Bu arada yaşlılarla alakalı yorum nerelerden nerelere geldi
Bakıyorum da bazı kesim kişiler okuduğunu anlamamış konu sahibi yaşlılarla alakalı bi serzenişte bulunmadı. Ben yazdım fink atıyorlar diye…
Biri geldi uzunca bir yazıdan sadece onu aldı burdan sonra konu çocuktan çıktı yaşlıya gitti.
Herkesin unuttuğu bir detay var bunu da cımbızlayın
Biz anneler çocukları ağlatmaktan memnun ya da mutlu değiliz onlar ağlayınca zaten biz de geriliyor mahçup oluyoruz fakat elimizden bir şey gelmiyor çünkü çocuklar yetişkinler yaşlılar ya da gençler gibi bir anda adapte olamıyor zaten çocuk ilgisi hemen değişiyor o an bir yeri acımıyorsa 2 yaş atağında değilse bilmem ne 3-5 dk sonra susuyor. İlgisini 18 yaşında ki genç ya da 30 yaşında ki yetişkin ya da 60 yaşında ki yaşlı dağıtmaya çalışsada başarılı olamaz. Tanımadığı için kendini daha da huzursuz hisseder.
Kimse kimsenin çocuğuna anne baba destek istemediği müddetçe iyi ya da kötü müdahale etmemeli.
Bu bu kadar basit.
Evet iyi niyetle bir şeyler verebilirler ama önce annesine sormalılar direkt çocukla iletişime geçmek o çocuğu daha da huzursuz oluyorum dip korkutabilir.
Bunu genç yetişkin yaşlı anlarda çocuk anlamaz.
Çocuk yani. Ne demek biliniyor mu bilmiyorum ama…
Haaa bu arada tüm yorumlarım yazan yazmayan bir çok kullanıcı tarafından beğenilmeme butonuyla doluyor ?
Noldu yani :) haberleşme birimi kurup linçlediniz mutlu musunuz ?
Sizin için tek dileğim anne olup yaşayın o zaman anlayacaksınız şimdi davulun sesi size hoş geliyor taksiye bin, yanına bir şey al bilmem ne…
Sadece üzülüyorum bazılarınıza empati ne bilmiyorsunuz
Hadi bu yorum altında da buluşun beğenmemelerle…