- 8 Mayıs 2024
- 332
- 203
- 30
-
- Konu Sahibi blackwiccan
Ahhaha flash tv biz yapıyoruz ki ?Hakan taşıyan "naapıyoruz biz ki?"
Ahahah bipolar olduğum ve Merkür'um terazi olduğu için seni anlıyorum kardeşTerazi burcu olduğum icin dk başı değişiyor
Canımı çektirdin zalimin kızıIyiyim. Hamur mayaladim. Patatesli poğaça yapicam
Oo harika lezzetli bol kalorilerIyiyim. Hamur mayaladim. Patatesli poğaça yapicam
Merkür'ünün terazi olması entelektüel bakış açın olduğunu gösterir. Çok da şaapmaz yaniAhahah bipolar olduğum ve Merkür'um terazi olduğu için seni anlıyorum kardeş
Canımı çektirdin zalimin kızı
Ahahah ben bilmiyor hamilelik neler yasiyonuzBi haller var bende. Sanki tükenmişlik sendromuna yakalanmışm. Kendimi bilmesem hamileyim de diyecem
Ouu kafam güzel merkurum ikizler ikiside hava burcu terazi hatirladim kafa gıdık ahahah sorry terazi burçları çok eğlenceli bu arada arkadaş ortaminin aranan insanıdır saygilarMerkür'ünün terazi olması entelektüel bakış açın olduğunu gösterir. Çok da şaapmaz yani
Oo harika lezzetli bol kaloriler
Waow 2 saat tebrik ederim harikasınızSabah iki saat spor yaptim :) Böyle diye diye zaten kardashian kızları gibi oldum :)
Valla önceki güne kadar iyidim gerçi bugunude çok şükür ama silinecek mutfak dolaplarını düşündükçe bişeyler oluyor hele o mutfağın camiBen bır iyi bir kötüyüm..
Ahahha tatil yapmanız güzel 7 günde olsa mutlu günler dilerimValla önceki güne kadar iyidim gerçi bugunude çok şükür ama silinecek mutfak dolaplarını düşündükçe bişeyler oluyor hele o mutfağın camibirde öğlen dışarı ciktim hava acayip sıcak aklıma havuzlu Denizli tatilin sadece 7 gün olacağı geldi canim sıkildi çocukken tatilden dönerken yaşadığım mutsuzluklar gibi çöktü üstüme koca essek kadar kadınım diyorum bir yandan,sonra aklıma bayramda eşimin çocukları alıp memleketine gideceği geldi ayy yemek yapmiycam,gece yatin artık diye başlarında beklemiycem bir rahatlama geldi sonra onlar yokken evi bir kirklarim her yeri çamaşır suyula yıkarım misss gibi bunlar geliyor,görünüşe bakılırsa bende bı iyim bı kötü