* NaYiNo ile kahve tadinda *

Günaydin kahveda$larim tekrar. Doktordan gittik geldik. Allah razi olsun annemin devamli kontrolleri var bende onunla ilgileniyorum. Bende kan aldirmak zorunda kaldim. Bogazim biraz 'anormalmis' o yüzden guatira varmi yokmu diye tehsis koyabilmek icin kan aldirdim bugün.

perim badem yagini burdada nerde bulabilirim bilmiyorum ama bide sogan yada sarimsak suyu sürenler var. Ama bunlardan bi tanesi azaltiyo bitanesi cogaltiyo hangisi bilmiyorum.

DatluCadum evet Allahtan kökü bende hehe. Ama bende pek yakistiramadim kendime. Suratim cok daha sismanca görünüyor.

aclya cok tesekkür ederim topicime hosgeldin sefalar getirdin. Canim cok haklisin aslinda ufak bir sey ama anneminde böyle karsi gelmesi yüzünden olay büyüdü ve canimi sIkmaya basladi malesef. InsaAllah kisa sürede tekrar uzarlar. Allah razi olsun canim annemde iyi cok sükür.

Bi kac saatlik uykuyla ve hala ac karna ayaktayim. Gidip iki lokma bir sey atistirip geliyorum kizlar. Sizler iyisiniz insaAllah?

Bu arada ilk ve son defa ka$larim bi baskasina emanet ettim kizlar. Bunuda söylemeden gecemiycem :)

kalınlaşırlar canım benim sıkma kendini bu kadar çok.. annenede geçmiş olsun ve son olarak afiyet olsun

Sagolun kizlar öyleyse sarimsakla bi denemem lazim. Pireden fil yapildi resmen...

Birde guatir meselesi cikti. Onuda kafama taktim simdi. Moralim hala tam düzelmis degil kizlar. InsaAllah hersey düzelir...

Siz nasilsiniz? Napiyosunuz?

sıkma canım benim üzme kendini bu kadar çok.. bak ben elma marmelatı yapıyorum sana da göndereyim tatlı tatlı ye

Oy perim tamam gönder tatli tatli yiyeyim bende kolay gelsin canim

aclya hayirdir insaAllah senin neyin var ?

burdan aldım canım tarifini =) yemek tarifleri bölümünde yazıyo kendi bahçemizin elma marmelatları gibi bişeydi 1. kavanozu yaptım 2. ye geçtim elmalar çürümemiş oludu değerlendireyim dedim yap sende kocişine tabi

Anladim canim. Süper bende burdan alirim tarifi o zaman. Hehe insaAllah koci$ime yaparda kendi ellerimle afiyetle yediririm

şimdiden size afiyet olsun diyim ben.. tatlı yiyin tatlı konuşun hehe

Allah razi olsun canim benim. Amin insaAllah. Darisi basina periiim

Bu arada hicri yeni yilimiz hayirli olsun insaAllah kizlar. Konu actim, ve tebrik oldugu icin yasak olmadigini umud ediyorum. Her ne kadar dini bir gün olsada insaAllah konu kaldirilmaz.

bilmem yasak değildir sanırım bilmiyodum öğrenmiş oldum hayırlı olsun herkese.. nayinom sen nişanlımıydın :26:

Din ve siyaset yasak ama du bakalim kaldirilirsa yasak oldugunu anlarim :)

Yok canim henüz nisanli degilim malesef. InsaAllah yazin türkiyeye gittigimizde ni$anim olacak. Yani ya söz yada ni$an olacak. Hayirlisi bakalim.

vuuvvv hadi hayırlısı yazarsın buraya artık =) darısı başıma

Amin canim insaAllah. Yazarim tabi ki heyecanimi paylasirim sizlerle :) Darisi basina canim. Hayatinda bir aday varmi peki

2 buçuk yıllık bi aday var aynı şehirdeydik aynı üniyi kazandık hatta aynı bölümdeyiz okul bitsin bakalım bizde artık ama yaşlarımız küçük daha ben 20 aday 22 yaşında

MasAllah canim benim Allah nazardan saklasin iliskinizi Unide de Allah zihin acikligi versin. Anladim canim yani sen yasimiz kücük diyorsan öyledir.

Benimde 22me az kaldi oda 25e girecek. Bazilarina göre buda ufak bir yastir eminim. Ben üniversite okumadigim icin (üni terkim) oda askerligini yaptigi icin önümüzde bi engel yok. Tek engel maddiyat :) Biraz birikim yapmamiz gerekiyor haliyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…