- 21 Eylül 2020
- 9
- -10
- 23
- Konu Sahibi Semanur Sahin
Nasil pisman edip affetmem icin yalvartiri esimi geri döndürmek istiyorum kücük cocuklarim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sihirli küremize mi bakıcaz aranızda ne geçtiğini anlamak için?Nasil pisman edip affetmem icin yalvartiri esimi geri döndürmek istiyorum kücük cocuklarim var
Nasil pisman edip affetmem icin yalvartiri esimi geri döndürmek istiyorum kücük cocuklarim var
Kim ki o?Sen dun de konu acmistin. Ayrildik help diyordun. Bir sevgilim diyordun bir esim diyordun. Simdi cocuklar cikmis. Sen tekrar uyelik al torunlarin bile olur.
Kim ki o?
Arkadaşlar sevdiğim adamla ayrıldık onu çok seviyorum ama kesinlikle konuşmak istemiyor nasıl sağlıklı iletişim kurabiliriz artık çok yorgunum boşanmak istemiyorum ama surat asıyorsun evde huzursuzluk yaratıyorsun diyor doğru ama durumu nasıl düzeltebilirim ben bitsin istemiyorum hayat koşulları tahammül azalıyor ama düzelsin istiyorum sürpriz yapmak iyileştirmez ne konuşmalıyım onunla yardım edermisiniz
Aynı evde miymiş nikahsız şimdi bunlar? Çocuk nerden gelmiş?
Kahin var burda.Bir sonraki konuda da çocuk çıkıyormuş ortaya
Tuvalete kilitle :))Nasil pisman edip affetmem icin yalvartiri esimi geri döndürmek istiyorum kücük cocuklarim var
Naaik gerindönderebilirim onu bilmiyorumAldattıysa ne yapın edin mutlaka geri döndürün bi çocuk daha yaparsanız asla gitmez
Alakasi bile yok emin olmadan yorum yapma sakin birdaha!!Sen dun de konu acmistin. Ayrildik help diyordun. Bir sevgilim diyordun bir esim diyordun. Simdi cocuklar cikmis. Sen tekrar uyelik al torunlarin bile olur.
Alakasi bile yok emin olmadan yorum yapma sakin birdaha!!