Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Evlenmeden önce ve eclendiğimde 45 kiloydum sonra 51 oldum dogum yaptım 5 kilo aldım 56 ile doguma girdim dogumdan 2 hafta sonra 47 kilo oldum Allahım rakamlar sayısal loto gibim..bir durmuyor anasını satim..kardeş tika basa ye boş er yiyende olüyor yemeyen de :))

Offf, nasıl kaç gündür canım istiyor, bal şeker olsun
Tüm gün aç beklerim gece kokoreç yiyeceğim karnımı boş yere doyurmayayım diye
Sağol canımcım bizim burda yapan satan yer de yok migrostan aldırdım eşime üşenmedim kırmızı biber filan közleyip baya uğraşıp yaptım

Sağol canımcım bizim burda yapan satan yer de yok migrostan aldırdım eşime üşenmedim kırmızı biber filan közleyip baya uğraşıp yaptım
Oooo, elleriniz de dert görmesin.
Bu azmi seviyorum işte ben.
Bir yemek için lezizine uğraşan, aman şöyle olsun ne olacak demeyen azme

Bendr öyleydim. Kilo almak vermekten daha zor der üzülürdüm. Şimdi ise ne büyük nimetmiş de ben kıymetini bilememişim diyorum.

Oh en guzel kiyafetleri giyebilirsin dar pantolon ,kısa kazak.Uzun çizme.her istedigini de yiyebilirsin .tatlı.pasta.hamur işi sık sık ye belki ise yararmi bilmem

Ben de kilo alamıyorum ve tek endişem ya bir gün almaya başlarsam? Çünkü canımın istediğini istediğim saatte hunharca yemeye öyle alıştım ki direkt ağır yaşamlar olurum

Yedikçe kilo almamanın kötü yanları da var. Bence en kötüsü nasıl olsa kilo almıyorum diyerek sağlıklı sağlıksız her şeyi olur olmadık zamanlarda gömmek. Sağlıklı beslenme alışkanlığı oluşturmak imkansız. Kilo almıyorum beni tutan ne? Kötülük vücudumun içinde oluyor sonuçta görmüyorum ki

O yüzden kilo almak için değişik şeyler yemek yerine sağlıklı beslenip bedenini sevmek lazım. Çevremdekiler bana çok baskı yapıyor kilo alman gerek böyle olmaz ay bu ne diye. Eleştiri alıyorum sürekli. Ama ben sorun etmiyorum. Şort giyiyorum, etek giyiyorum kısaca her istediğimi giyerim. Beni eleştiren insanlara da “haklısın evet almalıyım” falan diyorum hiç uğraşmıyorum.

Ayrıca aldığın tulumlar bence sana çok yakışmıştııı

Nasıl yaa. Cips kola tüketmiyorum. Bazen çikolata yerim. Hamburger pizza hiç almam. Çayı kahveyi şekersiz içerim. Günde 2 öğün yemek yerim. Çok yemem ama onda da kusurum ekmek yemek. Tamam diyet yapmıyorum ama yine de çok yediğim söylenmez ama sürekli kilo alıyorum. Niye bünyem yediğimj yakmıyor acaba.

ya bir yerden sonra gerçekten vücudun dengesi şaşıyo.ben de senin gibiydim, 0 beden takılırdım ne yersin yiyim ama asla kilo alamıyorum, sonra bir dönem yurtdışında aylarca full fastfood yedim sabah öğlen akşam , veee vücudumun toleransını aştım ,tombiş tombiş döndüm kimse gözlerine inanamadı.hala o eski kiloma inemedim.

2 sorum var yeterince su içiyor musunuz? Bir de bu kadar yiyip kilo alamıyorsanız bağırsaklar nasıl çalışıyor? Bilimsel dayanağım yok ama kabız olursam daha kolay kilo alıyorum gibi geliyor, belki bağırsakların besinleri emmesi için daha çok zamanı olduğu içindir ve vücudun çoğu suysa kilo almak için suya da ihtiyaç var gibi. O hücreleri sadece yağ ile dolduramayız. :)

Cips yiyor musunuz ? Mesela ben bi oturuşta kocaman paketi yiyip kilo alma potansiyeline sahibim. Bu yüzden genelde kendimi zor tutsamda eve almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…