- 2 Mart 2025
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi sevimkoc22
-
Haklısınız ağlaya ağlaya okudume neden cevrendeki herkese evet derken, onlarin seni kötü görme ihtimalinden korkarken seni en iyi gormesi gereken insanlara bagirip cagirip agresif davraniyorsunuz?
sizin gibilere el iyisi deniyor. lütfen evde huzursuzluk cikarmaktan vazgeçin. inanin ki cocukluk unutulmuyor ve hayatinda ne yasarsan yasa, cocuklugunun izlerini tasiyorsun.
çocuklarınıza bunu yapmayın. sonra sizin gibi bagirip cagirip sonra gelip sarilan birini "gercekten seviyor" sanip hayatlarini karartirlar
Herkese karşı naifken çocuklara karşı sert oluyorsan üzgünüm ama iyi biri değilsin. Sadece kendi yarattığın iyi insan imajı çizilmesin diye rol yapıyorsun. Gerçekten iyi ve naif bir insan bunu en çok hakeden çocuklara karşı nazik ve sabırlı olur dışarıdaki masumiyetini çoktan kaybetmiş insanlara karşı değil. Tavsiyem bir an önce kendine gel yoksa ileride çocukların seni iki yüzlü gibi görecek. Annem millete iyi görünüyor ama canımıza okuyordu diyecekler ve hakkı olacaklarHayatta herkese karşı naif kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ve bu beni zamanla o kadar kötü hasta etti ki dıştan öyle olsam da eşime çocuklarıma karşı tahammülüm azaldı surekli bağıran çağıran sinirli biriyim ve bunu herkese evet diyen sınırları olmayan biri olduğum için tahammülsüzlestigimi hissediyorum .nasıl mesafeli olunur bilmiyorum .sanki mesafeli olsam herkes bana küsecek çok kötü bir insan olacakmışım gibi .Allah rızası için bana yardımcı olun. Kayinvalide ile farklı sehirlerdeyiz ama aynı şehire tasinacagiz. Evimiz çok yakın olmayacak biraz mesafe var ama ben daha ilk dk dan sınır cizemeyip sonrasında yine sinir krizi, panik atak ve anksiyetemle baş başa kalmaktan korkuyorum. Uzaktan bile her şeye müdahale ediyor çünkü guleryuz görüyor hemen her şeye müdahale. Nasıl sınır çizerim ve mesafeli olurum .hoş mesafeden de anlayacak biri değil. Kızıma görüntülü konuşmasında sen gel her gün gorusecegiz artık falan diyor
Küsen küssün darılan darılsın söylemeniz gereken yerde susarsanız hayır demeniz gereken yerde evet derseniz sinir hastası olursunuz. Sizin asıl özverili davranmanız gereken önceliğiniz olan kişiler çocuklarınız ve eşiniz ama siz aksine onlar dışındaki herkesi tolere edip günah keçisi olarakta çekirdek ailenizi tercih etmişsiniz. Bu böyle devam etmez psikolojik bir yardım alın.Hayatta herkese karşı naif kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ve bu beni zamanla o kadar kötü hasta etti ki dıştan öyle olsam da eşime çocuklarıma karşı tahammülüm azaldı surekli bağıran çağıran sinirli biriyim ve bunu herkese evet diyen sınırları olmayan biri olduğum için tahammülsüzlestigimi hissediyorum .nasıl mesafeli olunur bilmiyorum .sanki mesafeli olsam herkes bana küsecek çok kötü bir insan olacakmışım gibi .Allah rızası için bana yardımcı olun. Kayinvalide ile farklı sehirlerdeyiz ama aynı şehire tasinacagiz. Evimiz çok yakın olmayacak biraz mesafe var ama ben daha ilk dk dan sınır cizemeyip sonrasında yine sinir krizi, panik atak ve anksiyetemle baş başa kalmaktan korkuyorum. Uzaktan bile her şeye müdahale ediyor çünkü guleryuz görüyor hemen her şeye müdahale. Nasıl sınır çizerim ve mesafeli olurum .hoş mesafeden de anlayacak biri değil. Kızıma görüntülü konuşmasında sen gel her gün gorusecegiz artık falan diyor
Tülay kök sınırlar serisini YouTube dan izleyin, iyi gelecektir, hayır demek güzeldir alışsanız iyi olur...Hayatta herkese karşı naif kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ve bu beni zamanla o kadar kötü hasta etti ki dıştan öyle olsam da eşime çocuklarıma karşı tahammülüm azaldı surekli bağıran çağıran sinirli biriyim ve bunu herkese evet diyen sınırları olmayan biri olduğum için tahammülsüzlestigimi hissediyorum .nasıl mesafeli olunur bilmiyorum .sanki mesafeli olsam herkes bana küsecek çok kötü bir insan olacakmışım gibi .Allah rızası için bana yardımcı olun. Kayinvalide ile farklı sehirlerdeyiz ama aynı şehire tasinacagiz. Evimiz çok yakın olmayacak biraz mesafe var ama ben daha ilk dk dan sınır cizemeyip sonrasında yine sinir krizi, panik atak ve anksiyetemle baş başa kalmaktan korkuyorum. Uzaktan bile her şeye müdahale ediyor çünkü guleryuz görüyor hemen her şeye müdahale. Nasıl sınır çizerim ve mesafeli olurum .hoş mesafeden de anlayacak biri değil. Kızıma görüntülü konuşmasında sen gel her gün gorusecegiz artık falan diyor
Nasıl kötü bir kalbiniz var ,yazikHerkese karşı naifken çocuklara karşı sert oluyorsan üzgünüm ama iyi biri değilsin. Sadece kendi yarattığın iyi insan imajı çizilmesin diye rol yapıyorsun. Gerçekten iyi ve naif bir insan bunu en çok hakeden çocuklara karşı nazik ve sabırlı olur dışarıdaki masumiyetini çoktan kaybetmiş insanlara karşı değil. Tavsiyem bir an önce kendine gel yoksa ileride çocukların seni iki yüzlü gibi görecek. Annem millete iyi görünüyor ama canımıza okuyordu diyecekler ve
O zaman taşınma taşınmasan olmaz mıHayatta herkese karşı naif kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ve bu beni zamanla o kadar kötü hasta etti ki dıştan öyle olsam da eşime çocuklarıma karşı tahammülüm azaldı surekli bağıran çağıran sinirli biriyim ve bunu herkese evet diyen sınırları olmayan biri olduğum için tahammülsüzlestigimi hissediyorum .nasıl mesafeli olunur bilmiyorum .sanki mesafeli olsam herkes bana küsecek çok kötü bir insan olacakmışım gibi .Allah rızası için bana yardımcı olun. Kayinvalide ile farklı sehirlerdeyiz ama aynı şehire tasinacagiz. Evimiz çok yakın olmayacak biraz mesafe var ama ben daha ilk dk dan sınır cizemeyip sonrasında yine sinir krizi, panik atak ve anksiyetemle baş başa kalmaktan korkuyorum. Uzaktan bile her şeye müdahale ediyor çünkü guleryuz görüyor hemen her şeye müdahale. Nasıl sınır çizerim ve mesafeli olurum .hoş mesafeden de anlayacak biri değil. Kızıma görüntülü konuşmasında sen gel her gün gorusecegiz artık falan diyor
Tayinimiz çıktı mecburen gideceğiz. Beni yargılayan insanlar yaşadığımı yasasin diyemiyorum o kadar zor durumdayım ki Allah düşmanımı bile böyle depresyona düşürmesinO zaman taşınma taşınmasan olmaz mı
Çocuklarınıza iyi olun , ele gerekirse kötü olun. Ki kendi sınırlarını çizen insanlar kötü de olmuyor bilginiz olsun, kötü bellemek isteyen siz naif geçinseniz de sizi sevmiyor zaten. En temizi önceliklerinizi belirleyin, diyelim kayınvalideniz size mi gelmek istiyor, bahane bulun sonra diyin, surat mı astı küstü mü banane diyin geçin , sonra bi şey olmamış gibi davranın. Onun dert edinmesi onun sorunu. Eşiniz size değiştin böyle yapma mı dedi , bundan sonra böyle diyin geçin. Çok zor şeyler değil bunlar , çocuklarınıza da iyi davranın başka insanlara olan sinirinizin sorumlusu onlar değillerHayatta herkese karşı naif kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ve bu beni zamanla o kadar kötü hasta etti ki dıştan öyle olsam da eşime çocuklarıma karşı tahammülüm azaldı surekli bağıran çağıran sinirli biriyim ve bunu herkese evet diyen sınırları olmayan biri olduğum için tahammülsüzlestigimi hissediyorum .nasıl mesafeli olunur bilmiyorum .sanki mesafeli olsam herkes bana küsecek çok kötü bir insan olacakmışım gibi .Allah rızası için bana yardımcı olun. Kayinvalide ile farklı sehirlerdeyiz ama aynı şehire tasinacagiz. Evimiz çok yakın olmayacak biraz mesafe var ama ben daha ilk dk dan sınır cizemeyip sonrasında yine sinir krizi, panik atak ve anksiyetemle baş başa kalmaktan korkuyorum. Uzaktan bile her şeye müdahale ediyor çünkü guleryuz görüyor hemen her şeye müdahale. Nasıl sınır çizerim ve mesafeli olurum .hoş mesafeden de anlayacak biri değil. Kızıma görüntülü konuşmasında sen gel her gün gorusecegiz artık falan diyor
Evet çok kötüdür kalbim, yazık bana. Keşke etrafımda senin gibi naif insanlar olsa onlardan iyi kalpli olmayı öğrenirdim belki:) sonra da gider bebeme cırlardım tüm iyi kalbimleNasıl kötü bir kalbiniz var ,yazik
İnşallah aynı şekilde sinanirsin diliyorum bunu rabbimden kim kınıyorlar aynisini yasasin ne eksik ne fazlaEvet çok kötüdür kalbim, yazık bana. Keşke etrafımda senin gibi naif insanlar olsa onlardan iyi kalpli olmayı öğrenirdim belki:) sonra da gider bebeme cırlardım tüm iyi kalbimle
Okurken kendimi okudum sanki çok teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi yapacağım inşallah. Yorumunuz için tekrar teşekkürleryorumlarda bazı kişiler sizi dışa iyi kendi içinde kötü biri olmakla suçlamış ama ben sizi çok iyi anlıyorum. senelerce aynı şey ile mücadele ettim. bunun beni kötü biri yapmadığını biliyorum ve size de inanıyorum. hayır dediğinde, sınır çizdiğinde sevilmemekten korkan insanların bunu yakın çevresine (sizin örneğinizdeki gibi ailesine) yapabilme nedeni bence ne olursa olsun sevileceklerini bilmeleri. bu yüzden belki de yakın çevremize başkalarına vermemiz gereken ama korkumuzdan veremediğimiz tepkileri veriyoruz. anlamayan ve yaşamayan insana bu korkular çok anlamsız geliyor. ben rahatsız olduğum şeyleri insanlara söylemekte çok zorlanırdım mesela. örneğin ev arkadaşıma şu biriktirdiğin bulaşıklarını toplayabilir misin bile demek bana çok çok zor gelirdi. bunu yakınlarıma danıştığımda bana hep ne var bunda alt tarafı bi cümle kuracaksın derlerdi. ama ben o kadar stres oluyordum ki böyle en basit cümle için bile. hala bu konuda çalışmaya devam ediyorum ama eskisinden daha iyiyim. bu konuda size tavsiyem düşüncelerinizi yazmanız. yazdıkça aslında o gözünüzde büyüttükleriniz ufaklaşıyor. meditasyon da yapıyorum onu da tavsiye ederim. en azından bir süreliğine düşünceleri durduruyor. bir de şunu düşünmek bana iyi geliyor, benim biri bana sınır çizdi diye daha önce ona hiç sevgim azalmadı ya da kızmadım. hatta tam tersi karşımdakinin kendine saygısı var diye düşünürüm. yani aslında tam tersi biz sınır çizmedikçe kendine saygısı az olan kişiler olarak görünüyoruz kendimizi beğendirmeye çalışırken. bu şekilde beğenilmek mümkün değil. ki zaten beğenilmek umrumuzda olmamalı o ayrı mesele. ama bu yerleşmiş düşünceyi atmak çok zor people pleaser biri için. o nedenle siz de böyle düşünebilirsiniz.kötü yorumları umursamayın lütfen, siz kendi gelişiminize odaklanın her şey daha iyi olacak
Ya hani nezaket hani zerafet nerde bu naiflik? Hemen bedduaya başlamışsın, tanımadığın insana beddua edecek kadar iyi kalpli olma ezerler seni:) iyi kalplilerin duası tutar bak korkmaya başladım:))İnşallah aynı şekilde sinanirsin diliyorum bunu rabbimden kim kınıyorlar aynisini yasasin ne eksik ne fazla
Şuanda ne yapıyorsanız tam tersini yapın ancak toparlanırsınız.Hayatta herkese karşı naif kimseyi kırmamaya çalışan biriyim ve bu beni zamanla o kadar kötü hasta etti ki dıştan öyle olsam da eşime çocuklarıma karşı tahammülüm azaldı surekli bağıran çağıran sinirli biriyim ve bunu herkese evet diyen sınırları olmayan biri olduğum için tahammülsüzlestigimi hissediyorum .nasıl mesafeli olunur bilmiyorum .sanki mesafeli olsam herkes bana küsecek çok kötü bir insan olacakmışım gibi .Allah rızası için bana yardımcı olun. Kayinvalide ile farklı sehirlerdeyiz ama aynı şehire tasinacagiz. Evimiz çok yakın olmayacak biraz mesafe var ama ben daha ilk dk dan sınır cizemeyip sonrasında yine sinir krizi, panik atak ve anksiyetemle baş başa kalmaktan korkuyorum. Uzaktan bile her şeye müdahale ediyor çünkü guleryuz görüyor hemen her şeye müdahale. Nasıl sınır çizerim ve mesafeli olurum .hoş mesafeden de anlayacak biri değil. Kızıma görüntülü konuşmasında sen gel her gün gorusecegiz artık falan diyor
Kes sesini hadsiz terbiyesiz defol hadi .istediğim konuyu açarım sana da ne düşer belli edepsizYa hani nezaket hani zerafet nerde bu naiflik? Hemen bedduaya başlamışsın, tanımadığın insana beddua edecek kadar iyi kalpli olma ezerler seni:) iyi kalplilerin duası tutar bak korkmaya başladım:))
Ben sana sadece ayna tuttum bu kadar öfkelenmene gerek yok. O kadar hesap adamısın ki eltinle sorunun dolayısıyla aynı ortamda bulunursam çocuğa nasıl davranayım diye konu açıyorsun, içten pazarlıklısın. İçinden geldiği gibi davranmak dururken bunu düşünüp plan yapıyorsun. Daha cevaplama çünkü daha acımasız tespitler yaparım canın sıkılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?