- 14 Kasım 2021
- 673
- 548
- 34
-
- Konu Sahibi blackwiccan
Ayy evet teşekkür ederim ama ben yine saf tarafimla yazdım sanırım yani millet aylarca yapıyor biz 7 günde geri dönüyoruz yaniyoruz sıcaktan diye düşünüyordum ama çok haklisinizAhahha tatil yapmanız güzel 7 günde olsa mutlu günler dilerim
6.his önemli polyanna gibisiniz ne mutlu sizekaygılı, stresli
Sürekli olumsuz şeyleri düşünen ama en ufak şeyde de mutlu olan bir haletiruhiyem var şu sıralar
Dipnot: olumsuz ne geçiriyorsam aklımda oluyor 6. Hissim çok kuvvetli
Bunada şükür kizcem onu yapamayanlarda var misal benAyy evet teşekkür ederim ama ben yine saf tarafimla yazdım sanırım yani millet aylarca yapıyor biz 7 günde geri dönüyoruz yaniyoruz sıcaktan diye düşünüyordum ama çok haklisiniz
Heh işte burası dert anlatma yeri. Varsa anlatıyorsunuz yorum yapıyoruz. Sohbet etme yeri burdan çıkınca az ilerde solda kalıyor.,Olmaz mı ya
Allah daha uzun daha güzellerini sana nasip etsin ins canimBunada şükür kizcem onu yapamayanlarda var misal ben
Aynen öyle dostumHeh işte burası dert anlatma yeri. Varsa anlatıyorsunuz yorum yapıyoruz. Sohbet etme yeri burdan çıkınca az ilerde solda kalıyor.,
Amin kuzum hepimize inşallahAllah daha uzun daha güzellerini sana nasip etsin ins canim
Ay ben de bugün poğaça yapıyorum avukat hanım. Benimkiler hiç tutmaz siz belli tarife uyarak mı yapıyorsunuz ?Iyiyim. Hamur mayaladim. Patatesli poğaça yapicam
Nasıl yaniDerdinizi kaç parça halinde anlatmış olursunuz tam olarak?
Ay ben de bugün poğaça yapıyorum avukat hanım. Benimkiler hiç tutmaz siz belli tarife uyarak mı yapıyorsunuz ?
Rutin iyidir kizcem böyle devamkeHayatimizin karisik bir dönemindeyim.
Bir an önce her işimizi bitirip, yeni hayatimiza başlamak ve rutine girmek istiyorum.
Şu yapilacak, bu olacak, kagit kürek işler vs yani yorucu geliyor bana. Ama nankörlük etmek istemem kötü değil ama rutinimi bozmak, köklü değişiklikler olurken bir sürü iş cikmasi bir tık huzursuz ediyor.
Acil sabirlar diliyorum pozitif olalım 7772gündür kızım hayattan bezdirdiği için b.k gibiyim
Rutin iyidir kizcem böyle devamke
Geçmişler olsun..Canınız ne isterse onu yapın .En değerli sizssiniz mutlu günlerHastayım, bir haftadır iyileşemediğiğim için psikolojim de bozuldu. Öksürüp tıksırıp duruyorum. Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum evde sebze yok. Anam tatilde, kocam uzaklarda. Kaldık yine barbunyaya...Yapayalnızım a dostlar
Çok teşekkür ederim. Hepimizin günleri mutlu geçsinGeçmişler olsun..Canınız ne isterse onu yapın .En değerli sizssiniz mutlu günler