Ya da siz okuma bilmiyorsunuz? Eşim yanımda olmuyor. Bi kere gördü toplarken "Çık odadan bir daha bu odada görmeyecem seni !!" dedi. KV "Bi bok yapamaz" deyip, yine yaptırıyordu. 2.kez gördüğünde "Annem "toplanacak" dedi, o yüzden topluyorum" dedim. "Kendileri yapsın, sanane" dedi. Kaynım da ordan tersleyince, eşim bıçaklamaya kalkmış. Bunu bana KV dedi. Ben gözümle görmedim. Eşim "ANA KUZUSU" bi erkektir. Yaptığı, gördüğü herşeyi anlatır. Annesinin lafından hiç çıkmaz. Ama kıskanç olması, avantajım bu konuda. Çünkü büyük Kaynım'dan beni çok kıskanır. O yüzden o odayı toplamamı asla istemez. Neden kıskandığını bilmiyorum. Ama KV bile, büyük Kaynım'a biraz ilgi gösterse, eşim KV'ye 1-2 hafta tavır alır.. ?? Yoksa eşime kalsa "topla" der. KV bu konuda eşimi etkisi altına alırsa, eşim de toplattırır. Ama bunun karşılığında ne bi 'Teşekkür', ne bi 'Sağol' kelimesi duymadığım gibi, hep bi aşağılama, hep bi ezme tavrı gördüğümden ben artık bu duruma çok üzülüyorum, kaldıramıyorum. Eşim gerçekten çok 'ANACI' ama bu durumda kıska oluşu benim avantajım