• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

bilgililgili

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.373
1
316
İstanbul
17.10.2011 Günü hasretim34 ile birlikte ilk önce 3 günlük kalp vakfı diyetini, ardından da 1 aylık kalp vakfı diyetini uygulamaya çalışıp, bu süre boyunca hergün yediklerimizi burada paylaşacağız ve tabii ki haftanın bir günü de kilomuzu bildirip gelişmeleri aktaracağız.

33 gün sonunda herşey ikimiz için de çok güzel olur gider pis kilolar inşallah :27:

bilgililgili ve Hasretim34 Kalp Vakfı Diyeti ( 3 Günlük)
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

Hasretim34 ve bilgililgili Diyet Günlüğü Kilo Takip Çizelgesi (3 Günlük Kalp Vakfı Diyeti)

BAŞLANGIÇ: 17/10/2011
Hasretim34: 66,00 kg.
bilgililgili: 70,00 kg.

3. GÜN SONU :20/10/2011
Hasretim34:64,00 kg./ 2,00 kg. :65:
bilgililgili:67,70 kg./ 2,3 kg. :65:

bilgililgili ve Hasretim34 Kalp Vakfı Diyeti ( 1Aylık )

Sabah :
Çay, kahve (şekersiz),
2 kibrit kutusu peynir,
Sınırsız domates, biber, salatalık ( veya istenilen salata malzemelerinden- yağsız ),
1 ince dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak ) veya 1 çay bardağı fındık/ceviz,
Maksimum 5 tane zeytin,
1 tatlı kaşığı reçel veya nutella veya fındık ezmesi ( Sadece haftada 3 gün )

Öğle* :
3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya
1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya
1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi :
2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam* :
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece :
2 porsiyon meyve.

*Akşam ve öğle menülerinin yerleri değiştirilebilir.
Ekstra olarak yemeklere veya ara öğünlere gün içerisinde toplamda 250 gr./ml geçmeyecek kadar yoğurt/süt eklenebilir.
Yemeklerde ekmek yerine 2 kaşık pilav veya makarna yenilebilir.
Et yerine bakliyat yenilebilir.
Haftada bir gün (cuma veya cumartesi günü) mümkünse öğle yemeğinde, istenilen diyet dışı bir yemek veya talı yenilebilir( Haftada 1 gün/ 1 öğün/ 1 porsiyon/ 1 çeşit yemek veya tatlı ).

1 PORSİYON MEYVE MİKTARLARI

Elma, Portakal, Kivi, Şeftali Nektarin, Armut 1 orta boy
Hurma, Erik, Kuru Erik 5 adet
Kayısı, Kuru Kayısı 3 adet
Vişne, Kiraz, Üzüm 12-15 adet
İncir, Kuru incir, Greyfurt, Muz ½ adet
Böğürtlen, Ahududu, Frambuaz, Dut, Portakal suyu ½ su bardağı
Kavun, Karpuz 1/8 orta boy dilim
Çilek 10-12 adet
Mandalina 1 büyük boy
Kuru üzüm 1 yemek kaşığı
Yeni dünya 6 adet
Kuru dut 2 yemek kaşığı
Ayva 1/4 orta boy
Ananas 1 çok ince dilim
Vişne suyu, Nar suyu 1/3 su bardağı
Üzüm suyu 1/4 su bardağı

Hasretim34 ve bilgililgili Diyet Günlüğü Kilo Takip Çizelgesi (1 Aylık Kalp Vakfı Diyeti)

BAŞLANGIÇ: 20/10/2011
Hasretim34:64,00 kg.
bilgililgili:67,70 kg.

1. HAFTA SONU:28/10/2011
Hasretim34: 64,00/63,20/0,80/%1,25
bilgililgili:67,70/67,50/0,20/%0,29

2. HAFTA SONU:04/11/2011
Hasretim34: 63,20/63,10/0,10/%0,09
bilgililgili: 67,50/66,20/1,30/%1,27

YENİ BAŞLANGIÇ
1. GÜN-06.03.2012
hASRETİM34: 71,400 kg.
bilgililgili:75,200 kg.

Son düzenleme:
2 senedir bitiremedim su isi umarim seninle birlikte yarin yeni bir baslangic olur benim icin vede bu sefer son olur ins,kilomuzu korudugmuz günleride yazariz is..

yarın ki menümüz şöyle;

Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma( 3 top)

2 senedir bitiremedim su isi umarim seninle birlikte yarin yeni bir baslangic olur benim icin vede bu sefer son olur ins,kilomuzu korudugmuz günleride yazariz is..

yasom ben çocuk yapamam böle yardım et de vereyim şu kiloları şimdi yarın ayın 17.si kasım 19 da bitiyor maratonumuz ama artık ideal kilolarımıza kadar devam ederiz canım. bitirelim bu defa bu işi.

yasemin ben dün akşam eşime süpriz yaptım çünkü aldığım tüyolara göre o beni yarın akşam yemeğe götürecekmiş, ben de muhabbetimiz hep bol olsun babında ona muhabbet kuşu alacaktım pasta da almak istiyordum doğum günü için yemeğe gidersek halledemem diye ki aynı işyerindeyiz ya iş sırasında eve falan kaçıp hazırlık yapsam çakabilir diye dün biraz işim var benim dedi işe gidecekmiş ben de sein ben bırakayım araba ben de kalsın ben de bişeyler yapacağım dedim, sonra kuşu aldım pasta aldım bişeyler aldım geldim evde hazırladım süslendim bekledim sonra aradım bi bahaneyle muz al dedim o da tamam şimdi metroya biniyorum geliyroum falan dedi, duşa gireceğim anahtarın var mı dedim varmış işte bekledim camda beklemeye sonra onu gördüm ışıkları kapattım mumları yaktımm, çok süpriz olduuu.

özet: hafta sonu biraz kaçırdım :)

yasemin ben dün akşam eşime süpriz yaptım çünkü aldığım tüyolara göre o beni yarın akşam yemeğe götürecekmiş, ben de muhabbetimiz hep bol olsun babında ona muhabbet kuşu alacaktım pasta da almak istiyordum doğum günü için yemeğe gidersek halledemem diye ki aynı işyerindeyiz ya iş sırasında eve falan kaçıp hazırlık yapsam çakabilir diye dün biraz işim var benim dedi işe gidecekmiş ben de sein ben bırakayım araba ben de kalsın ben de bişeyler yapacağım dedim, sonra kuşu aldım pasta aldım bişeyler aldım geldim evde hazırladım süslendim bekledim sonra aradım bi bahaneyle muz al dedim o da tamam şimdi metroya biniyorum geliyroum falan dedi, duşa gireceğim anahtarın var mı dedim varmış işte bekledim camda beklemeye sonra onu gördüm ışıkları kapattım mumları yaktımm, çok süpriz olduuu.

özet: hafta sonu biraz kaçırdım :)

:1::1::1::1::1::1: olsun canim sevinmistir esin,benimde bugün evde tadilat vardi yemek yapamadim disardan söyledik :)

PİŞŞŞT ben geldim ce eee:)

hayırlı olsun topiciniz güzeller:)

ooo kimler gelmis hosgelmis,tesekür ederiz canim,sen ansilsin nasil gidiyor kilo almadin ins dimi :)

ayy 59 oldum ama 2gündür dikkat ediom vermişimdir inşş..kilomu koruyom gibi:)

hadi yetişin bana da belkim ben de gaza gelir 55 olurum:D

hoşgeldin kız çıtır,

ne kadar çabuk keşfettin ilk ziyaretçimizsin maşallah hızına

takıma bakıyodum az önce günlük açtığınızı okudum:) niye grubu bıraktınız sıkıya gelemionus demii:)

çıtırlığımmı kaldı gıı gübeeem hamur gibii hala kocaman:)

ilk 3 gün uygulayacağımız "3 GÜNLÜK KALP VAKFI DİYET LİSTESİ"

1. GÜN
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma

2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma

3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

"1 AYDA 10 KİLO VERDİREN KALP VAKFI DİYETİ"

30 gün boyunca aynı menü uygulanıyor.

Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya
1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya
1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece : 2 porsiyon meyve.

Back