Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay en çok ben söylemişim galiba :78:
valla kayınvalidem söylemezse öyle ama söylerse bakın rekoru nasıl kırıyorum aslında bunu düşünmek bile istemiyorum moralim çok bozuluyor ozaman
valla kayınvalidem söylemezse öyle ama söylerse bakın rekoru nasıl kırıyorum aslında bunu düşünmek bile istemiyorum moralim çok bozuluyor ozaman
aa papatyacım ayıp edıyosun,bı benım soyledıklerıme bak önce :))
ay şimdi gördüm çok hoşuma gitti manikürcüye koptummmm
yok canım rekor bende papatyacım etrafımda ve baska sehırde yasıyan arkadaslarım herkez ama herkez bılıyor
valla bende okadar çok sıkıntı duyuyordumki bu konuda sanki başkaları bilince çok kötüymüş gibi hani daha gizli saklı yaptıkya bu işi ama sizleri duyunca rahatladım valla hadi bakalım rekor kimde ayrıca bugün çok daha iyiyim sanki yana kayık göğüslerim ortaya doğru kayıyor belki bana öyle geliyordur
geçmiş olsunnn..hangi doktora oldun ameliyatını?
benimde anlaşılmıyor ama eşim ameliyattan sonra yardımcı olması için söylemiş keşke söylemeseydi inanım olduğum günden itibaren kendime ve çocuklarıma kendim bakıyorum inşallah kimseye söylemez okadarmoralim bozuluyorki birilerine söyler diye
aaa cuburrr, hoşgeldin tatlım ya özlettin kendini :13:
boşver canım sıkma canını olan olmuş keşke söylemeseydi hiç gerek yoktu ama söylemiş bir kere....sen kendin konuş kayınvalidenle hatta eşinin kesinlikle duyulmasını istemediğini çok kızacağını söyle seninde böyle bir durumda çok rahatsız olacağını belirt sen şimdi bunlarıda hiç takma moralini bozma iyileşmeye bak ohh yaz geliyor yeni cicişlerle bol bol gezicez
hoşbulduk canım avatardan bomba gıbı gözüküyorsun süper ve cok dogal nasıl memnunmusun yenı halınden
teşekkürler canım çooooooooooooooooook memnunummmmm, bakmaya doyamıyorım arkdaşım uyarıyor bazen bakıyormuşum dışarda da yukardan yukardan dekolteme
valla bende okadar çok sıkıntı duyuyordumki bu konuda sanki başkaları bilince çok kötüymüş gibi hani daha gizli saklı yaptıkya bu işi ama sizleri duyunca rahatladım valla hadi bakalım rekor kimde ayrıca bugün çok daha iyiyim sanki yana kayık göğüslerim ortaya doğru kayıyor belki bana öyle geliyordur