• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl olmuş....

saçlarrmı koyultmak istiyorum çok açık oldu alışamadım arkadaşlarım falan beğenmedi çok olgun göründüm koyu cila atırmak istiyorum de zaten çok kolay bir yöntem bir sıkıntı çımarmaz heralde komle saçına boya gibi bir şey sürüyü 15 dak.sonra yıkıyor bu kadar

koyulaşırmı baya... daha kötü olmaz değil mi mafoldumben

eski halinden daha güzel şuan aslında kötü değil sakın üzülme.. o kdar isteyerek yaptrmşsın..hevesin kırılmasın..normalde çok tatlı bi renk ama makyaj yapman lazım..bir de gelinlikle solgun kaçar diye diyorum..onun dışında başka bi sorun yok canım.sakın kendine yakışmadığını falan düşünme ciddi söylüyorum, yakışmış..bakımlı, güzel, feminen gösteriyor bu renk insanı..çekici aynı zamanda:smiley-cool::1rolleyes: belki düğünden sonra bu renge dönersin CADIARZU
insan istediği rengi kullanabilmeli..
inşallh doğru bi karar verirsin.

Arkadaşlara katılıyorum..

Röflenin rengi güzel ama çok açık bir ton olmuş.
Seni olduğundan daha yaşlı göstermiş ve de makyajsız olduğun zaman da daha solgun gösterecek..

Biraz rengini koyulaştır..

Benim de saçlarım röfleli ama aramızda 10 yaş fark var ve nerden baksan 1-2 ton koyu bir röfle benimkisi..

Moralini bozma, kötü değil ama daha iyisi olabilir.

gördüğüm kadarıya önceki saçınla bayağı bir fark var arasında bu çok açık olmuş ya senmi istedin acaba bu kadar açık :sinifsinif:bu arada ardahandaymışsınız bende erzurumdayımopuyorumnanaktan

ben istemedim ki kendi yakışır olur falan filan dedi öle bende size srayım dedim..Ardahandayım sadece bi kuaför var yani gidilebilecek:( uffff çok üzüldüm şimdi...önceki saç nişanda idi benim eski röfle ta uçlara kadar uzamıştı..

Yine röfle olacak merak etme, tonu biraz koyulaşacak..
Bazen ben de cila ile tonuyla oynatıyorum kuaförüme..Onlar bilir.

inşallah iyi olur bakalım mesai çıkışı gidip dediğinizi yaptırayım onuda koyarım karşılaştırırız çok üzüldüm ama ben yaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bir beğenen benim galiba.
eskiden platin saçla gezdiğim için belkide:))

buda evde diğeri ışıklı biryerde idi birde buna bakın bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Onemli olan senin bu sacla kendini nasil hissettigin.Eger sende kararsiz kaldinsa bende biraz koyulastirmani oneririm.Cok acik sari tonlarinin biraz olgun gosterdigini dusunuyorum.

Onemli olan senin bu sacla kendini nasil hissettigin.Eger sende kararsiz kaldinsa bende biraz koyulastirmani oneririm.Cok acik sari tonlarinin biraz olgun gosterdigini dusunuyorum.

ben hiç bu kadar açık yaptırmadım işde kuaför dedi işde sende bilirsin zamanla oturur şimdi böle garipsersin ama zamanla iyi olur falan demişti................. mafoldumben

ben hiç bu kadar açık yaptırmadım işde kuaför dedi işde sende bilirsin zamanla oturur şimdi böle garipsersin ama zamanla iyi olur falan demişti................. mafoldumben

Canim hic uzulme nolur kotu degil makyajla kullansan daha hos durur eminim.
Benimde basima gelmedi degil hani.Yanliz benimkini cila ile degil de uzerine kahve tonlarinda (rengin adini bilmiyorum)yeniden boyayarak istedigim tonu tutturmuslardi.
Insallah gonlune gore olur,nisanlin begendi mi peki?

Canim hic uzulme nolur kotu degil makyajla kullansan daha hos durur eminim.
Benimde basima gelmedi degil hani.Yanliz benimkini cila ile degil de uzerine kahve tonlarinda (rengin adini bilmiyorum)yeniden boyayarak istedigim tonu tutturmuslardi.
Insallah gonlune gore olur,nisanlin begendi mi peki?

burda değilki hemde göstermedim daha oda beğenmeeeeeeez çok sarı yaptırma demişti.... mafoldumben

ne kadar koyulaşır peki baya bi koyulaşır mı.....

kırılma ama gitmemiş canım ya eski saçın daha hoşmuş eyvahedigeldismile

canım çok güzel bir renk ama gerçekten seni çok olgun göstermiş.biraz koyulaştır

Back