Kız İsteme Nasıl söylenir?

tugce1290

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
217
0
96
Konya
2 yıldır biriyle beraberim ciddi düsünüyoruz ben onun bütün ailesiyle tanıstım ama benim ailem sevgilim olduğunu bilmiyor artık söylemek istiyorum. Fakat ailem hep son sınıfa geçene kadar kimse olmasın der nasıl söylemeliyim ve önce hangisine söylemeliyim? Yardım edin lütfen bu arada 21 yasındayım:)

Bu ailelerin sevgili konusunda süre belirtmelerinede hastayım
Liseye kadar sevgili yok, üniversiteyi kazanmadan sevgili yok, okulu bitirmeden sevgili yok, iş bulmadan sevgili yok..
Ya aşkı bukadar basit ve kontrol edilebilir sanıyorlar yada mm neyse iste konumuz bu değildi

Canım annenin ve babanın karakterini bilmediğim icin pek bisey diyemiyorum ama genelde anneler daha olgun karsılarlar böyle şeyleri
21 yasındasın yasıt sayılırız
Benim annemle bu tür konuları konusmakta hiç sıkıntım olmadığı icin direkt resmini cıkarıp nasıl yakısıklımı beğendinmi diye sormustum
Babamda sözlenmeden 1hafta önce öğrenmişti o biraz serttirde
Benim fikrim tam olarak ciddiye binmeden babana söyleme ama annenle paylasmakta gec bile kalmıssın

Ya nasıl söylerim hic bilmiyorum 1 aydır bunu düsünüyorum ama cesaretimi toplayamadım karsı cıkarlar istemezler diye korkuyorum o lise mezunu ben üniversite okuyorum sorun olmaz umarım

Sorun olabilir tabi
Ama sen sevdikten sonra bi sekilde ikna edersin canım, herkesin yaşadığı problemler bunlar
Bizde cok zorluk yasadık ama atlatılıyo hepsi
Sen ilk adımı at annene söyle
Babana nasıl söyleyeceğinizi beraber düsünürsünüz
Ne de olsa kocası, vardır ikna yöntemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…