• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl süsleme yapmalıyım yardım lütfen

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Merhaba hanımlar
Evimde aşağıda ki gibi bi camlı süs eşyası var içi boş maalesef ama ben süslemek istiyorum gelin çiçeğini koyayım dedim bozmak istemedim yassı olacaktı çunku en kötü vazoya koyarım dedim . İçine kurutulmuş çiçeklerden koyayım dedim ama dik olacağı için o kadr çok yok başka neler koyalabilirim içine acaba . Eşimn daha önce den gönderdiği çiçeklerin not kağıtlarını da koyarım diye düşündüm ama nasıl süsleyeceğimi bilemedim. Siz fikir verebilir misiniz? Dikleştirince hepsi aşağıda kalıyor ..

Eklentiler

• 20210516_132741.webp
    20210516_132741.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 20210516_132727.webp
    20210516_132727.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 20210516_132715.webp
    20210516_132715.webp
    88,6 KB · Görüntüleme: 71
alt kısma kurutulmuş çiçek koyup not kağıtlarını yapıştırabilirsiniz dik koyduğunuz zaman duvar kısmına
ya da not kağıtlarını yapıştırıp kenar duvarlara kurumuş çiçek yapıştırıp alt kısma nazar boncukları koyabilirsiniz :kahve:

alt kısma kurutulmuş çiçek koyup not kağıtlarını yapıştırabilirsiniz dik koyduğunuz zaman duvar kısmına
ya da not kağıtlarını yapıştırıp kenar duvarlara kurumuş çiçek yapıştırıp alt kısma nazar boncukları koyabilirsiniz :kahve:
Olabilir evet nazar boncuğu aklıma gelmemişti tşk ederim

Arkadaşım içine resminizi koyma bence dedi kurutulmuş çiçeklerle doldur dedi içine de ışıklandırma koy dedi sende eski bi daktilo ve eski kaset çalar var dedi balkonuna yada odanın bi yerine iler de şark köşesi yapar koyarsın dedi şık durur bence dedi. Kitap okumalık yerin olur bence dedi .. Bana mantıklı geldi sizce ?

Arkadaşım içine resminizi koyma bence dedi kurutulmuş çiçeklerle doldur dedi içine de ışıklandırma koy dedi sende eski bi daktilo ve eski kaset çalar var dedi balkonuna yada odanın bi yerine iler de şark köşesi yapar koyarsın dedi şık durur bence dedi. Kitap okumalık yerin olur bence dedi .. Bana mantıklı geldi sizce ?
Eğer içine koyacağınız Işık’lar sarı tonlu olursa harika bir retro havası verir daktilo ve kasetçalarla birlikte :kahve:

Rica ederim bir üst mesaja fikir vermesi için örnek bıraktım sade daha hoş duruyor sanki :kahve:
Evet hoş duruyor bende ki biraz buyuk camlı çerçeve olmadı öyle büyüklü kurutulmuş çiçek alırım papatya güzel olur belirttiğiniz resme de kırmızı ışık şık durur gibi. Böyle kurutulmuş çiçekler nerede satılır acaba gidip alabileyim ?

Evet hoş duruyor bende ki biraz buyuk camlı çerçeve olmadı öyle büyüklü kurutulmuş çiçek alırım papatya güzel olur belirttiğiniz resme de kırmızı ışık şık durur gibi. Böyle kurutulmuş çiçekler nerede satılır acaba gidip alabileyim ?
Bazı çiçekçilerde yada ev eşyası satan yerlerde oluyor :kahve:

Back
X