Hepinizden Allah razı olsun bugün ben evimdeyim..Annemler kardeşlerim hepsi hastanedeydiler az önce eve geri dönmüşler beni almıyorlar hastaneye bebeğe zararlı diye
Henüz tam bir sonuç yok yatış verildi tedavi için süreç başlayacak ama yatışı ayın 29 verdiler kalabalıktan ötürü özel yatıralım dedik yine dolu
((((Ama ozamana kadar ben görebilicem onları
Kanama devam ediyor bizleri en çok kahredende bu o tarihe kadar ne olacak nasıl dayanacak bu duruma inanın bende bilmiyorum.ınsan hiç toz konduramıyor sevdiklerine
Ne yazacağımı bilmiyorum sizlere tamamen kafam dağılsın istiyorum.Nedense tuhaf bir duygu var içimde hayırlısına dair sebebini bilmiyorum sanırım bu sene yılın pollyannasının en güzel adaylarından biriyim ..Hala halaaa birilerini gülümsetmek için uğraşıyorum ve sanırım başarılıyım anneannem yanında istiyor hep konuşuyorum eskilerden bahsediyoruz rüyaları, istedikleri ,yaşadıkları roman gibi..
Yaşlı olduğu için risk görüyor diğer hastaneler ve almıyorlar ameliyatları sadece Ege üniversitesi yapıyor bakalım diyorum ya bu sefer bende nelerle karşılacağımı nasıl bir durum olacağını bilmiyorum..ınanın sağlam basıyorum yere zira bebek var zaten hepsi durmadan aman Nazlı birşey yok aman kızım bak herşey Allahtan birşey olur hazır ol Aman Aman Amannnnnnnnn!
Ben hiç biryakınımı kaybetmedim çok sevdiğim buyüzden ısrarla beynime kazımak istiyorlar kazındıda zaten her telefonda yüreğim ağzıma geliyor ama iyiyim bebek için iyiyim anneannem için iyiyim hiç ağlamıyorumda ..Sadece çok yorulduğumda susuyorum..
Hepinizden tekrar Allah razı olsun