* NaYiNo ile kahve tadinda *

Ne güzel hemşirelik okuyorsun demek
Hep hemşire olmak istemişimdir
Nayinom sen ne okudun canım?

Selam aclya :KK64:
Sana da selam nayinom hoşgeldin özledim kuzum seni :KK69:

Selam skopcacımm :emir_bebek: Okumaz olaydım çok zor okuması kuuzm yaw
Allah yardimcin olsun canim insaAllah umdugun sonucu elde edersin sinavinda. Bende öyle bakiniyorum kk de neler var diye. Kafami dagitayim biraz diyorum :) Senda bana eslik etmis oldun bu sayede tesekkür ederim :)

Canım benim dağıtalım kafaları :118:

Son düzenleme:
Dağıtalım ya kafam bulanık valla sizde olmasanız naparım bilmem:KK14:İyi ki varsınız canlar :KK66:

skopcam hosgeldin canim nasilsin? bende seni özledim bak ancak denk gelebildik :) Ben kültür ve sosyal antropoloji okuyordum bir bucuk sene sonra biraktim ama. Üni terkim yani.

aclya dagitalim tabi demi :KK68:

skopcam hosgeldin canim nasilsin? bende seni özledim bak ancak denk gelebildik :) Ben kültür ve sosyal antropoloji okuyordum bir bucuk sene sonra biraktim ama. Üni terkim yani.

aclya dagitalim tabi demi :KK68:

İyiyim canım niye terk ettin yaw:44:
Sağlık olsun yaş kaçtı Nayinom
Sen nereliydin aclya?

Evet bencede aclya sabret bak sonra bitirdikten sonra kendinle gurur duyabilirsin bu kadar zor olmasina ragmen basardim diye :) Benim gibi pes etme sen.

Skopcam sende üni okumusmuydun? :)

Kizlar benim kk cok yavas sizde de öylemi ya?

skopcam ben 3 ay sonra 22 yasina giricem :) Maddi manevi sebeblerden dolayi birakmak zorunda kaldim. Ama hayirli olan buymus demek ki. Bölümümü cok sevmeme ragmen okuma hevesi yokmus yeterince. Olsaydi ne yapar ne eder birakmazdim cünkü eminim.

İyiyim canım niye terk ettin yaw:44:
Sağlık olsun yaş kaçtı Nayinom
Sen nereliydin aclya?

İZmirliyim canm ben sen nerelisin tatlım?
Evet bencede aclya sabret bak sonra bitirdikten sonra kendinle gurur duyabilirsin bu kadar zor olmasina ragmen basardim diye :) Benim gibi pes etme sen.

Skopcam sende üni okumusmuydun? :)

Canım kaç kere bırakmanın eşiğinden döndüm ama ailevvi sebeplerden bırakamadım.Böylesi hayırlıymış kuzum :KK24:

Olsun canım kısmet böyleymiş demek ki bende ziraat teknikeriyim canım zar zor okudum hiç sevmedim bu bölümü
Şimdi açıköğretim iktisat okuyorum ve aynı zamanda Türkçe öğretmenliği de düşünüyorum üniversite sınavına tekrar gireceğim içimde kaldı :KK60:

Olsun canım kısmet böyleymiş demek ki bende ziraat teknikeriyim canım zar zor okudum hiç sevmedim bu bölümü
Şimdi açıköğretim iktisat okuyorum ve aynı zamanda Türkçe öğretmenliği de düşünüyorum üniversite sınavına tekrar gireceğim içimde kaldı :KK60:

Ben Bursalıyım canım
İzmir güzeliyiz yani:KK69:
Evet ya bende de çok yavaş fıtık oluyorum :84:

aclya canim olsun ilerde ailene belki cok tesekkür edeceksin seni bu yolda biraz 'zorladiklari' icin :) Hayirlisi olsun insaAllah Allah zihin acikligi versin. Hem bak cok az kalmis. Yüzdün yüzdgün kuyruga geldik. Pes etmek yok dimi :)

skopca canim masAllah ya ne güzel evlisin ama yinede okuyorsun insaAllah basarirsin sinavi :) sanada Allahtan zihin acikligi diliyorum canim :)

Kizlar ben de türkiyeye gelince acaba sinava girebilirmiyim? Senelerdir icimde hep türkiyede edebiyat okuma hevesi vardi ama zordur eminim degilmi :)

Girebilirsin canım hiç te zor değil açıköğretim de var türk dili edebiyatı ister ordan oku ister örgün oku içinde kalmasın
Bence hiç bir şey içinde kalmamalı insanın ben evlendim ama okumaya devam inşallah :KK1:
Hiç bir şey yapmadan duramıyorum ben ya internet başında bile fazla durunca kızıyorum kendime

Teşekkür ettim skopcam o senin güzelliğin :KK16:
aclya canim olsun ilerde ailene belki cok tesekkür edeceksin seni bu yolda biraz 'zorladiklari' icin :) Hayirlisi olsun insaAllah Allah zihin acikligi versin. Hem bak cok az kalmis. Yüzdün yüzdgün kuyruga geldik. Pes etmek yok dimi :)

skopca canim masAllah ya ne güzel evlisin ama yinede okuyorsun insaAllah basarirsin sinavi :) sanada Allahtan zihin acikligi diliyorum canim :)

Kizlar ben de türkiyeye gelince acaba sinava girebilirmiyim? Senelerdir icimde hep türkiyede edebiyat okuma hevesi vardi ama zordur eminim degilmi :)

Sınava girebilirsin tabi canım.İstedikten sonra okursun niye okuyamayasın ki.Azmin elinden bişey kurtulmazmış :KK4:

Dimi kizlar denemekte fayda var. Basaramasam bile en azindan dememis olurum. Ama hele bi evleneyimde önce dimi kizlar hehe :)

skopcam tabi ki Allah caliskan kullarini severmis. Ben suan cok fazla bisey yapamiyorum calismadigim icin ve okumadigim icin. Ancak ev isleri kitab okuma vs. Ama insaAllah türkiyeden geldikten sonra hizli bi sekilde is aramaya koyulcam. Simdi üzerine düsmüyorum.

aclya bak bu söyledigini bende aynen sana iade ediyorum (motive etmek amacali tabi ki) azmin elinden hic bir sey kurtulmazmissss :)

Kesinlikle dene canım başaracağından eminim ben beyinlerimiz ve bedenlerimiz gençken ne yapacaksan yapalım diyenlerdenim Kura n kursuna da gidiyorum bu yaşta öğrenemezsem bir daha çok zor olur

Evet ne yaparsan gencliginde yapacaksin. Yaslandin mi elden ayaktan düstün mü ancak ibadetinle ilgilenirsin. Evet bak bende evlendikten sonra Kuran kursuna gitmek istiyorum. Türkiyede nasil oluyor Kuran kursu? Camide oluyordur tabi ki dimi? Nasil ilerliyorsun zormu sence? Ben gecen aylarda kendim ögrenmeye calistim. Elif Beyi yapabildim ama ondan sonrasini getiremedim cok zorlandim o yüzden biraktim :KK43:

Canım diyanetin kursları oluyor camide de oluyor ama ben bizim mahallede bir kadın var ona gidiyorum o öğretiyor zor olmuyor canım bir haftaya geçerim Kuran a şimdi elif cüzündeyim yaparsın yani merak etme zor değil

merhaba kızlar okuyodum gözüm takıldı skopcacım ablamda bi kadın sayesinde çok çabuk öğrendi ben camiye gittim ama cami biraz daha geç öğretiyor

Son düzenleme:
X