Nasıl oldu da hayatta kalmayı başardın ?

Pazar akşamı banyosu ,oturma odasındaki ütü masası ve bizimkiler dizisi.O arada tırnaklar da kesilirdi hey gidi hey benim çocukluğumdan bir pazar gecesi.
Ha bi de parlament pazar gecesi sineması kuşağı başlarken yatılırdı.O şarkıyı bir yerde duysam yine uykum gelir yatmam gerektiğini hissederim.

Ve o yılların unutulmaz sesi, unutulmaz sunucusuyla beraber...
[video=youtube_share;nBn6o9l22hE]http://youtu.be/nBn6o9l22hE[/video]

hayat ağacıııııııııı
hayat ağacındaki sam karekteri hayaranıydım bir gün dizi saatinde babamla bahçeye gitmek zorunda kalmıştım
nasılda kızgındım dizi saatinde yapılacak işmiydi

Son düzenleme:
yabanci dizilerden POLIS AKADEMISI vardi bayagi izlerdik kucukken

temel reis ve safinaz...

pembe panter...

casper...

bilmem hatırlarmısınız ilk öpücük diye yabancı bi gençlik dizisi vardı hastasıydım o dizinin...sonra pembe dizi furyası,manuela,kirli yüz,marımar çok sonra vahşi güzel onu da çok severdim...

yerli dizierden kızlar yurdu vardı,bizimkiler,süper baba,kaygısızlar,çılgın bediş,kara melek,baskül ailesi vs....

çizgi filmler asıl çocukluk favorilerimiz tabii....beverly hills,şirinler,he-man,she-ra,scobb doo'nun yarış yaptıkları bi çizgi film vardı adını hatırlayamıyorum çok severdim..erkek kardeşim tam bi tsubasa hastasıydı ben hiç sevmezdim tabi...ve şeker kız candy ne güzel çizgi filmdi gerçi onu izlerken pek küçük sayılmazdım:))

ateri oyunları,hugo ve tolga abi,süper mario ve tetris çılgınlığı anamm bi ara ne modaydı herkes ama herkes tetrisçiydi artık rüyamızda bile şekiller inerdi...sonra kızma birader furyası,borsa diye bi oyun vardı,milyoner oooo ne güzel eğlencelerimiz vardı...

giyim kuşamdan aklımda kalanlar taytlar ama böyle ayaktan geçmeli flnn ıyyy iğrençti o zmn bile giymedim heralde hiç...vatkalı gömlekler,ceketler,bahçıvan pantolonlar,ispanyol kollu gömlekler,lambada etekler,kotlar,oduncu gömlekler aklıma gelen bunlar...

bi de bi ara saçları kısa kestirip ensede bi tutam uzun saç bırakma modası vardı...çok hoşuma giderdi bi kere kestirmiştik sonra bi akrabamız bu ne kız ne biçim diyip kesmişti ne kadar üzülmüştüm...

benden 90's hatıraları :)))

[video=youtube;4yaRr0BT-nE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4yaRr0BT-nE[/video]

bir alış veriş bir fişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…