Bebek Beslenmesi nasıl uyutuyorsunuz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben 40 ında ayakta sallıyorum gece az uyuyor sureklı kalkıyor ama artık buyudukce degısıyor.zor ama gececek gunler ınsallah

oğlum 26 aylık.
uyku problemimiz doğduğu andan itibaren vardı. ilk doğduğu gün bile uyumamış saatlerce ağlamıştı. ilk gecesinde çıkardığı yaygara nedeniyle hastanede bulunduğumuz kat merak etmiş. noluyo diye.
neyse;
uyutmak için her şeyi uyguladık. ilk zamanlar kucakta uyudu. 3 aylıktan itibaren çingene salıncağı kurduk yatağımızın üstünden. o uyandıkça, gece bile yatağımızdan kalkmadan, ittirip sallıyorduk. hareketlenip kalkmaya çalışınca odasına aldık artık, ayakta sallayarak uyuttuk. 1,5 yaşından sonra ayakta sallamaktan topuklarım su toplayınca yatağına yatırıp başında bekleyerek uyutmaya devam ettik. 2 saat beklediğim zamanlar olmuştur. ortalama 1 saat dururum başında. hala da öyle. 1 kere öğle uykusu var. bir de gece uykusu... günde 2 saatimi onu uyutmaya harcıyorum. işe iyi yanından bakmaya çalışıyorum. onu uyuturken kitap okuyup, stres yaratmıyorum kendime :)
yeni evimize taşındıktan sonra bebeğim eve alışınca kendi kendine uyuması konusunda çalışmalara başlayacağım.anlattığım tüm aşamalara alıştırmak hiç kolay olmadı. ama azimle...
Hepimize kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…