- 4 Şubat 2023
- 27
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Serranuraydn
-
Çok nadir paylaşırım iki ayda anca sadece bir hikaye o kadarFotoğraf paylaşmayın o zaman
Gerçekten çok bagdastirmistim siz böyle diyince farkettim ne zaman bir şey paylaşsam acaba başıma bu sefer ne gelcek diye bekliyordum galiba kötüyü ben cagiriyormusum, teşekkür ederim dilekleriniz icinÖncelikle geçmiş olsun. Lütfen iyice kötüyü çağırmayın. Neden benim başıma geliyor? nazardan mı acaba vs diyerek zaten kötü bir şey olacağına kendinizi inandırıyorsunuz kötüyü de çağırıyorsunuz. İyi düşünmeye çalışın her şey zamanla düzelecek diye düşünmeye çalışın. Ve fotoğraf paylaşmanızla bağdaştırmayın her şeyi siz yeni evlenen bir çifte bakınca nazar ediyor musunuz? İnsanlar da emin olun sizin düşündüğünüz kadar sizin hayatlarınıza meraklı değiller ki.
Eğer dediğiniz gibi bir resimle olsaydı bu işler ohoo nice çift çoktan boşanmıştı. Resim atmanızla bağdaştırmayın çok geçmiş olsun tekrardan.
KesinlikleBaşınız gözünüz sadakası için bol bol hayır yapın. Okuyun kendinizi sürekli. Ve hayatınızı çok fazla paylaşmayın. Aklıma bunlar geldi
Geçmiş olsun.
Demek ki ondan değilmiş.Çok nadir paylaşırım iki ayda anca sadece bir hikaye o kadar
Çok nadir paylaşırım Cokk teşekkür ederimBen nazara çok inanırım nazar deveyi kazana insanı mezara sokarmş. Mutluluğunuzu gizleyin uyanık davranmak lazım . Benim bir arkadaşım var her hafta sonu tatillerde gezmelere farklı şehirlere giderler bir kere fotoğraf atmaz nazar var der . Bizde arabaya bindiğimiz an koymaya başlıyoruz. Bide böyle deneyin bakalım çok geçmiş olsun
Emin olun kıskanılacak bir hayatım yok evliligimide paylasmiyorum zaten düğünümde bile fotoğraf paylasmamis bir insanım sadece manzara doğa paylaşırım. Belki de ben fotoğrafla bagdastirdim denk geldiği içinÇok geçmiş olsun öncelikle. Üzüldüm samimi olarak bu üst üste gelen sorunlarınıza.
Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim gerçekten kıskanılacak ve nazar edilecek bir hayatınız olduğuna emin misiniz? Evlenmek nazar çekmek için yeterli bir sebep mi yani? Biraz aklı başında biri bence evlenmeyi falan kıskanmaz
Paylaşmayın canım olanlarıda silinMerhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve evlendigim günden beri başıma gelmeyen kalmadı öyle cok büyük şeyler değil ama bütün bunlar beni buldu. öncelikle hiç başım agrimazken ayda üç dört defa baş ağrısı vuruyor. Saçkıran oldum kafamda kocaman bir kellik var. Ayağıma cam düştü dikiş atıldı,enfeksiyonum var ve geçmiyor evdeki çoğu şeyim kırılıyor bozuluyor ve hayatımın en kötü 4 gününü geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum. 4 gündür diş ağrısı çekiyorum önce 20 lik dişim sandığım için onu çektirdim ağrılar devam edince aynı sırada Kanal tedavili disimin agridigini farkettim ve kurtarilamaz dedikleri için bugün onu da çektirdim 4 günde iki diş kaybettim gerçekten çok üzgünüm. Ağrıdan yerleri yumrukluyorum gözlerim şişti ağlamaktan. Neden başıma böyle şeyler geliyor bilmiyorum. Nazar mı var bilmiyorum ne zaman sosyal medyada fotoğraf paylaşan başıma kötü işler geliyor yada denk mi geliyor...
Okutturun kendinizi zor degilMerhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve evlendigim günden beri başıma gelmeyen kalmadı öyle cok büyük şeyler değil ama bütün bunlar beni buldu. öncelikle hiç başım agrimazken ayda üç dört defa baş ağrısı vuruyor. Saçkıran oldum kafamda kocaman bir kellik var. Ayağıma cam düştü dikiş atıldı,enfeksiyonum var ve geçmiyor evdeki çoğu şeyim kırılıyor bozuluyor ve hayatımın en kötü 4 gününü geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum. 4 gündür diş ağrısı çekiyorum önce 20 lik dişim sandığım için onu çektirdim ağrılar devam edince aynı sırada Kanal tedavili disimin agridigini farkettim ve kurtarilamaz dedikleri için bugün onu da çektirdim 4 günde iki diş kaybettim gerçekten çok üzgünüm. Ağrıdan yerleri yumrukluyorum gözlerim şişti ağlamaktan. Neden başıma böyle şeyler geliyor bilmiyorum. Nazar mı var bilmiyorum ne zaman sosyal medyada fotoğraf paylaşan başıma kötü işler geliyor yada denk mi geliyor...
Geçmiş olsun. Bu nazarlar hiç bana değmiyor hep anneme değer nedense her çarşıya çıkıp geldiğimizde '' ay bana kesin nazar değdi '' diye söylenir bende kalkan var sanırımMerhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve evlendigim günden beri başıma gelmeyen kalmadı öyle cok büyük şeyler değil ama bütün bunlar beni buldu. öncelikle hiç başım agrimazken ayda üç dört defa baş ağrısı vuruyor. Saçkıran oldum kafamda kocaman bir kellik var. Ayağıma cam düştü dikiş atıldı,enfeksiyonum var ve geçmiyor evdeki çoğu şeyim kırılıyor bozuluyor ve hayatımın en kötü 4 gününü geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum. 4 gündür diş ağrısı çekiyorum önce 20 lik dişim sandığım için onu çektirdim ağrılar devam edince aynı sırada Kanal tedavili disimin agridigini farkettim ve kurtarilamaz dedikleri için bugün onu da çektirdim 4 günde iki diş kaybettim gerçekten çok üzgünüm. Ağrıdan yerleri yumrukluyorum gözlerim şişti ağlamaktan. Neden başıma böyle şeyler geliyor bilmiyorum. Nazar mı var bilmiyorum ne zaman sosyal medyada fotoğraf paylaşan başıma kötü işler geliyor yada denk mi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?