Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NazarMerhaba kızlar nazara inanır misiniz bilmiyorum ama bir akrabam var.ne zman muhatap olsam hayatımla ilgili bisey anlatsam hüngür hüngür aglayacak bir olay bir tartisma yasıyorum eşimle. Tesadüf mü nazar mi bilemedim. Durup dururken cok büyük kavga edyrz.
Sağol canim yorumun icin.ben kesin kanaat getrdim su an kafadan 4 5 olay hatırlıyorum.gereksiz yere kavga ettiğimiz sonra kendimize sastigimiz. Normalde Iyi anlaşan bir çiftizNazar bilimsel olarak kanıtlanmış bişey arastırabılırsınız ben de bı yerde gormustum. Yurt dısında yapılan deneyde ozellıkle renklı gözlü insanların gozlerınden bır sinyalin yayıldığı yazıyordu arastırmada. (Ben cok arastırmadım sadece o yazıyı okudum isteyen arastırabılir.)
Sağol canim okuyayimGece yatmadan önce ihlas+felak+nas suresi okuyun elinize üfleyin tüm vücuda sürün. Pergamber efendimizin(sav) sünneti. Bunu 3 kez tekrarlayın. Nazarı kötü enerjiyi gece gelen (zarar verecek olan) böceği haşereyi bile uzak tutuyor
Ben de nazara baglardım. Karsıdakı insanın illa kotu niyetli olmasından degıl bu ıster ıstemez özenir, begenır, ıyı niyetlidir belkı ama yıne de nazar değebilir bılemeyız. Sız yıne de pek anlatmayın yanlıslıkla anlatırsanız da hemen içinizden okuyun nas Felak.Sağol canim yorumun icin.ben kesin kanaat getrdim su an kafadan 4 5 olay hatırlıyorum.gereksiz yere kavga ettiğimiz sonra kendimize sastigimiz. Normalde Iyi anlaşan bir çiftiz
Zaten arada şey diyor keske senin yerinde olsaydım yada sana özeniyorum vs diyor. Evet nazar karşı taraf kötü niyetli olmasa bile degebiliyormus canimBen de nazara baglardım. Karsıdakı insanın illa kotu niyetli olmasından degıl bu ıster ıstemez özenir, begenır, ıyı niyetlidir belkı ama yıne de nazar değebilir bılemeyız. Sız yıne de pek anlatmayın yanlıslıkla anlatırsanız da hemen içinizden okuyun nas Felak.
Haklisin bazen onuda düşünüyorum.kendim mi cagiriyorum acaba diye.Ben yarım inanıyorum. Biraz da yıldızım düşük diye kabullenerek insanların nazara kendilerini açtığını düşünüyorum. Ay bana bir şey olmaz dese kişi ve buna inansa bir şey olmayacaktır.
Bir nevi plasebo etkisi bu da bence.Haklisin bazen onuda düşünüyorum.kendim mi cagiriyorum acaba diye.
Ben bana değmediğini düşünüyorum mesela ama bir de yıldızım düşükçüler var benim tam tersim. Bendeki durum ne oluyor peki?Halk arasında nazar dıyoruz Ama bazı ınsanların yaydığı enerji sayesınde direnç gösteremıyoruz olumsuz etkılenebılıyoruz bıraz iç dünyanıza dönmek istersenız başa cıkabılırsinz her ınsanın yada canlının yaradılısı gereği aurası vardır yaydığı tıtresımler.... ınsanlardan etkılenır yada olumsuzluklar karsısında negatif enerjı yuklenır arınmak ıcın içe dönüş medıtasyon doğaya yönelim gibi seyler vardır enerjıyınizi yüksek tutar enerjınız beynınızı kullanma kapasitesini bıle etkiler enerjisi Yüksek olanların boyut degıstırebilecegi bile soylenır.Bu Yaradana Allah’a yönelim gibi iç huzur.Teslimiyet..Hatta yaşamıs olduğumuz bu hayata ilizyon gözüyle bakılır bazı kaynaklar böyle bır çıkarım yapmıstır dunyada yaşanan kotuluklere direnç gostermek korkuya kapılmamak varolus nedenımızı unutmamak gibi...belki ne dedıgimi anlamayanlar olacak ama anlıcagnız işin içinde çok iş varsevgılı haktan aydoganında dedıgı gibi ışıltınıza sahip çıkın
Konu nerelere geldı ya hayatı sorgularken ben
![]()
Herhangi bir konuda yada ınsanlarla olan ıletısımınde moral bozukluğu yada çabuk etkılenme yaşamıyor olabılırsın.Yada seni yıldıran enerjısıyle baskılayan biriyle henüz tanışmamış olabılırsın yada en iyi ihtimalle bununla basa çıkmayı beceriyorsun ben hayatımın her alanında insanlarla yaşadığım sıkıntı yada moral bozukluğunda mesela enerjimi düşüyorlar derım etkılenebılırım halbukı zayıf olduğum noktaları törpülesem Kaya gibi olurumda kendı gücümüzün enerjımızın farkında olmadan yaşayıp gıdıyoruz.☺Ben bana değmediğini düşünüyorum mesela ama bir de yıldızım düşükçüler var benim tam tersim. Bendeki durum ne oluyor peki?![]()
Gamsız derler ben gibilereHerhangi bir konuda yada ınsanlarla olan ıletısımınde moral bozukluğu yada çabuk etkılenme yaşamıyor olabılırsın.Yada seni yıldıran enerjısıyle baskılayan biriyle henüz tanışmamış olabılırsın yada en iyi ihtimalle bununla basa çıkmayı beceriyorsun ben hayatımın her alanında insanlarla yaşadığım sıkıntı yada moral bozukluğunda mesela enerjimi düşüyorlar derım etkılenebılırım halbukı zayıf olduğum noktaları törpülesem Kaya gibi olurumda kendı gücümüzün enerjımızın farkında olmadan yaşayıp gıdıyoruz.☺