* NaYiNo ile kahve tadinda *

ahh ahh bende 25 olsam da hayatıma yön verebilsem artık nice nice yaşlara daha varmış ama olsun =)

nymhadory merak etme 20den sonra öyle bir cabuk geciyor ki zaman ben ne zaman 25 oldum diye düsünüyorsun...
yasinin tadini cikar...

nie üzülüyon kızz 20den sonrası çabuk geçiyor söyliyimben hç anlamdım 24 olucam haziranda bende. sen nereliydin perim:97:

ah derslerden zman bulsam da çıkarsam hayırlısı olsun artık napiyim

nie üzülüyon kızz 20den sonrası çabuk geçiyor söyliyimben hç anlamdım 24 olucam haziranda bende. sen nereliydin perim:97:

artık şu okul bitsin istiyorum ne olacaksam olayım diyorum canım ya.. afyonluyum ben gece yelim sen nerden =)

kırklareli canım.bende denizli yakın ama dimi size orda bi arkadaşım var benim.ben çıkıyorum kızlar yarın yine sohbet ederiz iyiki varsınız iyi gecelerr:79::79:

kırklareli canım.bende denizli yakın ama dimi size orda bi arkadaşım var benim.ben çıkıyorum kızlar yarın yine sohbet ederiz iyiki varsınız iyi gecelerr:79::79:

denizlide okuyorum bende =) yarın devam ederiz iyi geceler canım

demek ki söyledigimiz tamamen dogru...
ama gercekten 20 yasimi hatirliyorum cok güzel bir yildi...
simdide güzel ama her sene biraz daha cabuk geciyor ve yaslaniyoruz ya...

valla ya çok çabuk geçiyo zaman 25 yaşıma gelince dicem böyle böyle konusmustuj bi arkadasla forumda ne çabuk geçmiş diye =)

ama beni görsen hic yasimi göstermiyorum...
18-19-20 hep bu yaslarda saniyorlar beni...

ne güzel minyonsun sanırım öyle insanlar çıtı pıtı oluyolar çok hoşuma gidiyo =) bende tam tersi saçlarımı boyattım şimdi açık bi renge yaşlı gösteriyosun diyolar tekrar eski rengime dönücem =)

aynen bende bu yaz sacimin rengini bayagi actirmistim ama simdi yine koyulastirdim...
herkese yakismiyor ama ben yine bayiliyorum o tonlara...
biz dört kiz kardesiz ve en büyügümüz 30 olucak görsen inanmazsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…