- 21 Kasım 2014
- 25
- 17
- 30
-
- Konu Sahibi neyzennligeceler
Sevgilinizle,Nişanlınızla,kocanızla Nasıl tanıstınız? Ben hayvanat Bahcesinde tanıstımm :)
Oynarken kafana mı vurdu yoksadügünde kafama vurmasıyla tanıştık
Narciceği o nasıl oluyor ya
Ayyyy ne güzel bir ask hikayesiüniversitenin ilk yılı :)
henüz yeni başlamışken farklı bir şehre yeni alışırken ailemden ilk defa uzak kalırken ve kimseye güvenimin kalmadığı bi zamanda iken...
o zamanlar facebook kullanmaya yeni başlayan ve içeriğini bilmeyen biri olarak ; profil fotom felan yok tabi..
bi gün mesajlar bölümünde genç bir delikanlı mesaj atmış ''arkadışımı ararken seni gördüm sınıf arkadaşıma meraba diyim ''dedi...bende gayet tüm saflıgımla böyle bir durumun olacağına inandım ve cevap yazdım ''yaa o zaman pazrtesi okulda görürüm ''dedim ..
neyse o pazarteside benm doğum günüm..bu yüzden iki derse girmeden erken çıktım..
kzılarla çarşıda dolandık ve kendime d.günü hediyesi olarak mp3 aldım ve dedim ki ''en iyisi şarkı atiyim '' ve internet kafeye gittim...o sıra facebook açtım baktım yine mesaj geldi...''görüşelim vs. diye ne gerek varak yarın olkulda görüşürüz dedim..bi ısrar bi kıyamet illa bugün seninle görüşmem gerek felan...sonunda tamam olur dedim..ama ciddi anlamda aklıma kötü bir şey gelmemişti...şimdi diyorum ki nasıl da inanmışım..kötü niyetli birisi de olabilridi..ama Allah büyük..
neyse kendisi geldi görüştük ayaküstü muhabbet ettik..tanıştık...bana doğumgünü hediyesi almış..galatasarystoreden atkı almış :) profilde yazan tek bilgim takımım :))
neyse o akşam ayrıldık..ama dedim ki gizem bu çocuk havalı artist gibi bundan arkadaş olmaz dedim...
ama o akşam bi cümlesiyle bana karşı bişiler hissettgii anladım zatenn direk soğudum..ve uzun süre konuşmadım...görüdğümde selam veerdik o kadar...
.......................kendisi sürekli bana yakın olmaya çalışırdı felan..bi gün kızkardeşiyle telefonda konuşmasına şahit oldum ve o konuşma beni öyle etkiledi ki..dedim ne kadar olgun ne kadar korumacı vs...sonra yeniden muahbbete başladık..derken ben ona deli gibi aşık oldum...sevdim..sevildim...üniveriste boyunca hep elele gönülgönüle idik hiç ayrılık yaşamadık bribiriimize kıymadık :)
o zamandan beri ortak olduk birlik kurduk :) okul kitaplarından bir adet alır ortak kullanırdık..2 tl ye tavuk döner yediğimizde olmuştur...şehilerarası turlara katıldığımızda...
bir çok şeyi bizde yaşadık...çokşükür
herkes hayrandı bize..bütün arkadaşlarımız taktir ederdi...
üniversite bitti...ve biz hala biz olmaya devamettiik:) aileler tanıştı söz nişan düğün derken şimdi kocam ...ve ben her gün Allah ıma binlerce şükürler ediyorum ..iyi ki benim eşim...
çok şükür...bin şükür...
Ayyyy ne güzel bir ask hikayesi
Rabbim sizi ayirmasin inşallah
Yuvanizdan da bugune kadar yasadiginiz sevgi saygi eksik olmasin.
Ya çok guzel maşallah.. Ben de istiyordum uniden biriyle olsun guzel bir ask sonrası evlilik... Ama üçüncü senedeyim hala bi tık yok.üniversitenin ilk yılı :)
henüz yeni başlamışken farklı bir şehre yeni alışırken ailemden ilk defa uzak kalırken ve kimseye güvenimin kalmadığı bi zamanda iken...
o zamanlar facebook kullanmaya yeni başlayan ve içeriğini bilmeyen biri olarak ; profil fotom felan yok tabi..
bi gün mesajlar bölümünde genç bir delikanlı mesaj atmış ''arkadışımı ararken seni gördüm sınıf arkadaşıma meraba diyim ''dedi...bende gayet tüm saflıgımla böyle bir durumun olacağına inandım ve cevap yazdım ''yaa o zaman pazrtesi okulda görürüm ''dedim ..
neyse o pazarteside benm doğum günüm..bu yüzden iki derse girmeden erken çıktım..
kzılarla çarşıda dolandık ve kendime d.günü hediyesi olarak mp3 aldım ve dedim ki ''en iyisi şarkı atiyim '' ve internet kafeye gittim...o sıra facebook açtım baktım yine mesaj geldi...''görüşelim vs. diye ne gerek varak yarın olkulda görüşürüz dedim..bi ısrar bi kıyamet illa bugün seninle görüşmem gerek felan...sonunda tamam olur dedim..ama ciddi anlamda aklıma kötü bir şey gelmemişti...şimdi diyorum ki nasıl da inanmışım..kötü niyetli birisi de olabilridi..ama Allah büyük..
neyse kendisi geldi görüştük ayaküstü muhabbet ettik..tanıştık...bana doğumgünü hediyesi almış..galatasarystoreden atkı almış :) profilde yazan tek bilgim takımım :))
neyse o akşam ayrıldık..ama dedim ki gizem bu çocuk havalı artist gibi bundan arkadaş olmaz dedim...
ama o akşam bi cümlesiyle bana karşı bişiler hissettgii anladım zatenn direk soğudum..ve uzun süre konuşmadım...görüdğümde selam veerdik o kadar...
.......................kendisi sürekli bana yakın olmaya çalışırdı felan..bi gün kızkardeşiyle telefonda konuşmasına şahit oldum ve o konuşma beni öyle etkiledi ki..dedim ne kadar olgun ne kadar korumacı vs...sonra yeniden muahbbete başladık..derken ben ona deli gibi aşık oldum...sevdim..sevildim...üniveriste boyunca hep elele gönülgönüle idik hiç ayrılık yaşamadık bribiriimize kıymadık :)
o zamandan beri ortak olduk birlik kurduk :) okul kitaplarından bir adet alır ortak kullanırdık..2 tl ye tavuk döner yediğimizde olmuştur...şehilerarası turlara katıldığımızda...
bir çok şeyi bizde yaşadık...çokşükür
herkes hayrandı bize..bütün arkadaşlarımız taktir ederdi...
üniversite bitti...ve biz hala biz olmaya devamettiik:) aileler tanıştı söz nişan düğün derken şimdi kocam ...ve ben her gün Allah ıma binlerce şükürler ediyorum ..iyi ki benim eşim...
çok şükür...bin şükür...
canım :)) inşaallah seninde musmutlu bir evliliğin olur:) kısmetin ne zaman çıkacağı belli olmaz...Ya çok guzel maşallah.. Ben de istiyordum uniden biriyle olsun guzel bir ask sonrası evlilik... Ama üçüncü senedeyim hala bi tık yok.Okuldan umudum kalmadı. Zaten bölümün %95 i kız. yengemlerde okuldan birini bul diye tutturup duruyorlar. Sanırım benim hayal yalan oldu bu arada size Rabbim bir omur mutluluk versin
Seninki de çok guzel maşallah Allah size de bir omur mutluluk versintatil yerındeydık... benim biriciğim( tanımıyorum o zamanlar) deniz kenarına gelmıstı ve ben hunharca mısır yıyordumgözlüğünü öyle bir çıkarışı vardı kı anneme donup şu artıste bak dedım... sonra ben kuzenımle havuza gıtmıstım, kapıdan ıcerı bı gırdımkı kac metre otede havuzun ıcınde yemyesıl bı cıft goz bana bakıyor.. kulaç attıkça ( bana gövde gosterısı yapıyor) o kasları nasıl hareket edıyor kuzenımle havuza gırdık... havuz gorevlısıyle bız suda gorevlı de havuz kenarında sohbet edıyorduk.. yasadıgımız sehrı falan konusuyorduk.. bu akıllım da yanımızda duruyordu.. sonra kuzenımle yuzmeye basladık ve yanımıza yaklastı gayet kıbar bır gırısle merhabalar g.antepli oldugunu dydum ben de orda okuyorum nasılsınız dıye yesıl gozlerıyle bana bakan yakısıklı bı prens:) sohbet ettık ettık ettık... numaramı istemedı bıle en guzelı de buydu.. bulusma bıle teklıf etmedı ılk gunden atlamadı:) veben tabıkı aklım basımda degıl cocugun adını unuttuuummmmm facede hıcbır yerde bulamadımjmm ucdort gun havuza denıze gıdıp geldım cocuk yok ortada. tam bır gun umudumu yıtırmıs sitenin içinde otururken onumde gectı. adını hatırlamadıgım ıcın pişt pişt dedım ayakustu sohbet ettık cocugun numarasını aldım gece boyu mesajlastık uzun uzun mesajlar.. derkeen ertesı aksam bulusma teklıf ettı. bulustuk sahıle gıttık. büyülü aşk öpücüğümü orda almıstım o gece gectı bıttı ve cıktıgımıza daır bır ız yoktu ondan bekledım cıkıcak mıydık yoksa yaz aşkı olarak mı kalıcaktı. ıkı uc gun sonra bana aşkım dedi ve başladık.. 15. ayımızdayız aılelerımız bılıyor, aynı unıdeyız. onu sevıyorum