Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün zar zor yanına gittim konuştum yine göz teması kurmadı. Ne konuşacağımı bilemedim. Biraz özele girdim. Kendime yapılmasından hiç hoşlanmam ben yaptım biraz heyecanlandım ondan. Bakışını yakalıyorum ama gereksiz bir anlam mi yukledim bilmiyorum. Ben biraz daha sabredip kahve içmeye davet edeceğim. Fazla aceleci davranmak istemiyorum. Biraz samimiyet kurmak istiyorum ama çok soğuk genel olarak öyle.
Ee siz de ne tepki alacağınızı tam bilmiyorsunuz. Siz nasıl ilginizi belli etmeye cesaret edecekseniz o da edebilirdi. Ki erkekler bu konuda daha cesurdur. İlgisi olsaydı tabi.
Yazdıklarınızdan açıkçası ben ilgisi olmadığını düşündüm. Ama siz bilirsiniz yine de.
Ilginizin farkinda degildir bence, erkekler o kadar da uyanik degil. Direkt kahve icme yerine, havadan sudan muhabbet acin, diger is arkadaslarinizla konustugunuz gibi. Samimiyet ilerledikce bakarsiniz.