Nasil söyleyeceğim

Bu işsiz adam neden işsiz? Aile durumu mu iyi? Tembel mi? Başka bir sorunu mu var nedir olay?

Konu sahibi libido queen.

Aynı gün 3 kişiyle bile birlikte oluyor.

Köye gidip masturbasyon yapıyor.

Seks bağımlısıyım diyor.

Zaman sıkıntısı yok.
konu sahibinin geçmiş konularına bakayım dedim ama 10 bin yorum olunca vazgeçtim 😅 köyde yaşadığını birkaç yorumda daha okudum. bu köy nerenin köyü 🤣 ailesiyle mi yaşıyor? köyde nasıl 3 kişiyi idare ediyor? konu sahibinin mesleği var mı çalışan bir kadın mı? siz bu sorularımı yanıtlayabilir misiniz 🙏😅

konu sahibinin geçmiş konularına bakayım dedim ama 10 bin yorum olunca vazgeçtim 😅 köyde yaşadığını birkaç yorumda daha okudum. bu köy nerenin köyü 🤣 ailesiyle mi yaşıyor? köyde nasıl 3 kişiyi idare ediyor? konu sahibinin mesleği var mı çalışan bir kadın mı? siz bu sorularımı yanıtlayabilir misiniz 🙏😅
Herkes için keşke bilenler güzelce kendisi hakkında özet geçse 🙏🏻

Ben epeydir tanıyorum ama her konusunda bilmediğim binbir detay öğreniyorum

Vanda yaşıyor ve sağlık çalışanı.
Hastalik seviyesinde (nemfoman) cinsellik yaşıyor. Günde 5 farkli adamla korunmasiz sevişip hamile kalmaya çalışıyor. Amaci hamile kalip bebeği aldirmak.

Üçtür beştir bilemeyeceğim artık, üç gibi bi şey gördüm hızlıca okurken. Dalga geçmeye de kıyamadım valla Bibi, bir çeşit hastalık bu da.

Tabiki hastalik ama niyeti feci.
Amaç hamile kalip kürtaj yapmak. Baya hevesli bu konuya.
Hamile, evli ve mutlu kadinlara düşmanlik besliyor ve malasef klasik bir nemfoman değil. Farkli psikolojik sorunlari olan bir insan.
Ben konularına inanmiyorum ama yazdiklari dehşet verici

Müge anlı konusu mu yükleniyo noluyo ya
bu köylerde kapı gıcırdasa herkes duyar ama söz konusu fanfinfon olunca kimsenin kulağı duymuyo heralde.

Bu işsiz adam neden işsiz? Aile durumu mu iyi? Tembel mi? Başka bir sorunu mu var nedir olay?

Vanda yaşıyor ve sağlık çalışanı.
Hastalik seviyesinde (nemfoman) cinsellik yaşıyor. Günde 5 farkli adamla korunmasiz sevişip hamile kalmaya çalışıyor. Amaci hamile kalip bebeği aldirmak.
Umarım bir yerlerinden atiyordur

Tabiki hastalik ama niyeti feci.
Amaç hamile kalip kürtaj yapmak. Baya hevesli bu konuya.
Hamile, evli ve mutlu kadinlara düşmanlik besliyor ve malasef klasik bir nemfoman değil. Farkli psikolojik sorunlari olan bir insan.
Ben konularına inanmiyorum ama yazdiklari dehşet verici
Aaa ağır hastalık vakası. 10 sayfa yazıyı okuyamadım ama Sayfasına girip baktığımda hakkında hiç hoş olmayan şeyler yazmışlar, moderatörler bazı hassas konulara dikkat etmiyorlar mı?

X