Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cep telefonumda bazı numaraların beni aradağında ulaşılamıyor uyarısı vermesini istiyorum. Cep telefonunun özelliklerinden yapılıyormuş.Fakat nasıl yapılır bilmiyorum. Bilen yada bu şekilde kullanan varmı aramızda
uygulama ayarları-arama ayarları-tüm aramalar- otomatik reddet' e girip listeye reddedilecek kişiyi ekliyorsun..ama tabi telefon markasına göre değişir menü canım..
ayarlar uygulama ayarları arama ayarları tüm aramalar otomatik reddet aktifleştirme - açık reddedilenler listesi numara ekle samsung corby wifi de böyle
mesaj engelleme de şöyle: mesajlar--ayarlar--genel ayarlar--mesajları engelle
ama gelen mesajlardan yaptım ben. mesajı açıyosun diğer seçeneğine bas, adrese göre engelle diyosun ve spamlara geliyor. şu ikide bi gelen salak reklamlar için birebir.
mesaj engelleme de şöyle: mesajlar--ayarlar--genel ayarlar--mesajları engelle
ama gelen mesajlardan yaptım ben. mesajı açıyosun diğer seçeneğine bas, adrese göre engelle diyosun ve spamlara geliyor. şu ikide bi gelen salak reklamlar için birebir.