Nazar mı başka birşey mi yardım edin lütfen!

Bence bu geleneksel bir şey. Eşimin annesi ve babaannesi de bebekte kakaya çiş diyor. Ben de bu konuda iletişim problemi yaşıyordum onlarla. Niye öyle diyorlar, sebebini hiç merak etmedim. İlk gittiğimizde soracağım.

Yaranız mı var gocundunuz hayırdır. Cahillikten öte derken? Buna sen anca insanları linçlemeye yarayan aklınlamı karar veriyorsun? kime göre neye göre. Sen ne tür bi cahilsin Allah bilir
Benim ne yaram olabilir çişle kakayla ilgili iyice saçmaladınız
Nerede gocundum?
Evet, vücudundan çıkan ömrün boyunca hergün defalarca yaptığın şeyin adını bilmemek cahillikten çok daha ötedir, iki yaşındaki bebekler doğrusunu ifade ediyor siz yanlışı savunuyorsunuz
Benim aklımın nelere yaradığını hayal bile etmek sizi aşar da ne alakası var sizin durumunuzun benim aklımla? Çok akıllı olduğunuz için mi kakaya çiş diyorsunuz bu yaşınızda? Tüm dünyaya göre.
Ben bilmediğim herşeyin cahiliyim, yanlış bildiğimi de ne savunurum ne öğretirim

Hadi dersin de uyarılınca doğrusunu kabul edersin, evladına da doğrusunu öğretirsin
Konu sahibesi gencecik kadın şu zamanda insan trilyon kere yaptığı şeyin adını bilmez mi ya

Evet o kısım sıkıntı.
Muhakeme özelliği mi yok bizim insanımızın anlamıyorum ki, biz burda benek için nasıl korktuk iki günde bir çiş yapıyor deyince, bunu bir doktora söylese bebeğe bir sürü işlem yapılır ki hepsi de acılı işlemler, benim bebeğim böbrek problemli doğdu süreci yapılacakları biliyorum, kadın hala benim aklıma laf etme derdinde.

Evet bazen kakasını yaparken çok ıkınıyor. Teşekkürler yorumunuz için dikkat edicem
O aylarda gaz sancıları başlar . Benim bebeğimde hergun kaka ve pırt yapsada durup durup canı yanmış gibi ağlardı ayaklarını karnına cekerek. Bir gaz damlası aldım rahatladı. Aynı zamanda sende yediklerine dikkkat et. Paketli gıda ve asitli şeyler tüketme. Yemeklerinde de kimyonu eksik etme.

Tamamdır teşekkür ederim

Ne yaptınız benim bebeğim de oyke

Gaz kabızlık vs durumu varsa olabiliyor benim oğlum ilk üç 4 ayda çok büyük tuvaletini yapmazdı haftada 1 10 günde 1 yapardı ve kakasını yapmadığı zaman emmek istemezdi 3 4 dk emer açlığını yatistirir birakirdi bazı günler 2 3 kez zor emerdi kakasini yapınca iştahı duzelirdi

Meraba benim kızımda 2 aylık meme içmiyor biberonu da 20 gündür içmiyor hiç bir şekilde veremiyorum sürekli uyuyor siz ne yaptınız çözüm buldunuzmu lütfen çok caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…