- 26 Ekim 2015
- 8.306
- 19.971
Ben de çok güvenemedim zaten.hem seviyor gibi hem takıntılı gibi.bilemedim.
Sen bu tanımadığın ve güvenmediğin adami bide evinemi aldin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok güvenemedim zaten.hem seviyor gibi hem takıntılı gibi.bilemedim.
Oooo bunlar neki? Onda daha neler var nelerBen anlamadım. Hem 5 senelik ilişki var hem de farklı bir flört mu var?
Elini korkak alıstırma 5 5
Ohoo ağzından bile öpmüşSen bu tanımadığın ve güvenmediğin adami bide evinemi aldin?
Artık yıllardır konularını biliyorum bence o bizle dalga geçiyorÜçtür beştir bilemeyeceğim artık, üç gibi bi şey gördüm hızlıca okurken. Dalga geçmeye de kıyamadım valla Bibi, bir çeşit hastalık bu da.
Artık yıllardır konularını biliyorum bence o bizle dalga geçiyor
konu sahibinin geçmiş konularına bakayım dedim ama 10 bin yorum olunca vazgeçtim köyde yaşadığını birkaç yorumda daha okudum. bu köy nerenin köyü ailesiyle mi yaşıyor? köyde nasıl 3 kişiyi idare ediyor? konu sahibinin mesleği var mı çalışan bir kadın mı? siz bu sorularımı yanıtlayabilir misinizKonu sahibi libido queen.
Aynı gün 3 kişiyle bile birlikte oluyor.
Köye gidip masturbasyon yapıyor.
Seks bağımlısıyım diyor.
Zaman sıkıntısı yok.
Herkes için keşke bilenler güzelce kendisi hakkında özet geçsekonu sahibinin geçmiş konularına bakayım dedim ama 10 bin yorum olunca vazgeçtim köyde yaşadığını birkaç yorumda daha okudum. bu köy nerenin köyü ailesiyle mi yaşıyor? köyde nasıl 3 kişiyi idare ediyor? konu sahibinin mesleği var mı çalışan bir kadın mı? siz bu sorularımı yanıtlayabilir misiniz
Ohoo ağzından bile öpmüş
konu sahibinin geçmiş konularına bakayım dedim ama 10 bin yorum olunca vazgeçtim köyde yaşadığını birkaç yorumda daha okudum. bu köy nerenin köyü ailesiyle mi yaşıyor? köyde nasıl 3 kişiyi idare ediyor? konu sahibinin mesleği var mı çalışan bir kadın mı? siz bu sorularımı yanıtlayabilir misiniz
Üçtür beştir bilemeyeceğim artık, üç gibi bi şey gördüm hızlıca okurken. Dalga geçmeye de kıyamadım valla Bibi, bir çeşit hastalık bu da.
Müge anlı konusu mu yükleniyo noluyo yakonu sahibinin geçmiş konularına bakayım dedim ama 10 bin yorum olunca vazgeçtim köyde yaşadığını birkaç yorumda daha okudum. bu köy nerenin köyü ailesiyle mi yaşıyor? köyde nasıl 3 kişiyi idare ediyor? konu sahibinin mesleği var mı çalışan bir kadın mı? siz bu sorularımı yanıtlayabilir misiniz
Bu işsiz adam neden işsiz? Aile durumu mu iyi? Tembel mi? Başka bir sorunu mu var nedir olay?
Umarım bir yerlerinden atiyordurVanda yaşıyor ve sağlık çalışanı.
Hastalik seviyesinde (nemfoman) cinsellik yaşıyor. Günde 5 farkli adamla korunmasiz sevişip hamile kalmaya çalışıyor. Amaci hamile kalip bebeği aldirmak.
Aaa ağır hastalık vakası. 10 sayfa yazıyı okuyamadım ama Sayfasına girip baktığımda hakkında hiç hoş olmayan şeyler yazmışlar, moderatörler bazı hassas konulara dikkat etmiyorlar mı?Tabiki hastalik ama niyeti feci.
Amaç hamile kalip kürtaj yapmak. Baya hevesli bu konuya.
Hamile, evli ve mutlu kadinlara düşmanlik besliyor ve malasef klasik bir nemfoman değil. Farkli psikolojik sorunlari olan bir insan.
Ben konularına inanmiyorum ama yazdiklari dehşet verici
tulumbachen çok teşekkür ederimVanda yaşıyor ve sağlık çalışanı.
Hastalik seviyesinde (nemfoman) cinsellik yaşıyor. Günde 5 farkli adamla korunmasiz sevişip hamile kalmaya çalışıyor. Amaci hamile kalip bebeği aldirmak.
Böyle pislik şeyler hep o köylerden çıkıyor zatenMüge anlı konusu mu yükleniyo noluyo ya
bu köylerde kapı gıcırdasa herkes duyar ama söz konusu fanfinfon olunca kimsenin kulağı duymuyo heralde.
Bunları biliyorum ya millet ne detaylar ne ayrıntılar biliyor andb