Ben sözlüyüm, evlenince kv ve kp'le altlı üstlü oturucam. Ama ben baştan konuştum herşeyi, açıkça söyledim sözlüme. Herkesin evi, kapısı ayrıdır, yakın oturmak zırt pırt gidip gelmeyi yada yeni evlilerin evinin içişlerine müdahale etmeyi gerektirmez. Benim görüşüm bu. Benim ailemde evlenen kişilerin hiç birşeyine karışılmaz yorum bile yapılmaz. Böyle gördüğüm için karışılırsa çok rahatsız olurum ve buna izin vermem asla. Sözlümde kimse karışamaz sen merak etme ben izin vermem dedi. Bence eşin bu duruma bir dur demeli. Sürekli annesindeyse evlenmenin ne anlamı kaldı, çok saçma.
bende konuştum en baştan rahatsız olucağam şeyleri belirttim kv güya hiçbirşeyimize karışmıyo bana birşey söylüyo mesela ben öyle istemediğimi belirtiyorum eşimin aklına öyle bir giri,yo ki güya bizi düşünüyo gibi halbuki maksat kendi düşüncesini işlemek eşime bana yaptırmasını sağlamak sonra annen dedi demi diyince direk kötü gelin oluyorum neymiş annesi bizi düşünüyomuş kötülüğümüze konuşmazmıuş abartıyormuşıum belki haklı gerçekten iyiliğimize düşünüyo ama bıraksın da kötüyüde yapıp kendim göriyim ilk defa kendi evim kendi hayatım oluyo karışmasına gıcık oluyorum sanki benim aklım yok önerini sun çekil demi kararını ben verim . Yani önceden konuşulduğu gibi kalmıyo İnşallah senin öyle olur...yinede benim gibi önyargılı yaklaşmada kv nin her yaptığı batmasın