Nazar mı var bilmiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serranuraydn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
27
5
1
27
Merhaba arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve evlendigim günden beri başıma gelmeyen kalmadı öyle cok büyük şeyler değil ama bütün bunlar beni buldu. öncelikle hiç başım agrimazken ayda üç dört defa baş ağrısı vuruyor. Saçkıran oldum kafamda kocaman bir kellik var. Ayağıma cam düştü dikiş atıldı,enfeksiyonum var ve geçmiyor evdeki çoğu şeyim kırılıyor bozuluyor ve hayatımın en kötü 4 gününü geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum. 4 gündür diş ağrısı çekiyorum önce 20 lik dişim sandığım için onu çektirdim ağrılar devam edince aynı sırada Kanal tedavili disimin agridigini farkettim ve kurtarilamaz dedikleri için bugün onu da çektirdim 4 günde iki diş kaybettim gerçekten çok üzgünüm. Ağrıdan yerleri yumrukluyorum gözlerim şişti ağlamaktan. Neden başıma böyle şeyler geliyor bilmiyorum. Nazar mı var bilmiyorum ne zaman sosyal medyada fotoğraf paylaşan başıma kötü işler geliyor yada denk mi geliyor...

Öncelikle geçmiş olsun. Lütfen iyice kötüyü çağırmayın. Neden benim başıma geliyor? nazardan mı acaba vs diyerek zaten kötü bir şey olacağına kendinizi inandırıyorsunuz kötüyü de çağırıyorsunuz. İyi düşünmeye çalışın her şey zamanla düzelecek diye düşünmeye çalışın. Ve fotoğraf paylaşmanızla bağdaştırmayın her şeyi siz yeni evlenen bir çifte bakınca nazar ediyor musunuz? İnsanlar da emin olun sizin düşündüğünüz kadar sizin hayatlarınıza meraklı değiller ki.

Eğer dediğiniz gibi bir resimle olsaydı bu işler ohoo nice çift çoktan boşanmıştı. Resim atmanızla bağdaştırmayın çok geçmiş olsun tekrardan.

Ben nazara çok inanırım nazar deveyi kazana insanı mezara sokarmş. Mutluluğunuzu gizleyin uyanık davranmak lazım . Benim bir arkadaşım var her hafta sonu tatillerde gezmelere farklı şehirlere giderler bir kere fotoğraf atmaz nazar var der . Bizde arabaya bindiğimiz an koymaya başlıyoruz . Bide böyle deneyin bakalım çok geçmiş olsun

Gerçekten çok bagdastirmistim siz böyle diyince farkettim ne zaman bir şey paylaşsam acaba başıma bu sefer ne gelcek diye bekliyordum galiba kötüyü ben cagiriyormusum, teşekkür ederim dilekleriniz icin

Çok nadir paylaşırım Cokk teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Başınıza bunların neden geldiğini bilemem ama fotoğraf paylaştığınız için geldiğini düşünüyorsanız neden fotoğraf paylaşıyorsunuz ki(nadir de olsa paylaşıyormuşsunuz sonuçta)

Bir de foto paylaştığınız için bunların olduğunu siz düşünmüşsünüz, insanlar o zaman paylaşım yapmayın deyince de ama zaten nadir paylaşıyorum diye sanki onlar kafalarından uyduruyo gibi tepki vermişsiniz

Çok geçmiş olsun öncelikle. Üzüldüm samimi olarak bu üst üste gelen sorunlarınıza.
Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim gerçekten kıskanılacak ve nazar edilecek bir hayatınız olduğuna emin misiniz? Evlenmek nazar çekmek için yeterli bir sebep mi yani? Biraz aklı başında biri bence evlenmeyi falan kıskanmaz

Emin olun kıskanılacak bir hayatım yok evliligimide paylasmiyorum zaten düğünümde bile fotoğraf paylasmamis bir insanım sadece manzara doğa paylaşırım. Belki de ben fotoğrafla bagdastirdim denk geldiği için

Ayetel Kürsiyi, Felak ve Nas’ı, Fatiha’yı ağzınızdan düşürmeyin. Aklınıza geldikçe okuyun. Bir bardak suya okuyun örnek veriyorum nazar için ya da bu başınıza gelenler için niyet edip üfleyip suyu için. Aynı şekilde okuyun evinize üfleyin ya da yine sirkeli suya okuyup evinizin köşelerine serpin..

Paylaşmayın canım olanlarıda silin

Bana biraz kendini beğenmiş geliyor her şeyi nazara yoran insanlar. Güzel bir hayatım var paylaşım da yaparım. Bana uğramıyor nazar. Diş çektirmek zorunda kalıyorsam nazar değil yemek artıkları olabilir bunun sebebi bana göre öncelikli olarak. Yeni evliyken enfeksiyon aşırı yaygındır mesela balayı rahatsızlığı da denir. Siz kendiniz çekiyorsunuz kötüyü bence. Aşırı özenilen kadınlar var sosyal medyada hepsinin şuan ölmüş olması veya hastaneden çıkamıyor olması gerekirdi bu söylediğimize bakılırsa.
Evet kötü enerji var biz buna nazar diyoruz olabilir ancak siz kendi enerjinizi yüksek tuttukça herhangi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Okutturun kendinizi zor degil

Geçmiş olsun. Bu nazarlar hiç bana değmiyor hep anneme değer nedense her çarşıya çıkıp geldiğimizde '' ay bana kesin nazar değdi '' diye söylenir bende kalkan var sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…