* NaYiNo ile kahve tadinda *

Okuldan çok sıkıldım canım yaa son senem ama artık burnumuza kadar getirdiler.Hocalar kendi işini yapmıyor,yük bize kalıyor.Kendilerini tatmin edebilmek için bizim gururumuzla oynuyorlar valla birbitse de kurtulsam :84:

askerliğini yaptıysa en büyük engeli aşmışsınız zaten bizim bide askerlik var.. benim küçük dememin sebebi aileler zaten okulu bitirin diyolar ilk önce.. engel olan maddiyat olsun be güzelim aşılmayacak şeyler değil allah yar ve yardımcınız olsun inşallah üstesinden gelirsiniz..

perim evet simdi bazen asker yolu bekleyenlerin konularini görüyorum iyi ki diyorum o sIkintimiz kalmadi gurbette hasret cekmek zaten zor birde askerlik olsaydi napardim bilmiyorum :) tabi ki canim henüz okulunuz varken okula konsantre olmak en iyisi olacak insaAllah vakti zamani gelince sizde söz ni$an dügün hepsini yaparsiniz canim :) amin canim insaAllah tüm sevenler karsilastiklari zorluklarin üstesinden gelirler

aclya canim hangi bölümde okuyorsun sen? SIk disini biraz sende onlara inat daha cok saril derslerine ve onlarin yapamadiklarini sen ögrenci olarak ne kadar iyi yaptigini göster onlara. Malesef bazi insanlar sadece ögretmen sifati ile dolasiyorlar. Ögretmenligin hakkini veremeden. Kac senen var daha bitemesine? Allah yardimcin olsun moralini yüksek tut sen :)

perim evet simdi bazen asker yolu bekleyenlerin konularini görüyorum iyi ki diyorum o sIkintimiz kalmadi gurbette hasret cekmek zaten zor birde askerlik olsaydi napardim bilmiyorum :) tabi ki canim henüz okulunuz varken okula konsantre olmak en iyisi olacak insaAllah vakti zamani gelince sizde söz ni$an dügün hepsini yaparsiniz canim :) amin canim insaAllah tüm sevenler karsilastiklari zorluklarin üstesinden gelirler

aclya canim hangi bölümde okuyorsun sen? SIk disini biraz sende onlara inat daha cok saril derslerine ve onlarin yapamadiklarini sen ögrenci olarak ne kadar iyi yaptigini göster onlara. Malesef bazi insanlar sadece ögretmen sifati ile dolasiyorlar. Ögretmenligin hakkini veremeden. Kac senen var daha bitemesine? Allah yardimcin olsun moralini yüksek tut sen :)

ahh amin kuzucum aminn

Kahveda$larim :) Benim simdi cikmam gerekiyor. Tekrar görüsmek üzere kendinize iyi bakin. Topicimi yalniz birakmadiginiz icin tesekkür ederim. Kahve tadinda kalin :KK68: :KK71:

görüşürüz nayinooommmm burdayım ben hep müdavimi oldum :KK60:

perim icimdekisen skopcam simdi geldim bende :)

icimdekisen denk gelmiyoruz demek ki kusura bakmayin :)

nasilsiniz hepiniz?

:KK68:

X