Nasıl konuşmalıyım?

O girip çıkarken siz de gördüğünüze göre siz de sürekli girip çıkmış oluyorsunuz :)

Bence bu şekilde uzatmayın.
Çekincelerinizi,düşüncelerinizi ifade edin.
Yoksa yürümeyecek zaten soğukluk girdi mi toparlanamayabilir,henüz yeni çünkü.

Sık telefonla konuşur mu ?ben telefonla konuştuğumda da online gözüküyorum whatsappı açmadığım halde.Eşimde de denedim her arama geldiğinde whatsapp online gözüküyor,gidiyor belli bir süre sonra.Belkide iş için telefon geliyordur kısa kısa görüşmeler yapıyordur?

Konuşarak emin olabilirsiniz ama 2 ay önce tanıdığınız biriyle nasıl aynı evde kaliyorsunuz
Bu konunun doğru ya da yanlış diye tartışılması hiçbir zaman çözüme ulaşmaz :) İki ayda ailesiyle de tanıştım mesela, bütün arkadaşlarını tanıyorum. Fazla hızlı gittik. Benim derdim benimle ciddi düşünsün evlenelim de değil, düzgün kaliteli bir beraberlik yaşamak istiyorum ve konu seks ise buna da karşı değilim. Eski eşim bana 4. Günümüzde evlenme teklif etti, gayet de ciddiydi evlendik de sonu ne oldu sanki.
İstediğini aldı artık sallamıyor da değil konu, öyle olsa zaten uzağa gitti ve bir tatil beldesinde. Arayı soğutur kopar gider, yana yakıla bıraya çağırmaz beni. Ama devam ettirdiği halde böyle saçmalıyorsa büyük sorun.

WhatsApp’ı sadece sizin için mi açmıştı? Bir insanın konuştuğu arkadaşları olamaz mı? Bana çok paranoya yapıyorsunuz geldi. Hayır bi de sorun, neden sormadığınızı da anlamadım?

Hiç bilmiyordum bunu. Çalışırken telefonda konuşamaz asla ama onu biliyorum

WhatsApp’ı sadece sizin için mi açmıştı? Bir insanın konuştuğu arkadaşları olamaz mı? Bana çok paranoya yapıyorsunuz geldi. Hayır bi de sorun neden sormadığınızı da anlamadım?
Ne bileyim saçmalama diyecek arkadaşlarımla konuşuyorum diyecek öyle kalakalıcam gibi geliyor

Evet şüphelenmekte haklısınız ama bu şekilde kendinizi yiyeceğinize sorun bence açıkça. Verdiği tepkiden anlarsınız gibi.

Ben zaten sürekli online'ım. Dedikodu, grup muhabbetleri, bir de amerikada yaşayan arkadaşlarım var, onlarla da gece 2de 3te konuştuğum bile oluyor. Ama onun rutini böyle değildi. Ben onlineken arada ona girer bakardım napıyo diye. Son görülmesi de kapalı ama hiç online görmezdim.

Ben dışarıda olduğumda eşim birşeyler yazar bende telefonda laklakda olurum görmem genelde :)o da online sın neden cevap yazmıyorsun diye terslerdi :)bende başında anlamamıştım.Ancak o iş için konuşurken baktığımda whatsappta online gözüküyor her defasında çıkış yapmadığımız için sanırım :)
Tadınızı kaçırmayın yokyere mutluysanız tadını çıkartın doya doya çok kurcalamayın .yoksa böyle böyle anı katlediyoruz.Herşey olacağına varıyor Ki bunu en ciddi haliyle deneyimlemişsiniz.Şimdi mutlu olma sırası :)

İlk tepkisinden anlarsınız emin olun.
Yaa işte burda forumlarda ben bunu hep okuyorum tepkisinden anlaşılır diye, adamı çok iyi tanımıyorum ki, sinirlenir mi kızarır bozarır mı yalan söylerken bilmiyorum ki. Bilsem de ben anlayamıyorum yaa çok salağım o konuda. Ne yaparsa anlarım mesela?

Telefonundan birini arayabilir miyim kendi telefonumu bulamıyorum tarzı bir şey desen o arada watsappa baksan çok saçma mı olur

Bocalarsa

Bence şimdi durup dururken böyle birşey sormak sizin kendinize güvenmediğinizi hissettirir ve itici bir durum.
Diyelim sordunuz cevap verdi ne değişecek ?Sözlerle kafanızdaki soru işaretleri çözülecek mi? Daha çok başındasınız ilişkiniz zamanla netleştikçe öylesine yazdığı ettiği birileri varsa bile (en kötü ihtimal)siler engeller kendisi ilişkiyi korur Zaten .Siz payınıza düşen mutluluğu yaşayın sorular zamanla netleşir .

Bu adamı yeterince tanıdığınızı düşünmüyorum. Biraz dikkatli davranın. Sıkıntılı günler geçirmişsiniz tekrar üzülmeyin. Arkadaşıyla, akrabasıyla konuşuyor olabilir ama siz güvenmiyorsunuz. Soru soramıyorsunuz. Aranizda bir duvar var gibi duruyor.

Geçmişin hıncını çıkartıyosunuz sanki adamdan. Konuş açık açık anlat yani. Böyle bi ilşkş yaşadım , bir daha yıkılmayı kaldıramam de anlat.
Ayrıca koca adam bilir gizli saklı konuşcak olsa son görülmeyi kapatır, bilmicek değil ya. Bir de eşimin telefonu elmalı marka , ne zaman mobil veriyi açsa ki sahibinden bakar araba modellleri sürekli, o açık durdukça watsapta çevrimiçi görünüyo. Yani erkek arkadaşının inteeneti sürekli açık duruyo olabilir .
Kafanda kurup kurup doldurma kendini , bence konuş. Zaten güven peşin verilmez kimseye , zamanla kişi kendi kazanır.

Ay bide aklıma geldi. Gün içinde mesajlaşıp yatarkende konuşuyomuşsunuz. Bence tamam yeterli. Gün boyu ne yazcak yada ne konuşcak kızz adam senle. Napıyonnn, iyiminnn, iyiyimnn, sen nediyon , bisaat sorna yine nasılsın , nerdesin ,napıyon ....
Şahsen 19 yaşındayken eşimle sevgiliyken dön dolaş bunu konuşurduk bıkkınlık gelirdi .

Daha önce olumsuz bir evlilik geçirmiş bir kadının ikinci deneyiminde 2 ay kadar kısa bir sürede güvenmeyecek, aynı evde yaşamayacak kadar dersini almış olmasını umardım. Güvenmeyin 2 ay çok kısa bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…