Nasıl tanıştınız?

Orası öyle tabiki kısmet bekliyoruz inşallah hayirlisini verir Rabbim.. Size tekrardan bir maşallah mutlulugunuz daim olsun Rabbim sizi hep mutlu etsin guzel dualariniz temennileriniz için çok ama cooook teşekkürler

Ben çift tıkladım!

Tabi erkek arkadaşıma sorulunca böyle cevap veriyor. Yalan da değil gerçi. Bir arkadaşım vardı kızlar, yıllardır bana çıkma teklifi eder dururdu. Ben de bazen kırıcı, bazen kırmadan daima reddederdim. O teklif etmekten bıkmadı, ben teklifini reddetmekten bıkmıştım bir ara; öyleydi bizim halimiz. Instagramda da ekliydi bu arkadaş. Sizde de var mı bilmiyorum ama bende huydur, arkadaşlarımın beğendiği profilleri gezerim öyle bir. Sevgilimin fotoğrafını beğenmiş. Ben de profiline girmiş bir göz atmıştım; farkında değilim ama ekranı kaydırırken bir fotoğrafını beğenmişim ama fotoğraf nasıl çirkin, nasıl çirkin o kadar olur. Çirkinliği de ortaokul yıllarından kalma bir grup fotoğrafı. Hani sevgilimi hala ilk seferinde bulamıyorum fotoğrafta. Sonra bir baktım bana takip isteği yollamış. Ben de düşünüyorum "Allah Allah bu adam beni nereden buldu da takip ediyor?" diye. Sonra bir baktım Face'den istek geldi. Kabul etsem mi, etmesem mi diye düşünüp duruyorum; sonra şeytan dürttü kabul ettim. İyi ki de etmişim. :) Bir arkadaşımın kültür sanat blogunda film eleştrileri yazıyordum, orada yazdığım bütün eleştrileri okuyup filmleri izlemiş birkaç gün içinde. Hiç konuşmamıştık, bunları izleyince yazmış bana. Ha bu arada öbür arkadaş da bunu öğrenip kıyameti kopardı da, o başka bir hikaye. Biz filmlerden filan konuşuyoruz bol bol. Baktık ki aynı kafanın insanıyız. İşler gelişti. Eylülden beri beraberiz, şimdiye kadar maşallah diyeyim hiç sorun yaşamadım. Bazen evlilerin dertlerini filan okuyup sitede korkmuyor değilim ama ben bu adamı çok seviyorum. Bir aksilik olmazsa da yoluma onunla devam etmeyi düşünüyorum. Daha önce de flört ettiğim, şans verdiğim insanlar oldu ama ilk defa birisiyle gerçekten çift olduğumuzu hissediyorum. Diğerleri adı konmamış tanışma çabalarıydı zaten. Şimdi çok mutluyum, tamamlanmış gibi hissediyorum. Diğer arkadaş konusunda ah almış gibi hissediyordum ama almamışım herhalde ki her şey yolunda gidiyor. Darısı herkesin başına!

Oldukça kalabalık bi arkadaş gurubum vardı hep beraber fotoğraf çekmeye çıkardık. Kırklareli'ne foto çekmeye gidilecekti ama otobüs sabah 5de Kadıköy'den kalkacaktı. O saatte dışarı çıkmam mümkün değildi. Eczanede çalışıyordum o sıralar, benim yaşlarımda çok konuşkan bi müşterimiz vardı. Zamanla arkadaş olduk Tesadüfe bak o da fotoğraf çekiyordu ve bizim guruba o da katıldı bi süre sonra. Kırklarelindeki geziye o da gitmek istiyordu ama saati çok erken buldu benim arabayla gidelim dedi tam dedim. Bi kaç gün sonra aradı bi arkadaşım da gelmek istiyor bizimle gelsin mi die sordu. Güvenilir biriyse nie Olmasın dedim. Gezi günü önce beni evden aldı sonra ilerde kocam olacak arkadaşını almaya gittik. Baktım uzun boylu yapılı biri geldi arabaya bindi. Hoşgeldin abi die selamladım :))) Gayet keyifli bi yolculuk ve keyifli bi gün geçirdik. Bi ara yolun kenarında durup Nescafé içtik keşke nescafedende fal bakılsaydı dedim kahvemi biraz içtim bardağın tam ortasında kocaman bi kalp vardı. Hayırdır inşallah dedim. Biz daha sonra iş çıkışlarında 3lü olarak takılmaya devam ettik. Sonra tabi ikili görüşmeler ve faceden yazışmalar başladı. O kadar düşünceli ve o kadar ince bi ruhu vardı ki... Anlattığım hiç bir şeyi unutmuyordu. Benimle ilgileniyordu. Konuşmalar ilerledi tabi sonrasında sevgili olduk. 10 ay sonra da Avrasya maratonunda Boğaz köprüsünde evlenme teklif etti. Biraz inatçı, huysuz ama bitanecik kocam o benim :)

Sevgilinizle,Nişanlınızla,kocanızla Nasıl tanıstınız? Ben hayvanat Bahcesinde tanıstımm :)
dersaneye gidiyorduk o sonradan gelmişti ama çok gıcık oluyorduk birbirimize laf söylemeler didişmeler felan sonra baktım tipi iyi hoş çocuk bakışmaya başladık birbirimizi takip ediyoruz felan :) sonra bi gün ders bitiminde sınıfta bni tavlada yenecek ola varmı ben bilmiyorum dedi ben yenerim diye iddalaştım sonra tabi yenildim nerden bileyim profesyonel tavla oynadığını :) o gün konuşmaya başladık bir haftaya da çıkmaya başladık ve 4 sene oldu sevdiceğimle başlayalı

Sene 2012 Facebooktan bir msj "slm" ortak arkadaş yok birşey yok askerdeydi o zaman ve gerçekten ikimizde tanımıyorduk birbirimizi, fotoyu görüp beğenip eklemiş önerilerden. Kimsin niye istek attın vs derken eşimin bir alt sokağımda oturduğunu öğrendim ikimizde çok şaşırdık. 4 yaşından beri o semtte olan ben hiçbir şekilde onu görmedim. Artı yeni bir ilişkiden ağır yaralı olarak çıkmıştım. Psikolojim bozulmuş bir şekilde. Beni sevgisi ile iyileştirdi ve hayattan herşeyimi koparmak üzere olan beni tekrar ayağa kaldırdı. 10 yıllık bir evlilik 3 çocuk, hayatımın en güzel tesadüfü, çok seviyorum iyi ki var

Instagram'da yorumumu görüp dm'den mesaj attı öyle tanıştık.
Ben hiç ciddiye bile almıyorum sanaldan yazılanları.gözucuyla bile bakmam.normal hiçkimsenin çıkabileceğini düşünmüyorum.demek ki bakmak lazim.bir sürü hikaye var böyle ama bir türlü şu sanal önyargısını aşamıyorum ben.o kadar da yaşlı değilim halbuki

Bakma bakma boşanıyor o

Güncelleme;
Beğeni gelince yeniden gördü mesajımı.

Yıllar geçti, 9. Yılı geride bıraktık . O da ben de çok değiştik. En çok ben tabi. Kendimi keşfettim, sevdim ve onardım.
7 yaşında bir evladımız var. Hamd olsun.
Çok şey değişti. Ama değişmeyen bazı şeyler var. Sarılınca huzur bulmam. Onun her sözüme değer vermesi.

İyi ki…

Çok duygulandım.
Öncelikle evladınıza sağlık ve mutluluklar dilerim. Allah bağışlasın.
Sizin de mutluluğunuz , huzurunuz ger zaman daim olsun.

Ne güzel.. 7 yılımız bizim de sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Hayvanat bahçesinde tanıştığım kişi ile hala evliyim. eşim çok iyi bir insan dediğiniz gibi coook şey değişti cok şey gitti bizden ama varlığı sarılınca huzur bulmam değişmedi. Benim de 1 yaşında kızım var cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…