- 16 Temmuz 2023
- 1.262
- 3.097
- Konu Sahibi Zeynep 2134
Ne yaptın son durum ne? Dün akşam üzerine gelmedi umarım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uyurken telefonunu alıp ekran görüntüsü al kendine atHesabını gizliye almış temkinli davranıyor takip ettirmiyorki
Daha 5 gün önce üçüncü çocuğu istediğinizi yazmışsınız ben çözemedim bu işi açıkçası sahte konular mi açıyorsunuzArkadaşlar benim aldatan bir eşim var sanırım bu insta dan yapıyor telefonu elime vermiyor ben nasıl alabilirim mesajlari bulabilirim hesabı nasıl alabilirim yada mantıklı bir fikri olan sunabilirmi dayanışma lütfen
Kaç gün önce çocuk istiyorum konusu açmıştım evet zateb bu konunun başında da belirmisim açtım ama asla düşünmem bu saatten sonra aldatildigimi düşünüyorum konuşmamin basinda belirmisim okudunuzmu acebaDaha 5 gün önce üçüncü çocuğu istediğinizi yazmışsınız ben çözemedim bu işi açıkçası sahte konular mi açıyorsunuz
Nasıl calinir bilmiyorum kiHesabını çal
Alamıyorum yastığının altindaGece uyurken telefonunu alıp ekran görüntüsü al kendine at
Dün gece kavga ettik sözde gösterdi bişey yok falan ama çok kasilmisti ben hala birseylerin olduğuna eminimNe yaptın son durum ne? Dün akşam üzerine gelmedi umarım?
Uyumuyor mu bu adamAlamıyorum yastığının altinda
Dün gece kavga ettik sözde gösterdi bişey yok falan ama çok kasilmisti ben hala birseylerin olduğuna eminim
Uyuyor eli yastigin altinda telefonun yaninda değişik bir adamUyumuyor mu bu adam
Öyle yapicam artıkTakip etmeye devam et sen
Bı gece sağlam bir uyku ilacından gizlice iki doz karıştır çayına çorbasına, değil telefonunu böbreğini bile calsan uyanamaz. İstediğin gibi bakarsın telefonuna koyarsın yerine ruhu duymaz.Alamıyorum yastığının altinda
Hesaba bağlı e-posta varsa e postaya giriş yap kod gelir girersin yada numarasına kod gelebilir olmadı bu işi yapan tiplerden bulmak lazımNasıl calinir bilmiyorum ki
Onu sonra okudum canim,kusura bakma . Ben de şaşırdım valla nasıl olabilir diye peki suanda napiyorsunKaç gün önce çocuk istiyorum konusu açmıştım evet zateb bu konunun başında da belirmisim açtım ama asla düşünmem bu saatten sonra aldatildigimi düşünüyorum konuşmamin basinda belirmisim okudunuzmu aceba
Şuanda evimde bir kanit bulmak için Fırsat kollyorumOnu sonra okudum canim,kusura bakma . Ben de şaşırdım valla nasıl olabilir diye peki suanda napiyorsun