- Konu Sahibi shopsessive
-
ben elbiseni çok beğendim canımallah tamamına erdirsin mutluluklar
elbisen yakışmış ama ayakkabı hiç olmamış çok basit kalmış elbiseye göre ..böyle bir merasim için kesinlikle topuklu şık bir ayakkabı tercih etmelisin..
yorumun için teşekkür ederim canım. belli olmamış mı bilmiyorum ama ayakkabım topuklu aslında hem de baya bir topuklu ve gümüş rengi saten üzerine kurdale şeklinde taşları var. geçen yıl bir yurtdışı seyahatimde almıştım. açıkçası 'basit' değil ama detayları belli olmamış sanırım. yine de teşekkürler, elbisemi beğenmene sevindim.
ayakkabımın fotoğrafını daha detaylı olarak ekliyorum.
Eki Görüntüle 284518
ben babet sanmıştımçok şık bir ayakkabı ama bu renk elbiseye bence düz siyah bir ayakkabı kullanmalısın ..elbise tek renk değilse ayakkabı tek renk ,elbise tek renkse ayakkabı daha hareketli ve çok renkli seçilmeliki birbirini göstersin dengelesin diye düşünüyorum ..mutlu olman dileğiyle
ahaha, babet mi!
evet ama dediğim gibi güzel duracaksa bile ben tarz itibariyle o kalıplaşmış uyumlardan pek hoşlanmıyorum.
ve bir de söylemiştim ya bu ayakkabının bir hikayesi var dolayısıyla bu gecede onu giymeliydim, elbiseyi de illa ona uygun seçmek istemedim açıkcası.
PEKİ O ZAMAN bize neden sordun onu anlamadım doğrusu ..sen zaten kararını vermişsin bize sormana gerek yokki ..bizden onay almak için mi sordun anlamadımki ..
yorumun için teşekkür ederim canım. belli olmamış mı bilmiyorum ama ayakkabım topuklu aslında hem de baya bir topuklu ve gümüş rengi saten üzerine kurdale şeklinde taşları var. geçen yıl bir yurtdışı seyahatimde almıştım. açıkçası 'basit' değil ama detayları belli olmamış sanırım. yine de teşekkürler, elbisemi beğenmene sevindim.
ayakkabımın fotoğrafını daha detaylı olarak ekliyorum.
Eki Görüntüle 284518
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?