- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.378
- 798
- Konu Sahibi -Thanatos-
Yok akrepBoğa burcu olabilir misin?

Güzel yemek yoksa yemeyenlerdenim ve kilo alamayanlara gıcığım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok akrepBoğa burcu olabilir misin?
Ben de yemem güzel yemek yoksa. Akşam mesela nohut vardı yemedim komoreç yedimYok akrep
Güzel yemek yoksa yemeyenlerdenim ve kilo alamayanlara gıcığım![]()
Offf, nasıl kaç gündür canım istiyor, bal şeker olsunBen de yemem güzel yemek yoksa. Akşam mesela nohut vardı yemedim komoreç yedim![]()
Sağol canımcım bizim burda yapan satan yer de yok migrostan aldırdım eşime üşenmedim kırmızı biber filan közleyip baya uğraşıp yaptımOfff, nasıl kaç gündür canım istiyor, bal şeker olsun
Tüm gün aç beklerim gece kokoreç yiyeceğim karnımı boş yere doyurmayayım diye![]()
Oooo, elleriniz de dert görmesin.Sağol canımcım bizim burda yapan satan yer de yok migrostan aldırdım eşime üşenmedim kırmızı biber filan közleyip baya uğraşıp yaptım![]()
benim lisede böyle bir arkadaşım vardı. çok zayıftı ve kilo almak için çıldırıyordu resmen.
önce kendince her öğünde 3er defa falaln yemeye başladı. evde her sabah annesi börekli ballı kaymaklı kahvaltı hazırlıyodu. okulda en az 4 poğaça ile 2. kahvaltıyı yapıyodu. ilk teneffüste 2-3 tost yerdi. öğlen hem yemekhanede hem de kantinden yerdi. evden de yanında hamur işi getirirdi. aralarda sürekli kantinden patates kızartmaları vs.. eve gidince akşamüstü de normal yemek yerdi, akşam yemeğinde de. yatana kadar da sürekli cips, şekerleme, vs.
1 ayda 600 gr aldı.
sonra diyetisyene gitti kilo aldıran rejim tipinden yaptı. 1 ayda 1 kilo aldı.
olmuyor diyip vazgeçti. aldıklarını verip kilosuna döndü. 18 senedir hep aynı kiloda o zamandan beri.
takılıp üzülmeyin. bünya bu yapacak bişey yok.
Ben de üzgünken de mutluyken de yerim. Hatta tok olsam da yerim![]()
2 sorum var yeterince su içiyor musunuz? Bir de bu kadar yiyip kilo alamıyorsanız bağırsaklar nasıl çalışıyor? Bilimsel dayanağım yok ama kabız olursam daha kolay kilo alıyorum gibi geliyor, belki bağırsakların besinleri emmesi için daha çok zamanı olduğu içindir ve vücudun çoğu suysa kilo almak için suya da ihtiyaç var gibi. O hücreleri sadece yağ ile dolduramayız. :)Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.