• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Nasil oluyor bu isler - anlamiyorum????

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
0
- Yurtdışı
Evet kizlar. Lütfen yardimci olun :(
Her kafadan bir ses cikiyor.

Uzun süredir babami ikna etmeye calisiyorum. Araya ramazan ve tatil falan girdigi icin - babam bu sürede o cocuktan iyice emin ol, pisman olacagin seyler yapma dedi. Ben bu sürecte ondan dahada emin oldum, ve coook mutluyum onunla. Onunla bir gelecek istiyorum.
Ramazan bitti, ve ben anneme babamla konusmasini istedim. Babam gecen hafta tamam, gelsinler, birsey demiyorum demis.

Erkek arkadasim babasiyla görüsmüyor - amcasi yardimci olacak. Amcasi daha önce, yani 3 ay önce babamla hayirli bir is icin gelmek istiyoruz dediginde, babam hayir, olmaz. kizim kücük (20 yasindayim) falan demis. Heralde sok'danda, yani amcasi birden aradigi icinde saskinliktan ne dedigini bilmedi. Amcasi aramadan 1 hafta önce babama konuyu anlatmistim, ama bu konuyu kapat birdaha duymak istemiyorum, olmayacak bu is demisti. Buda muhtamelen saskinliktan ve soktan. Ne de olsa kiz babasi - kolay degildir :)
Herneyse...
Gecen hafta annem konustugunda, babam tamam demis. Simdi tam olarak nasil olacak bilmiyorum. Amcasimi babami arasin, yoksa annesimi annemi arayip uygun bir gün anlassin?
Nasil oluyor bu isler? Ailemizde daha önce kiz verme olmadi. Yani ilk torun, ilk kiz ben oldugum icin. Hem anne, hem baba tarafindan ilk'im.

Yardimci olun kizlar.
Aileler az cok tanisiyorlar. Yani kimlerden oldugunu falan biliyorlar.
Mesela diyelim, haftaya gelseler o zaman nasil olur? Tanisma mi olur? Normal sohbet gibi? Ama normal sohbet edilebilinirmi? Yani bu isler nasil oluyor kizlar ya:( Ilk geldiklerinde istiyorlar mi yoksa?
Her kafadan bir ses cikiyor :( Anlamiyorum ve ailemde bu islerin nasil olduugnu bilmiyor :( Delirmek üzereyim....

Allah kolaylık versin diyim öncelikle , babanuın onay verdigine çok sevindim babalrdan ziyade bu işleri anneler daha güzel hallediyor babaları sadece ikna edilmesi kalıyor geriye :) Annesi arayıp uygun bir tarih ister annenden babanada şu gün gelicekler denir bu şekilde ayarlanır. İlk başta biraz soğukluk ister istemez olur böyle bol sessizlikli karşı taraftan konuşmasının beklendigi anlar olur , sonra ısınırlar :)

Merak etme hiiic korkacak bisey yok :-) babanin tavri da cok normal klasik kiz babasi tavri. İlk geldiklerinde normal seylerden konusulur ama aike buyugu ortamini bulursa niyetimiz soyle diyebilir :-) benim kayinpederim ilk tanismada kendini tutamamis sebebi ziyaretimiz diye konuya girmisti :-) ufak soguk dakikalar olabilir sakin.kasma kendini hayirli olsun simdiden :-)

Back