- 27 Ekim 2019
- 538
- 969
- 53
- 39
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Baba tarafım ince uzun, sanırım genetik dediğiniz şey bu. Biraz pimpirikli biri olduğum için sürekli doktora giderim, görünen hiçbir sıkıntı yok aksine sağlıklı bir insanım. Ama ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum malesef.Fast foodla abur cuburla kilo alma
Zayıf olabilirsin ama bakalım iç organların ne alemde sürekli böyle besleniyorsan.
Genetik faktör çok önemli. Genetik olarak böyleysen olmuyorsa olmaz.
Ama genetik değilse 35 üzeri yaşa gelince bir kilo alırsın zor verirsin 3 kg yu bile. Diyetisyenle, sabırla, sporla kilo alabilirsin.
Bizde de anne tarafından kadınlar minyondur. Ablam boyu uzun ve 45 kilolardaydı hep. Çocuk doğurdu yine öyle ama 30 üzeri oldu birden kilo aldı şimdi veremiyor.Baba tarafım ince uzun, sanırım genetik dediğiniz şey bu. Biraz pimpirikli biri olduğum için sürekli doktora giderim, görünen hiçbir sıkıntı yok aksine sağlıklı bir insanım. Ama ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum malesef.
Öyle demeyeydin iyiydi sigara bırakmaya çalıyorum dasigara içiyor musun içiyorsan bırak.
içmiyorsan hamile kal
Hic kimildamaÜniversitede bir arkadaşımda senin gibiydi.. Bol bol hamur işi tatlı ye, hareket etme mümkünse otur ye otur ye tamamdır
Ee bu benim hayatım bildiğinÜniversitede bir arkadaşımda senin gibiydi.. Bol bol hamur işi tatlı ye, hareket etme mümkünse otur ye otur ye tamamdır
Öyle demeyeydin iyiydi sigara bırakmaya çalıyorum da
bır gazıantep zıyaretıne bana gelsenıze mısafır edeyım sızı haftada kac kılo alabılırsınız sız onu dıyın bır bana 3-5 kac ıstersenız kac olsun :)Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bende 10 kilo almıştım ve geri başladım içmeye ama o kilolar kaldı üstümde..Şimdi sözde yine bırakacağım deli gibi korkuyorum bu kilonun üstüne almaktan off çok dertliyim çokbir bıraktığımda 5 kilo almıştım.
hamileykende 25
başka yol bilmiyor ben:)
Evet bunu zayıflığından muzdarip olan bir arkadaşım da yapıyor hatta içine muz da doğruyordu baya etkisini görmüştüBende senin gibi 47 50 arasinda giderdim gece yatmadan once tok karnina 1.5 bardak sute yada 1 bardak sute icmene bagli 15 20 tane bebe buskivisi at bir ayda ramaxan ayinda 3 kilo aldim bende burda kilo almak icin arastirirken buldum her gece yap ama
Bende 10 kilo almıştım ve geri başladım içmeye ama o kilolar kaldı üstümde..Şimdi sözde yine bırakacağım deli gibi korkuyorum bu kilonun üstüne almaktan off çok dertliyim çok
Evde olmak cok güzel. Bendensin arada kafa dağıtayım deyip roman havası acıyorum sonra yediklerim erimesin diye oturuyorumEe bu benim hayatım bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?