* NaYiNo ile kahve tadinda *

ne güzel canım aşkınız daim olsun.bende nişanlıyım asker yolu bekliyorumm bizim düğünümüze çoook var daha

İnşallah canım teşekkür ederim.
Hayırlı teskereler diliyorum.
Kaç yıllık nişanlısın ?

teşekkür ederim canım.15 aylık nişanlıyım canım.şimdilik bana musade kayınvalidemlere ziyarete gideceğizzz çok memnun oldum tanıştığıma.özelden de muhabbet etmek isterim canım

Tatlım hemşirelik bölümü okuyorum son senem hatta son 5.5 ayım kaldı :118: SIKIyorum dişimi mecbur.Nasılsınz kızlar moraller nasıl :87:

Ben geldim kizlar. Nasilsiniz? miracle skpca canlar hosgelmissiniz tekrar. miracleyi kacirdim gerci ama olsun :)

acyla canim sende hosgeldin masAllah ne güzel bir bölüm okuyorsun Allah zihin acikligi versn ha gayret bak az kalmis cok sükür :)

Allaha sükür kizlar benim moralim biraz düzeldi. Sizlerde iyisiniz insaAllah? :)

Son düzenleme:
Süper bende sevindim senin adina aclya :)

Allah beterinden korusun insaAllah. Ne var ne yok aclya napiyosun bakalim :)

Canım takılıyorum öyle ne olsun bir yandan ders çalışıyorum,biryandan nette takılıyorum.Yarın stajım var pskiyatri bölümünde staja çıkıyorum o yüzden gerginim ascık.Sen nele yapıyorsun canım?

Allah yardimcin olsun canim insaAllah umdugun sonucu elde edersin sinavinda. Bende öyle bakiniyorum kk de neler var diye. Kafami dagitayim biraz diyorum :) Senda bana eslik etmis oldun bu sayede tesekkür ederim :)

Üstüme gelsene hayat! Ne canımı yakacak kudrete sahipsin! Ne kanımı akıtacak bıçağa! Yazılanı kaderim der yaşar, alnım açık, başım dik giderim! Ben Yaradandan ötürü, seni bile severim! Elinden geleni ardına koyma hayat! Ben yine de sana gülümserim ' : ) '

Bugün okumustum cok begenmistim. Alintidir. Paylasmak istedim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…