Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Bekarlık zamanımda aynı sizin gibi yer yer kilo almazdım evlendim bir çocuk yaptım 16 kg aldım ve 5 yıldır veremiyorum

Baba tarafım ince uzun, sanırım genetik dediğiniz şey bu. Biraz pimpirikli biri olduğum için sürekli doktora giderim, görünen hiçbir sıkıntı yok aksine sağlıklı bir insanım. Ama ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum malesef.

Sana dedim spor yap SPPOOOOOR.

Kilo alcam diye cikolata, yağa abanma daha 22 yasindasin ilerdee acisi cikabilir.
Spor yap kas kutleni arttir cok kilo alamasan da daha hacimli gorunursun spor salonundaki hocan ona gore bir spor programi ayarlayacak

Bizde de anne tarafından kadınlar minyondur. Ablam boyu uzun ve 45 kilolardaydı hep. Çocuk doğurdu yine öyle ama 30 üzeri oldu birden kilo aldı şimdi veremiyor.
Sabahları kola içip, sürekli sağlıksız beslenirdi. Onun da değerleri normaldi.
Hiç belli olmaz bu işler.
Bende çok yiyen biriyim kilo almazdım, yalnız yaşamaya başladım biraz da fazla stresin etkisiyle 49 u gördüm evet 49, 50 değil

bır gazıantep zıyaretıne bana gelsenıze mısafır edeyım sızı haftada kac kılo alabılırsınız sız onu dıyın bır bana 3-5 kac ıstersenız kac olsun :)

Bende aynıyım valla bir ara sadece üniversitenin ilk senesi cok kilo almıstım gece oturup yemek yiyorduk ondandı sanırım hamile kalınca aldım biraz ilk defa 47kg cıktım hayatımda gerçi 43tüm kusa kusa 39a düştüm ilk aylarda simdi 47 olmuşum keşke geri vermesem hep benimle kalsalar doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum senin boyunda uzunmuş ben 1.58 oldugumdan 43 iyi duruyodu ama metabolizma muhtemelen çünkü bende herşeyime baktırdım yok turp gibiyim yapı meselesi demek çok da zorlama illa alcam diye gerçi seni en iyi ben anlarım da al deyince almıyo vucut bilirim

Bende senin gibi 47 50 arasinda giderdim gece yatmadan once tok karnina 1.5 bardak sute yada 1 bardak sute icmene bagli 15 20 tane bebe buskivisi at bir ayda ramaxan ayinda 3 kilo aldim bende burda kilo almak icin arastirirken buldum her gece yap ama
Evet bunu zayıflığından muzdarip olan bir arkadaşım da yapıyor hatta içine muz da doğruyordu baya etkisini görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…