Selam aclya
Sana da selam nayinom hoşgeldin özledim kuzum seni
Allah yardimcin olsun canim insaAllah umdugun sonucu elde edersin sinavinda. Bende öyle bakiniyorum kk de neler var diye. Kafami dagitayim biraz diyorum :) Senda bana eslik etmis oldun bu sayede tesekkür ederim :)
Selam skopcacımmOkumaz olaydım çok zor okuması kuuzm yaw
Canım benim dağıtalım kafaları :118:
skopcam hosgeldin canim nasilsin? bende seni özledim bak ancak denk gelebildik :) Ben kültür ve sosyal antropoloji okuyordum bir bucuk sene sonra biraktim ama. Üni terkim yani.
aclya dagitalim tabi demi
İyiyim canım niye terk ettin yaw:44:
Sağlık olsun yaş kaçtı Nayinom
Sen nereliydin aclya?
Evet bencede aclya sabret bak sonra bitirdikten sonra kendinle gurur duyabilirsin bu kadar zor olmasina ragmen basardim diye :) Benim gibi pes etme sen.
Skopcam sende üni okumusmuydun? :)
aclya canim olsun ilerde ailene belki cok tesekkür edeceksin seni bu yolda biraz 'zorladiklari' icin :) Hayirlisi olsun insaAllah Allah zihin acikligi versin. Hem bak cok az kalmis. Yüzdün yüzdgün kuyruga geldik. Pes etmek yok dimi :)
skopca canim masAllah ya ne güzel evlisin ama yinede okuyorsun insaAllah basarirsin sinavi :) sanada Allahtan zihin acikligi diliyorum canim :)
Kizlar ben de türkiyeye gelince acaba sinava girebilirmiyim? Senelerdir icimde hep türkiyede edebiyat okuma hevesi vardi ama zordur eminim degilmi :)