O burada bir evde kalıyor ben de yanındayım evet.Aynı evdemi kalıyorsunuz ve şuan ise gitti anlamadım?
Nasıl emin olacağım mesela neye dikkat etmeliyim? Ne yapmalıyım? Ben çok zor zamanlar yaşadım, biraz üzülürüm tabi ama o kadar da yıkılmam yaşadığım şeylerden sonra. Sadece tekrar kandırılmak istemiyorum.Ben kendini çok kaptırma derim canım. Önce sevgisinden sadakatinden emin ol.Evliliğin bitmiş zor bir süreç yaşamışsın, bu adam da sanki biraz seni üzecekmiş gibi
Ne demem gerek? Seni sürekli online görüyorum desem doğruyu söylemez ki? Eski eşim de gözümün içine baka baka ne yalanlar söyledi de ben kafayı yiyene kadar takip edip buldum. Tekrar kimse için aynı şeyleri yapmam ama sormak çözüm değil gibi geliyor.Geçip karşısına konuşacaksınız.
İlişkilerde bilmece oynamak insanı yorar, yıpratır.
Yalan söylerse? Nasıl sorayım?Açıkça konuşun. En kestirme ve kesin yoldur. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Yok girip çıkıyor sürekli.Teknik olarak da birsey eklemek istiyorum. Cogu cep telefonda whatsapp kullandiktan sonra sadece home tusa basilsa ve internet baglantisi varsa sizi cevrimici (online) gösteriyor aktif kullanmadiginiz halde. Belkide birisi ile yaziyor. Ama teknik olarak böyle de mümkün
Ona baştan anlatın. İnsanlara karşı güven sorunum var deyin. Yalan söylersen şimdiden beni kaybetmiş olacaksın deyin. Seni çevrimiçi gördüğümden dolayı soru işaretleri ile doluyum deyin. Açıkca konuşmak kadar kestirme bir yol yoktur.Yalan söylerse? Nasıl sorayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?