nasıl kilo aldım

gulummse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
433
29
68
İstanbul
arkadaşlar aslında ben diyet yapmaya çalışıyorum ama aynı ana başlıkta olunca sizin sayfaya da göz atayım ve nasıl kilo aldığımı yazayım belki birilerinin işine yarar 3 ayda 20 kilo şimdide vermeye uğraşıyorum aman ha sakın sizde benim kadar fazla almayın öncelikle yemek yemek için acıkmayı canınızın istemesini beklemiceksiniz canınız yemek istemiyormu oturun düşünün acaba ne yapsamda yesem muhakkak hepinizi sevdiği bir yiyecek vardır onu mutlaka hep bulundurun hiç bişey istemediğinizde onu yiyin yemeklerinizi şöyle acılı baharatlı yapın iştahınız artsın eee ağzınız yanacak ekmekte lazım yanına turşuda iyi gider yada şöyle bol yağlı limonlu bir salata su yerine bol bol meyva suyu için çay kahve yerinede onlardan uzak durun illa içecekseniz yanında muhakkak kekti pastaydı börekti bişey olsun bol şekerli için tabi yoksa iştahanızı iyicee kapar sütte olabilir içine kakao vb şeyler ekleyin yumurtanızı bol yağda pişirip yiyin haşlanmış tercih etmeyin zaten kapalı olan iştahanız daha çok kapanır(olmadı rafadan yumurta) ee yağda yumurtada ekmeksiz olmaz kahvalıda öyle domatesti salatalıktı şeyler yerine çemen acuka şokellalar tereyağ bal reçel muhakkak olsun helva tahin pekmezide eksik etmeyin mesela benim ablamda çok zayıf canı kırk yılda bişey ister yemeye yapmaya üşenir sakın üşenmek yok hemen aklınıza gelir gelmez yapın alın yiyin gece yatmadan bir meyva özellikle muz süt yağlısından vb şeyler yiyin ve mümkün olduğu kadar hareketlerinizi kısıtlayın fazla dolanmayın mümkün olduğu kadar oturmaya veya yatmaya çalışın bir yeremi gideceksiniz hemen arabaya binin mesela tv seyrederken uzanın şöyle ağzınız boş durmasın tabi evde her çeşit kuru yemiş çikolata şekerlemeler cevizli sucuklar v.s (çantanızdada)olsunki atıştırın ama muhakkak ana yemeklerden sonra yoksa sizi tıkar yemek yiyemezsiniz çokmu yediniz karnınız şişti hemen bir soda için 1 saate kalmaz gene içiniz kazınır unutmayın paralo acıkmayı beklemiceksiniz canım istemiyoru bırakacaksınız birde vücudunu beyendiğiniz birinin resimlerini her yere asın bizde öyle olacağız bu bizim elimizde tabi kilo almamızı yada vermemizi engelleyen herhangi bir sağlık problemimiz yoksa varsa onu da tedavi ettireceğiz umarım herkes istediği kiloda ve sağlıklı olur hepimize kolay gelsin

benim doktor gibi konuşmuşsunuz
oda bana aynı şeyleri söyledi fazlası var eksiği yok
inş.uyguluyorum bunları...teşekküüüüüürrr

Son düzenleme:
1 73 boyundayim 43 kiloyum ve isin kotu tarafi haziran 14 te dugunum var. Herkes gelin safinaz gibi dicek. :-(

iştahını açmak için eczanede pra.. en şurup var . ben on gündür kullanıyorum 2 kilo aldm.boy 165 cm kilo 45 tim 55 olana kadar kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…