Sanırım öyle en azından durdan anlarSanırım o yaşlara gelince biraz daha rahat olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım öyle en azından durdan anlarSanırım o yaşlara gelince biraz daha rahat olacağız
Benim oglum da anasınıfına gidiyor okuldan almaya gidince aglayarak eve geldi ağlamaktan anlatamıyordu evde sakince aldım karsıma neden agladıgını sorduğumda arkadaşım anneni dov kardeşinin başına tas vur kırılsın ve buyunce asker ol silahın olucak o zamanda babanı öldur demis bende hayır demişim çünki ben sizi cok seviyorum dedi asker olmayacam ve sayre sonraki gün öğretmeni ile konuştum malum cocuklar televizyon dan etkileniyor dekan konusurum ben dedi hayır dedim ailesi ile goruşun yoksa ben gorusmek zorunda kalıcam dedimBenim kardesim anaokulu öğretmeni. 5 yaş grubunda çocukların birbirine "seni dedemin silahıyla öldürürüm" dediğini kulaklariyla duyduğunu söyledi...
Sizde simdi abartmayın. Bunu söyleyen kisi, cocuk sesinden rahatsız olan kisi taksiye binsin yorumuna karsilik soyledi. Yoksa kimse size durduk yere taksiye binseydin demediMetrodan inmem gerekip taksiye binmem gerekiyormuş.
Yaşlıları savunacak son kişiyim inanın:) ama onlara da tahammül ediyorum maalesef ve çocukları da pek sevmem açıkçası ama onlara da tahammül ediyorum hele ki anneyle çok empati yapabiliyorum anne ne yapsın çocuk ağlıyorsa orda çocuğun ağzını kapatacak değil ya anne de haklı zaten ilk yorumumda size de hak verdim yolculara da diye söyledim anneye ama sonraki yorumlarında yaşlılar her şeyi biliyor karışıyor yaşlı diye tahammül etmek zorunda değiliz gibi bir şey yazmış anne buna benzer. Ben de siz de eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz dedim tahammül etmeden tahammülü sadece kendisine beklemiş bunu eleştirdim yoksa toplu taşıma da sürekli gençleri eleştiren yaşlı bi kitle var maalesef ;kavga etmek yerine duymazdan geleceğiz ;çocuğun ağlamasını eleştirenleri de duymazdan gelmesini öneriyorum kendisine ;çünkü herkes bireysel kendine göre haklı çıkar inanın toplu taşımada son olarak Allah hepimizi toplu taşımadan kurtarsın araba filan nasip etsin diye dua ile tatlıya bağlayım :) sevgilerBıraz uslup sebebi ıle yanlıa anlasılıyor gıbı. Ben konu sahıbınden zıyade bu durumu yasayan annler için yorum yapıyorum aslında. Cevre baskısı o annenın koseye sıkısması bebegın huzursuzluğu gercekten yasayan goren yada duusnen bılıyor. Ben sızınde yorumlarınızı okudum sadecr o cıkıa hakkımda yazma geregı duydum zaten.
Konu sahıbı bıraz fevri ınsan olabılır bazı uyeler anlamıyor olabılır dogal seyler bunlar.
Ama gercekten ulkemızde ki çoğu 50 yas ustunde ben herseyı bilirim yaparım yaslıyım dusuncesı de var bunu da goz ardı edemeıyız