Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende seviyorum ama çok çabuk diplerim çıkıyor koyu renkleri süşünüyorum ama kk daki hatunlar iyi diyo rengini bakalım.. 4 kız kardeş hiuuv süper ya çok eğlencelidir ev ortamı maşallah =)bi ablam var sadece ondan da büyük gösteriyorum boyum uzun olunca böyle oluyo =)
sacinin rengi icin actigin konuya yorum yaptim zaten canim... evet gercekten eglenceli oluyor... bir anda sesler yükselip tartisiyoruz iki dk sonra gülmeye basliyoruz... herseyimizi paylasiyoruz, yani arkadaslarim onlar bir bakima... insanin ailesi bam baska...
Kahveda$larim hepinizin günü aydin olsun insaAllah nasilsiniz? Yavas yavas sayfalari okuyup cevaplamaya baslayayim hemen :)
icimdekisen sende avusturyadasin demek ne güzel ben viyanaya bir - bir bucuk saat uzakliktayim NÖ tarafinda kaliyorum sen neredesin peki? :)
skopcam ne güzel demek ki kocaeli de yasanilasi bir yer sevindim buna :)
geceyelim benimde kirklarelinde eskiden burada yasayan bir ailenin tanidiklari var yani dolayli yollarla duymuslugum var memleketini :)
perim banada 20den sonra zaman cok cabuk gecer diyordular ama bilmiyorum henüz pek hizli gectigini söyleyemicem :)
Kizlar bu arada bende 89 dogumluyum martta dogum günüm. Yani 22me daha bir kac ay var. :)
Bu arada Selen_Ay canim insaAllah sende bir göz atarsin buraya cünkü yardiminiz ihtiyacim var:
Sevdigim dün Bekodan beyaz esya bakmis. Ama fiyat konusunda hayal kirikligina ugradi sanirim. Detayli sekilde ancak bugün konusabilecegiz. Ama bilgisi olan varmi acaba kizlar. Beko'yu tavsiye edermisiniz?
Veee kizlar i$te olanlara hayirli i$ler, okulda olanlara zihin acikligi ve benim gibi evde olanlarada ev isleri sebebi ile kolay gelsin diyorum
Nayino canım geeldim :) ama geri gidiyorum, kursa gitmem gerekiyor da
slm kızlar bu arada baya çoğalmışız
bana beko, arçelik deme :) niye ise o markalar hep itici gelmiştir ha diceksin ki çok mu kötü -yok değil ama ısınamadım ben :) ha deseydiki vestel, indesit vs vs o zaman kesinlikle hayır derdim :)
fiyat konusunda hayal kırıklığına uğradı derken canım?çok mu gelmiş ama yapacak bişey yok koca beyaz eşya her zaman alayım desen alınmıyor ki
neyse artık gidiyorum ben geç kaldım :) sonra görüşürüz kızlar
Günaydin kahveda$larim. Nasilsiniz? Kusuruma bakmayin dün ugrayamadim buraya. Cok kötü bir gün gecirdim. Hayatimda ilk defa bir bayana ka$ aldirmaya gittim. Gitmeden önce annem beni uyardi ince aldirma dedi. Bende yok anne ben zaten ince istemiyorum dedim. En son ka$larim 15 yaslarinda iken inceydi. Ondan beri hep biraz daha kalindilar. Ve öylede hosuma gidiyordu. Neyse gittik iste ablamla o bayanin evine. Bi ka$imi aldiktan sonra istersen bir bak merak ediyosundur kesin dedi. Ki almadan önce bayana rica ettim ince olmasin lütfen dedim annemde ince aldirma demisti dedim. Oda tamam sadece form veririm demisti. Bi baktim ki $ok gecirdim. Ip incecik olmus kalem ka$li derler ya o misal. Neyse ama yapacak bir sey yoktu artik. Diger kasimida aldi aynen o sekilde. Sonra bayanada bir sey diyemedim niye böyle yaptin diye. Anneme telefon ettim anne ciktik biz simdi kizma ama ince oldu biraz. Telefonda baya sinirlendi sen bi eve gel dedi. Eve geldik kapidan iceri girer girmez ablamla bana baya bir kizdi. Cok agladim kizlar görseniz. Sonucta bende böyle olsun istemedim. Benim daha cok üzerime gelecegine olsun bosver yine uzar eski haline gelir vs diyebilirdi. Neyse o kadar kötü oldum ki sevdigimi aradim onunla konustuk o sakinlestirdi beni telefonda bayagi bir agladim cünkü. Ardindan diger ablamlarla konustum. Hepside ka$larimin güzel oldugunu söylediler. Belki biraz daha kalin istedin ama olsun yine uzar dediler. Sevdigimde bayildi resmen (hehe). Neyse kizlar diyecegim o ki cok kötü bir gün gecirdim. Uyuyamadim simdi geldim yaziyorum buraya. Sabahta annemi doktora götürecegim. Neler neler söyleyecek Allah bilir.
Selen_Ay canim beyaz esya konusunu dün onunla malum sebebten dolayi konusamadik. Yorumun icin cok tesekkür ederim ama. Bakalim hele bir anlatsin ne oldu diye de yine fikirlerini alirim senin canim. DatluCadum sende hosgeldin kahve tadind sohbete. Ugrarsin insaAllah arada sirada. Perim ve skopcam kusura bakmayin sizde yalniz kaldiniz burda.
Kaşların için üzülmüşsün,üzülme tatlım 1-2 haftaya düzelir.Bu kadar ufak şeyler için neden canını sıkıyorsun ki.Annene de geçmiş olsun,hiç kafana takma rahat ol canım