"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
günaydin canim nasilsin,ben yeni kalktigim icin bana gün yeni aydin :) esim izinli oldugu icin sabah kalkip cocugu hazirlayip onunla yolluyorum sonra cuppa yatak :)

masallah canim devamida gelir ins..ben öglen uykusuna yattim oglanla daha beter sersem oldum :) evdede herkes hasta bana bulastirmasalar bari de oruclarima devam edebilsem

evdekilere geçmiş olsu canım, dikkat et kendine sana da bulaşmasın. oruç nasıl gidiyor? zorlanmıyorsun di mi? ramazana göre bayaa kısaldı günler... akşam arkadaş geldi bana, o yüzden ancak cevap verebiliyroum mesajına :)

günaydin canim nasilsin,ben yeni kalktigim icin bana gün yeni aydin :) esim izinli oldugu icin sabah kalkip cocugu hazirlayip onunla yolluyorum sonra cuppa yatak :)

iyiyim canım. günün aydın olsun o zaman. çocuğu da bırakmıyorsan rahatsın yani bu aralar.

evet canim bu aralar rahatim :) o yzden esimin izni bitene kadar araliksiz uttucam orucumu bupazartesi haric cünkü igne vurulucam sonra sadece pazartesi ve persembe günleri tutucam ve yeniden montiye basliycam :)

sevgili arkadaşım hasret,

darısı başına o zaman canım :) ama ben çok sıkıldım, önümüzdeki hafta en geç cumaya kadar bekliyorum kocişimi artık, en zoru o olsa bu yaptığım kötü şeyleri yapmazdım onun yanında :) o yüzden biran önce gelmeli.

sen de gel artık memleketine kızzzz, merak ediyorum ben seni :):78:

ne yapiyon giz :) orasi öyle tabi fazlasi kabak tadi verir karirinda olcak hersey :) ozaman bol bol dua et banada isime devam edeyim yoksa gelemem :)

ne yapiyon giz :) orasi öyle tabi fazlasi kabak tadi verir karirinda olcak hersey :) ozaman bol bol dua et banada isime devam edeyim yoksa gelemem :)

canım geçen hafta canımı sıkan olayın içerisindeyim işte ara ara, eşim gelince bir nokta koymuş olurum inşallah, yoksa çok üzülür

işine devam etmemen gibi bişey sözkonusu mu canım, bence öyle bir problem yaşamıcaksın. 2011 yeni evli olduğumuzdan sanırım maddi anlamda bizim için pek parlak geçmedi, yine allaha şükür tabii ama şimdi hiçbir sorunumuz kalmadı, 2012ye bomba gibi hazırız inşallah sizin de öyle olur umarım :)

öyle bir proble olursa benden kaynakli olur canm kar kis nasil giidcem aksam vakti bilemiyorum hayirlisi..ben sana inaniyorum canim koyucaksin sne o noktayi..

öyle bir proble olursa benden kaynakli olur canm kar kis nasil giidcem aksam vakti bilemiyorum hayirlisi..ben sana inaniyorum canim koyucaksin sne o noktayi..

kızzz çok güzel işin var sık dişini altında da araban ne olacak kar kış bişey olmaz.

bu konuda en çok sen güveniyorsun bana sanırsam bir de bu haltı yediğimi bilmeyenler

kızzz çok güzel işin var sık dişini altında da araban ne olacak kar kış bişey olmaz.

bu konuda en çok sen güveniyorsun bana sanırsam bir de bu haltı yediğimi bilmeyenler

canim güveniyorum evet cünkü biolincsiz degilsin aman banane demiyosun o üyzden basaricaksin Allah yardimcn olacaktir,hani söyledigim seyi arastircaktin baktinmi varmiymis oralarda

canim güveniyorum evet cünkü biolincsiz degilsin aman banane demiyosun o üyzden basaricaksin Allah yardimcn olacaktir,hani söyledigim seyi arastircaktin baktinmi varmiymis oralarda

canım zaten perşembe gibi eşim geliyor o zamandan sonra başka alternatifim kalmıyoru, bizim buradaki eczanede vardı ama kalmamış gelince haber verecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…