• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl olmuş....

ozaman sana tek tavsiye edeceğim eğer kendin yapacağından şüpeliysen kuaförde yaptırman kumral tutabilir kahve tonları tutabilir bu rengin üstüne kahve tonları güzel olabilir çünkü sonra biraz akma yapar renk oturduğunda daha güzel olur eğer kendin yapacaksanda güzel bir kahve tonu beğen içine çok değil ama azcık fındık tanesi kadar küllü kat turunculuğuda önler aldığın kozmetikçi işten anlayan olsun seçtiğin renge göre hangi küllüyü katacağını söylesin ama tekrar söylüyorum fındık tanesi kadar kızıllığı ve turunculuğu alması için.. aslında hangi rengi beğendiğini söylesen ben kozmetikçime sorarım ben hep ona danışırım

şimdi böle söyleyince becerememkten korkuyorum burda kozmetilçi falan ne arar burda maketlerde saç boyaları istediğimide bulamam en iyisi ciddi bi şekilde kuaföre gidicem

canım loreal türk kahvesi 4,15 herhangi bir kızıllık yada turunculuk yapmadan kapatabilecek bir boya kahve tonunda ona bir bak istersen herhangi bir katkı yapmadan boyayabilirsin bu boya kapatır renkte hoşuna giderse eğer

canım loreal türk kahvesi 4,15 herhangi bir kızıllık yada turunculuk yapmadan kapatabilecek bir boya kahve tonunda ona bir bak istersen herhangi bir katkı yapmadan boyayabilirsin bu boya kapatır renkte hoşuna giderse eğer

baktım güzel kapatırmı her tarafını aynen o renk olur mu

canım ben şimdi kozmetiğide aradım sordum kapatır o boya sarıyı güzel kapatır bir sorunda olmaz dedi kızıllık turunculuk yapmaz dedi canım bir kuaförüne danış oda aksini söylemeyecektir eminim her boyada hafif akma olur ama bu rengin daha iyi oturmasını sağlar bu arada saçlarında yıpranacak haliyle nem maskesi kullanmayı ihmal etme haftada bir

Kırılma lütfen ama bende pek beğenmedim bilmiyorumkismile Ama belkide az makyaj yaptığın içindir. Dğer KK bayanlarında dediği gibi bu saç rengi ağır makyaj isteyen bi saç malesef ve sende pek makyaj yapmayan birisin anladığım kadarıyla...

canım ben şimdi kozmetiğide aradım sordum kapatır o boya sarıyı güzel kapatır bir sorunda olmaz dedi kızıllık turunculuk yapmaz dedi canım bir kuaförüne danış oda aksini söylemeyecektir eminim her boyada hafif akma olur ama bu rengin daha iyi oturmasını sağlar bu arada saçlarında yıpranacak haliyle nem maskesi kullanmayı ihmal etme haftada bir
ya sorun yaptırmakda değil sadece bunu kuaföre kabul ettirmekte

tatlım eğerki kendi boyamı kendim yaparım dersen. Yarın bi kuaförüme sorarım, evde tek başına koyultma yapılabilirmi diye. Ona göre sana cevap yazarım?

cnm koyu renkler tutar yha ne takıon al koyu bı renk boya açık rengın ustune tutar koyu renk bu konularda cok bılgılıyımdır koyu dan acıga donmek zordurr sen takma al çikelota kahve,karamel,kahve köpgu falan boya

Hadi hayırlı olsun cnm, için rahatladıysa sorun yok. Ama biz de görmek isteriz. :ecrin_bebek:

fotograf makinem yok :( telefonumunda foto çekme özelliği bozuk... arkadaşımın telinden çker koyarım

Back