Nasıl Vereceğiz Doğum Kilolarını?🙄

iki seneye ben duba olurum ya göbeğim çok kötü görünüyor.. eski pantolonlarımın hepsine giriyorum ama göbekten kapanmıyor. inat ettim yeni kıyafet de almadım.. dısarı çıkmak istemiyorum
Kız aaaa dur dur. Valla ilk 6 ay en azından sal. Yok mu ulan hakkımiz içimizden insan çıktı. Ben o zamanlar pacman gibi ilerliyodum önüme ne gelirse yiyerek. Hormonlar bi otursun dur hele. Mükemmel olmak zorunda değiliz ki. Gerçekten zamanla bebe daha da hareketlendikçe daha az uyandıkça düzelir her şey simdi uykusuz enerjisiz zor yani.

Aman diyeyim sakın öyle zart zurt detoksu diye düşük kalorili diyetlere girişme emzirme döneminde, güzel beslen. İlla ki verirsin sağlıklı vermen önemli.

Ne kadar güzel anlatmışsın ne kadar içten ve samimi ayrıca dürüst uzun uzun da yazmışsın gerçekten çok iyi anladım seni iniAllah hepimiz için her şey çok güzel olur canım benim eline parmaklarına kalbine sağlık sayende baya bilgi edindim öpüyorum güzel kalbinden kadınlar günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…