Nasıl yapabilirim

Zeynep 2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
90
42
27
Arkadaşlar benim aldatan bir eşim var sanırım bu insta dan yapıyor telefonu elime vermiyor ben nasıl alabilirim mesajlari bulabilirim hesabı nasıl alabilirim yada mantıklı bir fikri olan sunabilirmi dayanışma lütfen

Bi önceki yazını da okumuştum aldattığına kesin emin olduğun noktada kanıt biriktirebilirsin olası bi tatsızlıkta boşanmada kullanırsın maalsef öyle ilerleyebiliyor süreç
Kesinlikle aldatiyor bu kadar kadın bu tecrubelerle yanılıyor olamaz bende hissediyordum zaten

Fake bir hesap aç ama gerçek gibi olsun yani fark etmesin ordan mesaj at konuş al sana kocaman delil, sonra da boşa gitsin yüklü miktarda da tazminat al.

İşte ben o kadar akıllı değilim yapamıyorum fake işte fotoğraflarla felan yemiyor
O zaman bir arkadaşınızdan rica edin bu işleri bilen ya size Fake bir hesap açsın büyütüp size versin yada eşinizin hiç tanımadığı bir arkadaşınızın hesabını kullanın bu durum için zaten biraz konuşturup delilleri toplayıp davayı açtıktan sonra gerçeği o da öğrenecek arkadaşınızın da başı belaya girmemiş olur.

İşte ben o kadar akıllı değilim yapamıyorum fake işte fotoğraflarla felan yemiyor
Önce foto bulacaksınız, en zor kısmı bu kısım çünkü gerçek olması gerekiyor fotoların( tanıdık genç güzel birinden destek alabilirsiniz belki çevrenizde varsa). Sonra bayağı bi takipçi yapacaksınız ki gerçek hesap gibi olsun, sık sık Story resim falan atacaksınız.
Sonra istek atın, beni nerden tanıyorsunuz, niye istek attınız gibi şeyler sorarsa isim benzerliği oldu pardon isterseniz çıkarın takipten dersiniz.
Bu şekilde konuşmaya başlarsınız sonrası gelir zaten, ama önce hesabı açıp takipçi yapın ki inandırıcı olsun.

Tamam canım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…