Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Röflenin rengi 15-20 gün sonra daha iyi oturur..Hatta biraz daha fazla...Bu da gerçek..
Röfle kullananlar iyi bilir.
Bekle istersen biraz, daha sonra da içine sinmezse gidersin.
yok yaa gidip koyulaştır diyeceğim burda yazanların hepsi pek b egenmedi galiba beni kırmamak adına yumuşak yorumlar yaptılar ve kendimi kötü hissettim yaaa mafoldumben saat 5 olsada gitsem mafoldumben
canı rengini çok beğendim.sadece seni olgun göstermiş.acaba biraz beklesen renk otursa nasıl olurCADIARZU
canım ya,kötü değilki.
ben güzel buldum.
o zaman git kuaförüne ,küllü bir cila atsın rengi daha koyultur... cilanın rwnkleri çeşit çeşittir... daha istediğin gibi olur..
nasıl bişey olur peki o ....
canımcım bi sen güze buldun... ve ben artık baktıkça sinir olmaya başladım yaaaa iş yerimde odadan dışarı çıkmıyorum bile gıcık oldum... mafoldumben
nasıl bişey olur peki o ....
canımcım bi sen güze buldun... ve ben artık baktıkça sinir olmaya başladım yaaaa iş yerimde odadan dışarı çıkmıyorum bile gıcık oldum... mafoldumben
ohoo naptın sen yaa, ne demek odamdan çıkmıyorum saçmalama lütfen. saçın gayet güzel. moralini bozacak bir durum da yok ortada. şu an çok yeni. gözün zamanla alışcak. zaten yıkadıkça renk daha güzel olacak. dur bakalım, sabret biraz yerimseniben bence hiç tekrar boyatma.
yok ya gidip koyulaştırayım az çok açık .... mafoldumben
daha doğal olur.
ben röfleme zamanında yaptırıyordum.
kuaförünüz bilir.
koyultuyor rengini.
cila doğallaştırır asla kötü olmaz.sakın öyle düşünme..
resim yok şuan elimde .
ama kuaförünüz kataloglardan gösterir size..bugün gidin bence....