esinizin hatrina annesini herseye katmissiniz ama esiniz hamile karisinin hatrini saymiyomu mevlut icinde ne esinize ne kv simdilik bisey demeyin o gun geldigindede bu bebek bizim bu ev onun evi mevlutude bu evde olacak evimiz yokmu orda burda ayri ayri mevlut yapicaz dersiniz evinizde yapar yine cagirirsiniz hemde esinizin yaninda arayip gayet tatli dille yapin ki inadina ki onada gelmicek gibi esinizde gorsun o anacigini
Sıktı ama bu ara bu kv lere ayrı bi gıcığım zaten eşinde ailesine baksın artık bir ay sonra çocuğu dogcakEvet işin komik kısmı bu bana asla birşey söylemiyor arayıp herşeyi posta güvercini gibi eşimle iletiyor. Ben hep saygımdan yüzüne birşey söylemiyorum içimde büyütüyorum . Eşim inanılmaz düşkün annesine her yaptığı şeyde ben %100 haklıyım görüyor Gül geç huyu böyle diyor
pardon da çocuk senin çocuğun niye başka evlerde yapılcakmış ? kendi evinde toplarsın eşi dostu okutursun mevlüdünü. başka emri varmıymıs hanımefendinin ? insanlar ne bencil isteklere giriyolar yaKızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından
bence sen eşini aradan cıkar artık. ay çok sinirlendim kadına ya. sürekli ısrar bekliyo sanırım.Sıktı ama bu ara bu kv lere ayrı bi gıcığım zaten eşinde ailesine baksın artık bir ay sonra çocuğu dogcak
Cogu oyle siz mevludunuzu kendi evinizde yapin cagirirsiniz isteyen gelir istemeyen gelmez keyfi bilir oda zaten biseyler yapmamak icin bahaneler ariyo mevlude gelmemek torununa bisey almamak icinde daha simdiden bahane hazirlamis siz mesafe koyun esinizle habermi yollamis kendi dusuncelerinizi sakince soyleyin yumusatarak muhatap olmayin kv ilede bizim oralarda bahane s.ciyo derler oda oyleBen hiçbir zaman saygımı bozmak istemedim o Yüzden tepeme çıktılar mesafeyse benim kadar mesafelisi yoktur zaten o yüzden bana direk söyleyemiyor eşimle laf gönderiyor
Bundan snr hiçbirseye dahil etmeye calısmayınKızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından
Kv den benim kv deme cok benziyorKesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum bebek çeyizi çok komik birşey. Ben yaptıysam tüm sotumluluk benimdir. Beklenti içinde alsa değilim ama mesela odasının halısını ben alacağım dedi 6 ay oldu konuşalı ortada halı Yok eşimde annem alacak deyip almıyor babada aldırmıyor bnde hiç söylemesinde yapmasında diyorum.
Hahayy valla çok guldum kv ne.Kv den benim kv deme cok benziyor
Bizim bebegimiz olmuyor 3 senedir
Bunu bana soyletene kadar kılı kırk yardı
Biz düşünmüyoruz diyorduk kendisine
Ben snr saf gbi gecen yaz anlattım
Oğlundan dolayı bebeğimizin olmadıhını olursa aşı ya da tüp yoluyla olacagını soyledim.
Yanyana iken öldü bitti mahvoldu
Biz ev borcu oduyoruz şuanda
Bize dedi ki temmuz ayında
Yawrularım siz niyetine girin ben size parasınu vericem tedavinizi olun dedi
Biz istesek zaten oluruz allaha sükür gücümğz var ama erteliyoruz hep neyse
Hersey benden dedi
Tedavi doğum ve snrası neyse
Bak biz ordan geldik 6 ay oldu:)
Bir kere bile konusunu acmadı:)
Ben actım snr yüzsüzlüğe vurup ne dedi biliyor musun
Ben doğal yoldan olacagına inanıyorum yavrum dedi
Ya biz senden zaten birsey istemedik ama yapmayacagın seylerin de lafını etme di mi
Aynı sizinkinin hesap
Evlenirken dedi ki
Ben sizi kirada asla oturtmam dedi
Biz 2 bucuk sene kirada oturduk
E otururum da ne olucak ama neden çok birsey yapıyormus gbi dillendiriyorsun
Ben sizi anlıyorum cok haklısınız
Şuanda sormaması da sinirimi bozuyorHahayy valla çok guldum kv ne.
Egerki senden kaynaklı problem olsaydı bak gör o zaman sen samatayi neler derdi neler.
Işte bende buna çok kızıyorum yapamiyacagin şeyi söyleme ya yapcaksanda arkasında dur söyletme yap
Aslında en güzelini bu arkadaş yazmış. Bebek beklerken böyle mevzular oluyor her ailede. Siz sağlıkla kavuşun gerisi fasa fiso.Çok alakasız gelecek söyleyeceklerim ama kimseye demeyin ihtiyaçlarınızı, çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın sonra da kim gelmek istiyorsa gelsin. Çocuğum doğacak diye beklerken günler kala bebeğimi kaybettim o yüzden şimdiden böyle şeylerle üzmeyin yormayın kendinizi kuzuyu daha orada gergin bir ortamda bırakmayın. Sonra isteyen hediye alır isteyen küser gider.
Sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum
Sormaz canım sormaz benimkide öyle merak etme ama boşver onlardan gelcek hayır başkasından gelsin verse bu seferde her kadın basi size para verdim der daha çok canını sıkar mesela benimki başkasının kızı olsa annesine kalmaya gelse ya gelsin gelsin kalsın annesinde yardım etsin der bana gelince laf arasında evli kadınlar annesine gidip çok kalmamalı kocasi sogur sonra der düşün artık sen gerisiniŞuanda sormaması da sinirimi bozuyor
İnsan hiç mi merak etmez ya
Bi erkek evladı var
Gecen sene bize geldiğinde bi ahbabını anlatıp ağladı
Cocukları olmuyormus diye
E millete üzülürken insan nasıl kendi oğluna sormaz ki ?
Sorarsa yardim isterniz olurmu bosverin ayibi ona kalsin benimkide hamileyken Ozel hastanede arkadaslarimin gittigi doktora gitmek istiyodum esimde durumlari duzeltelim diyodu kv annemin yaninda kabardi Ben oderim yeterki sen iste bilmem ne sonra basladim o doktara herseye karisan kadin bikere bile hastaneye geleyim demedi sonra odettiriz bi test yaptirmam lazimdi bi gun sordu yaptirdinmi diye yok ozel yapiyo suan para yok esime soylim para bulsun gitcem dedim aa ne gerek var yaptirmaver oldu bikerede alisverise goturdum alcaklarimi aldim Ben kasa sirasina gectim baktim cikmis kapida bekliyo yaa Ben sanami guvenip yaptim cocugu niye havalara giriyosun uzun oldu aklima bisey daha geldi bikerede iste ilk aldigi pijama takimi verdi diyoki tek kalmisti indirimdeydi aldim kislik biseydi ogluma olacagi zaman yaz ayi geldi kisa girincede kuculdu yani bari oyle soyleme dimi ama en iyisi beklememk ama kendilerini ortaya atmalari sacma iste dediginiz gibi insan ona kiziyo senden bisey bekleyen Yok millete hava yapip sonrada sessiz kalmayinŞuanda sormaması da sinirimi bozuyor
İnsan hiç mi merak etmez ya
Bi erkek evladı var
Gecen sene bize geldiğinde bi ahbabını anlatıp ağladı
Cocukları olmuyormus diye
E millete üzülürken insan nasıl kendi oğluna sormaz ki ?
Sizin ki etrafa kaynana showu yapiyor. Sonrasinda tik yok. Cebinde akrep var sanirim.Kızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?