Kız İsteme Nasıl olmuşum?

shopsessive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
413
1
68
Ankara
Kızlar geçen hafta istenme törenim gerçekleşti çok şükür!
Yaklaşık 3 gün durmaksızın aradım ve sonunda istediğim gibi bir elbise buldum!
Ben çok beğenerek giydim.
Fazlalıklarımı görmezden gelin düğüne kadar kalmayacak onlar inşallah!
İşte elbisem beğenilerinize sunulmuştur.

resim nerde???? :44:

siyah beyaz elbiseye gri ayakkabılar olmamışş sanki
Teşekkür ederim kızlar!
Haklısın aslında ama siyah giymek istemedim açıkçası çok sıradan olur diye bir de ben öyle aşırı renk uyumu sevmiyorum.
En önemlisi de o ayakkabıyı aldığım zamanın önemli bir anısı vardı, mutlaka böyle önemli bir günde giymem lazımdı diye giydim

o zaman elbisenı grı tonda gıyseydın hayatım :) ya da grıye uygun bır renk... mavı mesela... bu elbısenın altına aslında sıyah topuklu harıka olurdu.... cnm bır de fazlalıkların demıssın ya yatay cızgıler her zaman fazlalıklarını fazla gösterır keske dıkey cızgılı bır sey gıyseydın... ama hersey ragmen saclarına bayıldım tatllm .... tebrık ederım :)mutluluklarrrr....

Güzel olmuşsun canım allah tamamına erdirsin..Darısı da başımaa:))) Bu arada isteme töreninde sade mi giyinmek gerekiyor? Kimş görsem sade giyinmiş sonra cahilliğime gelmesin

Güzel olmuşsun canım allah tamamına erdirsin..Darısı da başımaa:))) Bu arada isteme töreninde sade mi giyinmek gerekiyor? Kimş görsem sade giyinmiş sonra cahilliğime gelmesin

canım istemede aile üyelerinin bir kısmıyla yeni tanışıyor olabiliyorsun ve onun da dışında ev içinde yapılan bir tören olduğundan ve tüm gözler sende olduğundan inan sen de iddialı bir kıyafet giymek yerine daha şık ve hanım hanımcık bir kıyafeti tercih edeceksindir, oturup kalkarken, eğilip tepsi tutarken ay frikik verdim mi diye düşünmemek adına ben öyle yaptım en azından

çok güzel hoş ve sade allah tamamını erdirsin herşey dilediğin gibi olsun mutluluklar

Canım ben beğenmedim nedense, ben olsam daha farklı bir şey giyerdim ama Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursun

Belli ki hoş kızsın canım.. Hoşda olmuşsun ama ayakkabıların rengi biraz bozmuş.. Onlar da nazar boncuğu oluversin Mutluluklar...

Elbisenin etek kısımlarındaki beyazlıklar hoş durmamıs,alt kısım sadece sıyah olsaymıs ve sıyah ayakkabı kullanılsaymıs cok daha sade bı sıklık elde edılebılırdı,nacizane fikrim...bu arada saç rengı ve formu cok hoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…