- 14 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 18
- 35
- Konu Sahibi En buyuk kk
Doktora gittiniz mi ? Bende 60 kilodan birden 70 e çıktım.( 3-4 ayda.)Arkadaşlar canım kk kadınları. Konum bdvye uygun olmayabilir ama benim için en büyük dert. Ben bu bedenin içine hapsolmuş gibiyim sanki. 60 kilodan 88 kiloya çıktım depresyon sebebiyle.
Bir sürü sağlık sorunum var karaciger vb. 88 kilo belki aşırı aşırı obez diil ama beni çok etkiledi 2 adım yol yürüyemiyorum. İşim çok stresli habire yemek yiyelim var ama Allahtan Doğu afrika'da ıssız bir köyde fast food olmayan sürekli güneşin ayakta durduğum bir iste çalışıyorum da çok fazla yemiyorum. Burda yiyebileceğim şeyler şunlar:
Pilav
Kuru fasulye
Avokado
Yumurta
Patates kızartması (her yerde var)
Et
Balık
Her öğlen ofiste sebze yemegi fasülye ve pilav çıkıyor.
Simdi diyorum ki miktara cok önem vermeden pilav ve patatesi tamamen kessem.
Sabahları 1 yumurta ve 1 avokado yesem.
Öğlen fasülye sebze yemeği ve yanına konserve balik.
Akşam ise evde salata veya sebze yapsam ve yanına belki küçücük bir meyve (zaman zaman).
Yani bir tür ketojenik diyet gibi bir şey yapsam.
Sabahlari da 6da kalkıp yürüyüş yapsam.
Zayıflar miyim sizce? İşe yarar mı bu plan?
Çok açım sürekli yemek yiyorum.![]()
Doktora gittim açlık tokluk şekerime, insülin direncime baktı. İnsülin direncim sınırda çıktı ve şeker ilacı kullandım. Yaklaşık 3 ay ve eski kiloma geri döndüm. Çok şükür
Sizde bir doktora gidin. Glifor kullandım ben. Önceleri mide bulantısı kusma ishal çok oldu ama vücut alışınca geçiyor. İştah kapanıyor ve kilo vermeye başlıyorsun