- 12 Mart 2023
- 1.330
- 1.454
- 63
Koç olabilir nereden biliyorsun diye sormaharitada koç-akrep etkisi diorum
ben güneş koç mars akrep![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koç olabilir nereden biliyorsun diye sormaharitada koç-akrep etkisi diorum
ben güneş koç mars akrep![]()
36 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Adamın bekar olduğuna, hayatında kimse olmadığına emin misiniz ? Adam sizinle ilgilense, harekete geçerdi zaten.Bugün zar zor yanına gittim konuştum yine göz teması kurmadı. Ne konuşacağımı bilemedim. Biraz özele girdim. Kendime yapılmasından hiç hoşlanmam ben yaptım biraz heyecanlandım ondan. Bakışını yakalıyorum ama gereksiz bir anlam mi yukledim bilmiyorum. Ben biraz daha sabredip kahve içmeye davet edeceğim. Fazla aceleci davranmak istemiyorum. Biraz samimiyet kurmak istiyorum ama çok soğuk genel olarak öyle.
Ee siz de ne tepki alacağınızı tam bilmiyorsunuz. Siz nasıl ilginizi belli etmeye cesaret edecekseniz o da edebilirdi. Ki erkekler bu konuda daha cesurdur. İlgisi olsaydı tabi.İlgimi net bir şekilde belli etmek istiyorum. Karşılık vermezse suratına bakmam. O bana yaklaşırsa ne tepki alacağını tam kestiremiyor bence.
Geçenlerde akşam molada tek başıma oturuyordum, karşımda da başka bir grup vardı. Sonra bu şahıs geldi. Nereye oturacağını biraz düşündü, yanıma çağırmamı beklediğini hissettim o an ama bir şey söylemedim. Sonra grubun yanına gitti ama tam benim karşıma gelecek şekilde oturdu. Sonra ben o gurubun yanına geçtim ama kendisiyle bir sohbetim olmadı (o geldi diye o grubun yanına gittiğimi bir o anlamıştır). İlgimin farkında bence ama hiçbir adım atmıyor nasıl olsa ben adım atıyorum ya! Böyle devam ederse bir iki daha yürürüm sonra ilgimi tamamen keserim. Asla herhangi bir teklifte bulunmam!Nedir son durum?
Tamamen kurgu üzerinden gidiyorsun; çağırmamı bekledi, onun için oraya gittiğimi anladı, ben adım atıyorum diye bi şey yapmadı, ben ilgimi göstermedim diye cesaret bulamadı... Bence hiçbiri değil ve bu bakış açısı gerçekten sıkıntılı, karşı taraf için korkutucu hatta. Kendi kendine kurup bir de inanıyorsun kesinlikle öyle olduğuna.Geçenlerde akşam molada tek başıma oturuyordum, karşımda da başka bir grup vardı. Sonra bu şahıs geldi. Nereye oturacağını biraz düşündü, yanıma çağırmamı beklediğini hissettim o an ama bir şey söylemedim. Sonra grubun yanına gitti ama tam benim karşıma gelecek şekilde oturdu. Sonra ben o gurubun yanına geçtim ama kendisiyle bir sohbetim olmadı (o geldi diye o grubun yanına gittiğimi bir o anlamıştır). İlgimin farkında bence ama hiçbir adım atmıyor nasıl olsa ben adım atıyorum ya! Böyle devam ederse bir iki daha yürürüm sonra ilgimi tamamen keserim. Asla herhangi bir teklifte bulunmam!
Biraz daha gözlemleyeceğim. Ben de bazı şeyleri hissedebiliyorum. Benden rahatsızlık duysa gelip tam karşıma oturmaz veya ben onun yanına oturduğumda kalkar gider. Genel olarak kızlara karşı mesafeli. Belki haklısın bunun için zamana ihtiyacım var.Tamamen kurgu üzerinden gidiyorsun; çağırmamı bekledi, onun için oraya gittiğimi anladı, ben adım atıyorum diye bi şey yapmadı, ben ilgimi göstermedim diye cesaret bulamadı... Bence hiçbiri değil ve bu bakış açısı gerçekten sıkıntılı, karşı taraf için korkutucu hatta. Kendi kendine kurup bir de inanıyorsun kesinlikle öyle olduğuna.
İlginin farkında diye karşılık vermek zorunda gibi bir tavrın var veya kesinlikle sana aşık ama naz yapıyor gibi konuşuyorsun, ilgisinin olmama ihtimalini düşünmüyor veya kabullenmiyorsun. Adam son derece mesafeli, istemediği açık, bunun için suçlanması da çok abes.
Bence artık bu meseleyi kapatıp yoluna bak.
Çağırmamı bekledi derken o grubun yanına oturmak için biraz oyalandı. Kendi inisiyatifiyle yanıma oturacak kadar bir samimiyetimiz yok. Ben çağırmadan gelmeye çekinmiş olabilir.Tamamen kurgu üzerinden gidiyorsun; çağırmamı bekledi, onun için oraya gittiğimi anladı, ben adım atıyorum diye bi şey yapmadı, ben ilgimi göstermedim diye cesaret bulamadı... Bence hiçbiri değil ve bu bakış açısı gerçekten sıkıntılı, karşı taraf için korkutucu hatta. Kendi kendine kurup bir de inanıyorsun kesinlikle öyle olduğuna.
İlginin farkında diye karşılık vermek zorunda gibi bir tavrın var veya kesinlikle sana aşık ama naz yapıyor gibi konuşuyorsun, ilgisinin olmama ihtimalini düşünmüyor veya kabullenmiyorsun. Adam son derece mesafeli, istemediği açık, bunun için suçlanması da çok abes.
Bence artık bu meseleyi kapatıp yoluna bak.
Bir kızdan elektrik alan erkek bu kadar mesafeli durmaz ama ben de soğuk birisiyim. Benden yana belki istediği samimiyeti görememiştir.
Otuz kişi söyledi sana burada demek ki yaşayıp görmen gerekiyormuş.İşi vardı kapıda karşılaştık selam dedim yüzüne baktım. Bakmaya tenezzül etmedi. Bir hayalin enkazı altında daha kaldım. İyi ki bir teklifte falan bulunup kendimi rezil etmemişim. Bundan sonra kimsenin egosunu tatmin etmeyeceğim. Benim kaybettigim bir şey yok.
Büyük ihtimal sizin ilginizi anladı ya sizden etkilenmedi ya da hayatında biri olduğu için soğuk yapıyor sizde artık daha fazla uğraşmayın boş verin hakkınızda her şeyin hayırlısı olsunİşi vardı kapıda karşılaştık selam dedim yüzüne baktım. Bakmaya tenezzül etmedi. Bir hayalin enkazı altında daha kaldım. İyi ki bir teklifte falan bulunup kendimi rezil etmemişim. Bundan sonra kimsenin egosunu tatmin etmeyeceğim. Benim kaybettigim bir şey yok.
Şu an hırs yapıyorsunuz boş verin adam da belki iş yerinde laf çıkarır yüz vermedim bana gelip hesap soruyor vs diye daha çok üzülürsünüz umursamadan yolunuza bakın lütfenHesap sorucam niye soğuk yapmış. İnsan nezaketen selam der.
Aynı işyerindesiniz, sakın böyle bir şey yapmayın. Her zaman aynı ortamda denk geleceğiniz insana malzeme vermeyin.Hesap sorucam niye soğuk yapmış. İnsan nezaketen selam der.
Bence boşuna yordun kendiniAynı işyerindesiniz, sakın böyle bir şey yapmayın. Her zaman aynı ortamda denk geleceğiniz insana malzeme vermeyin.
Size söyledik, hoşlanan adam mutlaka belli eder. Kadın ilgisini belli etmeyen soğuk biri olsa da eder. Belliydi ilgisinin olmadığı. Kabullenip önünüze bakın, ileride pişman olacağınız bir şey yapmayın
Ben üzülüyorum böyle durumlara ya. Yani arada daha duygusal bağ bile yokken bu kadar üzülmelerine, takıntı yapmalarına. Hiç bir erkek değmez buna benceBence boşuna yordun kendini![]()