• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl olmuş....

Kötü bir renk değil canım..
Üzülmene gerek yok ki..

Şahsım adına, yaşına uygun olmayan bir ton olduğunu düşündüğüm için böyle yazdım ben..

Yoksa normal bir röfle bu sonuçta..
Ben beğendim bir süre hevesimi alayım ..diyorsan kullan gitsin..

Ortada berbat bir renk yok yanii..

Röflenin rengi 15-20 gün sonra daha iyi oturur..Hatta biraz daha fazla...Bu da gerçek..
Röfle kullananlar iyi bilir.
Bekle istersen biraz, daha sonra da içine sinmezse gidersin.

yok yaa gidip koyulaştır diyeceğim burda yazanların hepsi pek b egenmedi galiba beni kırmamak adına yumuşak yorumlar yaptılar ve kendimi kötü hissettim yaaa mafoldumben saat 5 olsada gitsem mafoldumben

Röflenin rengi 15-20 gün sonra daha iyi oturur..Hatta biraz daha fazla...Bu da gerçek..
Röfle kullananlar iyi bilir.
Bekle istersen biraz, daha sonra da içine sinmezse gidersin.

nişanlım 15-20 sonra nette görüşelim derse ve böle görürse kızar yaa mafoldumben kuaför 20 gün sonra gel bi cila yapalım demişti ama bugün gidicem koyulaştır diyeceğim yaaaamafoldumben

yok yaa gidip koyulaştır diyeceğim burda yazanların hepsi pek b egenmedi galiba beni kırmamak adına yumuşak yorumlar yaptılar ve kendimi kötü hissettim yaaa mafoldumben saat 5 olsada gitsem mafoldumben

canı rengini çok beğendim.sadece seni olgun göstermiş.acaba biraz beklesen renk otursa nasıl olurCADIARZU

canı rengini çok beğendim.sadece seni olgun göstermiş.acaba biraz beklesen renk otursa nasıl olurCADIARZU

otursada koyulaşmaz ki dimi ama bu kada kişinin pek hoşuna gitmedi şimdi bende baktıkça gıcık olmaya başladım... mafoldumben

canım ya,kötü değilki.
ben güzel buldum.
o zaman git kuaförüne ,küllü bir cila atsın rengi daha koyultur... cilanın rwnkleri çeşit çeşittir... daha istediğin gibi olur..

canım ya,kötü değilki.
ben güzel buldum.
o zaman git kuaförüne ,küllü bir cila atsın rengi daha koyultur... cilanın rwnkleri çeşit çeşittir... daha istediğin gibi olur..

nasıl bişey olur peki o ....

canımcım bi sen güze buldun... ve ben artık baktıkça sinir olmaya başladım yaaaa iş yerimde odadan dışarı çıkmıyorum bile gıcık oldum... mafoldumben

canımcım bi sen güze buldun... ve ben artık baktıkça sinir olmaya başladım yaaaa iş yerimde odadan dışarı çıkmıyorum bile gıcık oldum... mafoldumben

ohoo naptın sen yaa, ne demek odamdan çıkmıyorum saçmalama lütfen. saçın gayet güzel. moralini bozacak bir durum da yok ortada. şu an çok yeni. gözün zamanla alışcak. zaten yıkadıkça renk daha güzel olacak. dur bakalım, sabret biraz yerimseniben bence hiç tekrar boyatma.

daha doğal olur.
ben röfleme zamanında yaptırıyordum.
kuaförünüz bilir.
koyultuyor rengini.

ohoo naptın sen yaa, ne demek odamdan çıkmıyorum saçmalama lütfen. saçın gayet güzel. moralini bozacak bir durum da yok ortada. şu an çok yeni. gözün zamanla alışcak. zaten yıkadıkça renk daha güzel olacak. dur bakalım, sabret biraz yerimseniben bence hiç tekrar boyatma.

yok ya gidip koyulaştırayım az çok açık .... mafoldumben

bozma ya moralini.
renk kötü değilki.
teninde açık.
gitmiş aslında.
makyajla çokta hoşolur.
ama alışamam dersen küllü bir cila.
bak nasıl hoş olacak.

cila doğallaştırır asla kötü olmaz.sakın öyle düşünme..
cilanın tonları var..

cila doğallaştırır asla kötü olmaz.sakın öyle düşünme..

inşallah daha iyi olur... şimdi beyaz bi gelinlik olmaz bu saç demi parlarım herhalde far gibi birde ben beyaz tenliyim yaa pufffsss nedne dün çıkarken demedim ben yaaa insan donuklaşır demekki...mafoldumben

nasıl olması lazım bi resim varsa koysanız ben baksamda kafamda o renk olsa

resim yok şuan elimde .
ama kuaförünüz kataloglardan gösterir size..bugün gidin bence....

ögle arası oldu ben gidip bi konuşayım şunla

Back